Εκδοτικά συγκρουόμενα συμφέροντα και ξεκάθαρη θέση Ν.Δ.

@Eπεισόδιο δημιουργήθηκε μετά το τέλος της συνέντευξης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη. Η δημοσιογράφος της Καθημερινής Έλλη Τριανταφύλλου διαμαρτυρήθηκε προσωπικά στον κύριο Σαμαρά επειδή δεν δόθηκε ερώτηση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Σαμαράς απάντησε οτι στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεών του, ο τηλεοπτικός σταθμός Σκαι αφιέρωσε την ομιλία του στη ΔΕΘ μόλις 1,5 λεπτό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακούστηκαν ερωτήσεις για τα διαπλεκόμενα media ενώ μάλιστα δόθηκε ερώτησε σε μπλογκς που απηχούν τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας και για εμάς πολύ καλά έκανε...
@Θεωρείται βέβαιο πάντως, ότι με αφορμή το γεγονός αυτό, αναμένεται να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και το συγκρότημα Αλαφούζου. Πάντψς η ερώτηση και του κ. Βλάχου για τον εκδότη και όλα τα συναφή ήταν έκδηλη σχετικά με τις παρανομίες που βγήκαν στο φως της επιφάνειας και μάλλον θα έχει συνέχεια...για τον 'οικολόγο' εφοπλιστή που μάλλον άλλα λέει και άλλα κάνει...
@Επίθεση στην εκκλησία για την απαλλαγή των ιδιοκτησιών της από το έκτακτο τέλος ακινήτων που επέβαλε η κυβέρνηση μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, μη εξαιρώντας από την καταβολή του ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως ανέργους κι ΑΜΕΑ, εξαπόλυσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής.
@Ατομικές συμβάσεις και στο Mega. Κι όποιος δεν υπογράφει; Όποιος δεν υπογράφει, φεύγει. Κάπως έτσι φαίνεται, ενημερώθηκε και η Δήμητρα Σωτηριάδου, συντάκτρια υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εκ των δημοσιογράφων που μπήκαν στο Mega με τις… μοκέτες που λέει ο λόγος, ότι η συνεργασία της με το κανάλι έλαβε τέλος.Η δημοσιογράφος, όταν είχε επιστρέψει από την άδεια της και ενημερώθηκε ότι πρέπει να πράξει τα… δέοντα, όμως προτίμησε να αρνηθεί. Αν και, όπως λέγεται, της προτάθηκε και η εναλλακτική της παραίτησης για να τύχει καλύτερης οικονομικής μεταχείρισης.
@Σε κινητοποιήσεις προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλούμενη συρρίκνωση της ΕΡΤ και την απόλυση, δια τις μεθόδου της εφεδρείας , των εργαζομένων, προχωρά η ΠΟΣΠΕΡΤ.Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων της ΕΡΤ, οι κινητοποιήσεις ξεκινούν με στάση εργασίας τη Δευτέρα, 19-09-2011, και κατά τις ώρες 18.00 έως 23.00.

@Λένε τις ειδήσεις. Eνα ωραίο αφιέρωμα στο Αθηναικό ραδιόφωνο από το e-tetradio:
Flash 96 Το μοναδικό που θυμίζει τον παλιό Flash είναι ο... Μίμης Ανδρουλάκης. Οι υπόλοιποι, απολύθηκαν.
ΑΝΤ1 97,2 Μητσικώστας και Αδιάβροχοι. Περισσότερο χιούμορ και λιγότερη ενημέρωση πλέον.
Real 97,8 Δεύτερος (σε ακροαματικότητα) ειδησεογραφικός ραδιοσταθμός, με ενισχυμένο δημοσιογραφικό team. Τράγκας και Ελληνοφρένεια τα μεγάλα ονόματα.
Σκάι 100,3 Παραμένει στην κορυφή. Παλιά, ωστόσο, ήταν καλύτερος. Προχώρησε σε κινήσεις ανανέωσης (Ιδρυμα, Κυριάκος Θωμαΐδης, Μπογδάνος).
Ράδιο Εννέα 98,9 Αντιμνημονιακός σφόδρα, με Τζίμη Πανούση (πεσμένος!) και εκπομπές των blogs (Παπαγιάννης, Κακλαμάνος).
Βήμα 99,5 Γίνεται σιγά-σιγά ένα, σε γενικές γραμμές, καλό ραδιόφωνο.
ΝΕΤ FM Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή.
Με έντεχνο ελληνικό
Δίεση 101,3 Ο πιο flat σταθμός της μπάντας. Ούτε μία αιχμή. Ούτε στον (καλό) λόγο του, ούτε στην (καλή) μουσική του.
Μελωδία 99,2 Νο 1 μουσικό ραδιόφωνο της πόλης, πλέον. Μια πρωτιά που αποτελεί δίχως άλλο νίκη του καλού ελληνικού τραγουδιού.
Δεύτερο 103,7 Χειρότερο από ποτέ. Χωρίς ειρμό, χωρίς ρυθμό. Λίγες οι ενδιαφέρουσες εκπομπές του.
Το κατέχουν το σπορ
ΕΡΑ Σπορ 101,8 Τώρα που οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της Κυριακής δεν έχουν καμία σημασία, χάνει μεγάλο μέρος από την ισχύ της.
Sentra 103,3 Με κάποιες, όχι πολλές όμως, καλές αθλητικές εκπομπές.
Nova ΣΠΟΡ 94,6 Νο 1 αθλητικός ραδιοσταθμός της χώρας.
Νεανικοί
VFM 88,3 Με τη Νάντια Μπουλέ τα πρωινά (όχι ακόμα, μόλις ξεμπερδέψει από τα τηλεοπτικά). Μέτριες καταστάσεις...
DeeJay 95,2 Μιχάλης Τσαουσόπουλος on air. Ιδανικός για μαθητές του Δημοτικού. Τώρα που άνοιξαν τα σχολεία, επομένως, δημιουργείται πρόβλημα.
Mad 106,2 Αποδυναμωμένος φέτος. Και από μουσική, φύρδην-μίγδην.
Ατλαντίς 105,2 Ροκ, μέταλ, χιπ χοπ. Ομως; Πολύ ερασιτεχνισμός. Στο όριο του ενοχλητικού.
Των δημάρχων
Κανάλι 1 90,4 Ανύπαρκτο (σχεδόν). Ούτε οι Πειραιώτες δεν τον ακούν.
Ξένιος 94,3 Ανύπαρκτο. Στην κυριολεξία. Νεκρή συχνότητα εδώ και μήνες.
Αθήνα 9,84 Κάποτε ήταν παρεμβατικός. Πια, περνάει αδιάφορος. Φύρα για τους δημότες. Χωρίς αποτελέσματα (πέραν του συμμαζέματος) και η νέα διοίκηση.
Επικοινωνία 94 Με εξαιρετικές, πάντως, ροκ και μέταλ μουσικές
Στα λαϊκά και τα ποπ
Play 88,9 Κάνει και η Δούκισα Νομικού ραδιόφωνο; Δυστυχώς, ναι. Να είχε εικόνα τουλάχιστον να τη βλέπαμε...
Δρόμος 89,8 Κάνει και η Ελεονώρα Μελέτη ραδιόφωνο; Δυστυχώς, ναι. Αυτή, ούτε να τη βλέπουμε δεν θέλουμε...
Λάμψη 92,3 Ολο και καλύτερος, με συμπαθή (ελληνική και ξένη) μουσική. Χωρίς εξάρσεις βέβαια. Αλλαξε ιδιοκτησία πλέον, λέτε να αλλάξει και στιλ;
Happy 93,2 Ποπ, ελληνικά και... κινέζικα τραγούδια. Αλήθεια λέμε, παίζει δύο κινέζικα την ώρα, έχει συμφωνήσει με την κινέζικη πρεσβεία.
Ρυθμός 94,9 Το ραδιόφωνο της δισκογραφικής εταιρείας Heaven. Μάκης Πουνέντης τα πρωινά και κάκιστη μουσική πρόταση ολημερίς (και τα βράδια εννοείται).
Love 97,5 Ερωτικός και, σε γενικές γραμμές, καλός ραδιοσταθμός. Με ελληνικά και ξένα τραγούδια. Καλύτερος από ποτέ.
Oasis 88 Αυθεντικά λαϊκά (αποκλειστικά)
Derti 98,6 Αυθεντικά λαϊκά (αποκλειστικά)
Sfera 102,2 Πρότυπό του ο Ρυθμός 94,9! Τραγική η μουσική του. Μαριάντα Πιερίδη και Ναταλία Γερμανού στα μικρόφωνα - και όμως δεν είναι κακές.
Παρέα 104 Από μικροί αποφεύγουμε τις κακές (λαϊκές) παρέες.
Ευλόγησον
Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 Εμείς πάμε σε άλλη ενορία. Δεν μας αρέσουν τα κηρύγματα του Αγίου Πειραιώς.
Εκκλησία 89,5 Ορθοδοξία ή θάνατος; Ομως, προσοχή, είναι ένα ενδιαφέρον -για το είδος του- ραδιόφωνο.
Της Αριστεράς
105,5 Στο Κόκκινο Του ΣΥΡΙΖΑ. Με ροκ μουσικές.
902 Αριστερά στα FM Του ΚΚΕ. Με ρεμπέτικα.
Χορεύοντας στα ξέναBest 92,6 Κάποτε αποτελούσε το προπύργιο της dance μουσικής. Πλέον έχει χαλαρώσει ρυθμούς. Παραμένει ωστόσο ένας πολύ καλός σταθμός. Οπλο του, οι παραγωγοί του.
Music 89,2 Αυστηρά μόνο επιτυχίες. Και ανά δίωρο -σχεδόν- τις επαναλαμβάνει. Για ακροατές που δεν αγαπούν το ραδιόφωνο.
Εν Λευκώ 87,7 Αν έπαιζε λίγο ροκ παραπάνω θα έφτιαχνε την πιο πλήρη μουσική πρόταση της πόλης. Θα έφευγε και από τα ρηχά.
Galaxy 92 Καλό ξένο ρεπερτόριο και, προσοχή, δεν παίζει μόνο μπαλάντες όπως παλιά. Βάζει κι άλλα, πιο speedάτα κομμάτια.
Kiss 92,9 Καλό mainstream ρεπερτόριο με ροκ πινελιές.
Fresh 88,6 Σύντομα μετατρέπεται σε Energy FM. Ο γνωστός διεθνής μουσικός όμιλος (με dance ρεπερτόριο) έρχεται πλέον και στην Ελλάδα. Welcome.
Red 96,3 Αν έπαιζε λίγο «ψαγμένο» ροκ παραπάνω, θα γινόταν ακόμα καλύτερος.
Rock 96,9 Αν ήταν έτσι το ροκ, θα προτιμούσαμε να πηγαίνουμε στα μπουζούκια.
Kosmos 93,6 Το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Καλό και... παγκόσμιο. Ελπίζουμε να αρέσει στον κ. Μόσιαλο (ώστε να μην το καταργήσει).
Pepper 96,6 Πρώην Δίφωνο FM, παίζει πλέον ξένη μουσική, ροκ, ethnic και άλλα. Στο τιμόνι του ο Γιώργος Μουχταρίδης (ex Kosmos).
Nitro 102,5 Πέτρος Κωστόπουλος rules! Μουσική κατάλληλη για όσους πηγαίνουν στην Ψαρού και παλεύουν να ακούσουν ξένη -light- μουσική, αν και στην πραγματικότητα προτιμούν Ρέμο και Πασχάλη Τερζή.
Κλασική μουσική
Τρίτο πρόγραμμα 90,9 Με πολλές επαναλήψεις. Σε λίγο θα μάθουμε απ' έξω την 5η του Μπετόβεν.
Από τη Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία (συν κάποιες προσθήκες)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…