Θεσσαλονικιώτικα λουκέτα και απολύσεις στα ραδιόφωνα

@Τη συνέχιση της λειτουργίας του Ρ/Σ 9,58 της ΕΡΤ ζήτησε με ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης στη συνεδρίαση της 25ης Αυγούστου, υποστηρίζοντας ότι «πρέπει ν’ ανακληθεί η απόφαση της κυβέρνησης που αφορά στη διακοπή της λειτουργίας του ιστορικού αυτού ραδιοφωνικού σταθμού της Κρατικής Ραδιοφωνίας».
Το σχετικό ομόφωνο ψήφισμα αναφέρει: «Το Δημοτικό Συμβούλιο διαμαρτύρεται για την απόφαση της Κυβέρνησης να προβεί στη διακοπή της λειτουργίας του Ιστορικού Ραδιοφωνικού Σταθμού 95,8 FM της Κρατικής Ραδιοφωνίας. Ζητά την ανάκληση της απόφασης αυτής ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Πολιτιστικού αυτού Ραδιοσταθμού της Θεσσαλονίκης».
φρενίτιδα που έχει πιάσει τους Έλληνες με τα τουρκικά σήριαλ έγινε θέμα ακόμα και στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ. Άρθρο της εφημερίδας με τίτλο «Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ezel» αναφέρεται στη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζουν τα τουρκικά σήριαλ στη χώρα μας. Η αρχή έγινε με τον έρωτα του Ονούρ και της Σεχραζάτ που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών το περσινό καλοκαίρι. Και τώρα ήρθε η σειρά του Ezel. Το σκληρό αγόρι με τις ίντριγκες και τις περιπέτειες έχει γοητεύσει τις Ελληνίδες κατά πρώτο λόγο που με το που τον βλέπουν στις τηλεοπτικές τους οθόνες παθαίνουν έναν πανικό. Επιτρέψτε μας να κρατούμε μικρό καλάθι γιατί οι ταινίες δειχνουν και παθογένειες της κοινωνίας μας.
@ΕΜΕΙΣ πάντως επιβεβαιωθήκαμε! Η τάση της ηγεσίας του ALTER να μην πληρώνει τους εργαζόμενους του καναλιού έχει οξύνει τα πράγματα στο Μπουρνάζι…Οι εργαζόμενοι του Alter, που έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από τον Ιανουάριο, αποφάσισαν τελικά 24ωρη απεργία στις 5 Σεπτεμβρίου -ημερομηνία έναρξης το νέου προγράμματος του ALTER αλλά και γενικότερα των τηλεοπτικών καναλιών- με το πρόγραμμα να μετατίθεται για τις 12 Σεπτεμβρίου!
Υπουργός Επικρατείας, Ηλίας Μόσιαλος, θέλει να εφαρμόσει και στο ΑΠΕ -όπως και στην ΕΡΤ- το μοντέλο των δύο επιτροπών.Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως μέχρι το τέλος της βδομάδας, δήλωσε θα ανακοινωθούν οι δύο επιτροπές που έχουν εξαγγελθεί για τη διάρθρωση και τη λειτουργία του ΑΠΕ, στα πρότυπα των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων.
@Την πόρτα της εξόδου είδαν χθες άλλοι 3 εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού Flash, αφού το κύμα απολύσεων συνεχίζεται παρασύροντας δημοσιογράφους και διοικητικό προσωπικό. Οι χθεσινές απολύσεις αφορούν ένα δημοσιογράφο που εργαζόταν στο σταθμό περίπου 20 χρόνια, μια μουσική παραγωγό και τη διευθύντρια του marketing.
@Το ποδόσφαιρο γίνεται η αφορμή να εκδηλωθεί για μια ακόμη φορά η σύγκρουση των δύο μετόχων στο ΣΚΑΪ, του Γιάννη Αλαφούζου (70%) και του Βαγγέλη Μαρινάκη (20%).
Αρχικά η Forthnet με επιστολή της προ τη SuperLeague, πρόεδρος της οποίας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, διαμαρτυρήθηκε για την περσινή επιλογή του ΣΚΑΪ, να μεταδίδει, όπως υποστηρίζει, τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής, έχοντας και τη χορηγία του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία ζητάει την προστασία της SuperLeague με δεδομένη την τετραετή συμφωνία που υπέγραψε με τη διοργανώτρια αρχή
@Μικρές τοπικές εφημερίδες, πολλές με χρόνια διαδρομή, που ξεπερνούν και τα 50, και αρκετές μάλιστα ιστορικές, οδηγούνται στο κλείσιμο μετά την αύξηση κατά 80% των ταχυδρομικών τελών, κατ' επιταγήν του περιβόητου Μεσοπρόθεσμου, που οι κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν. Από 10 ως 15 λεπτά που πλήρωναν μέχρι τώρα οι εκδότες, κλήθηκαν να πληρώσουν τον Αύγουστο 1 ευρώ το τεμάχιο! Και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες ενημέρωσής τους πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ όλοι βρίσκονταν σε διακοπές.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…