Νέες απεργίες και υπομονή για το ΕΣΡ...

@Η Μαρία Μπεκατώρου μάς συστήνει τους μικρούς και επίδοξους σεφ, που θα αποδείξουν ότι η μαγειρική είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι, στο Junior MasterChef. Την Τετάρτη 30/11, στις 21:50. Οι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος βρίσκονται δίπλα τους για να βοηθήσουν, να συμβουλεύσουν, να ενθαρρύνουν, αλλά και να αναδείξουν τον πρώτο Έλληνα Junior Masterchef.
Δώδεκα χιλιάδες παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στοJunior Masterchef. Στα δύο πρώτα επεισόδια, παρακολουθούμε τους 40 καλύτερους μικρούς σεφ να διαγωνίζονται σε 4 ομάδες των 10 ατόμων, προκειμένου να επιλεγούν οι 20.
@Πληροφορίες φέρουν τον Κ. Γιαννίκο του Alter να είχε συνάντηση χθες σε άγνωστο χώρο με τον υπουργό Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλο. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι το ραντεβού του μετόχου του Alter με τον υπουργό σκοπό είχε την διευθέτηση εκκρεμοτήτων του πρώτου.
@Την κήρυξη 48ωρης απεργίας στην «Ελευθεροτυπία» αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ στην σημερινή της συνεδρίαση, έπειτα από αίτημα των εργαζομένων που διαμαρτύρονταν για την καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων τους από την πλευρά της εργοδοσίας. Οι εργαζόμενοι που είναι απλήρωτοι εδώ και 3,5 μήνες, θα απεργήσουν την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Νοεμβρίου. Να σημειώσουμε, πως χθες Τετάρτη, εκδικάστηκε στο ειρηνοδικείο Αθηνών το πρώτο κύμα αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων, ενώ στις 23 Νοεμβρίου θα εκδικαστεί το δεύτερο κύμα αιτήσεων.
@Όπως αναφέρει το paron.gr το αίτημα των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών για τηλεοπτικές συνεργασίες, επανέρχεται εμμέσως, μετά από μια απόφασης ακύρωσης απόφασης του ΕΣΡ από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το ΣτΕ, ακύρωσε τις 106/2007 και 374/2007 αποφάσεις του ΕΣΡ με τις οποίες επιβαλλόταν πρόστιμα 200.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 για την ανάθεση, της σύμβασης εκμετάλλευσης του Μακεδονία TV, σε ποσοστό που υπερβαίνει το 30%. Με την 2605/2011 απόφαση του Δ΄ Τμήματος του ΣτΕ, η υπόθεση επέστρεψε προς συζήτηση στο ΕΣΡ καθώς κρίθηκε , για μια ακόμη φορά πως η ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή είχε μη νόμιμη σύνθεση! Όταν στις 2 Ιουλίου του 2007 ελήφθη η πρώτη σε βάρος απόφαση του ΕΣΡ εναντίον του ΑΝΤ1, τόσο η θητεία του προέδρου, Ιωάννη Λασκαρίδη, όσο και των μελών , Εύη Δεμίρη και Γιάννη Παπακώστα είχε λήξει από τις τον Ιουνίου 2006 , χωρίς να οριστούν νέα μέλη στην αρχή . Θυμίζουμε πως με τη 1098/2011 το Δ Τμήμα του ΣτΕ, κρίνοντας το κενό αναπλήρωσης των μελών του ΕΣΡ την περίοδο του 2006, κατέληξε πως “η αυτοδίκαιη εκ του νόμου παράταση της θητείας των μελών των ανεξαρτήτων αρχών «μέχρι το διορισμό νέων».
@Άλλο ένα (1) βραβείο απέσπασε η συμπαραγωγή της ΕΡΤ «Πεθαίνοντας για την Α-λήθεια» σε σκηνοθεσία Νίκου Μεγγρέλη, κατά την τελετή απονομής του «2011 Si-chuan TV Festival- International “Gold Panda” Awards» που πραγματοποιήθηκε στο Σιτσουάν της Κίνας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…