Μετά την Αθήνα ξεσηκώνεται η Σαλόνικα λόγω των media

@Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν δημοσιογράφοι την Παρασκευή 18/11 το βράδυ κατά τα εγκαίνια της “Filoxenia” έξω από Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη ενάντια στις απολύσεις, τις περικοπές και την απαξίωση των δύο μεγάλων ιστορικών εφημερίδων της πόλης.. Η διαμαρτυρία ήταν επικεντρωμένη στις δραματικές εργασιακές εξελίξεις στην εφημερίδα “ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ”. Στη συγκέντρωση στην οποία καλούσε με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΜ-Θ, παρόντες/παρούσες ήταν δημοσιογράφοι και από άλλα Μέσα της Θεσσαλονίκης (π.χ. δημοσιογράφοι από “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, ΕΡΤ3 και άνεργοι συνάδελφοι οι περισσότεροι εκ των οποίων, μέλη του ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ) σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους συναδέλφους τους του “ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ”.
@Το κοινό επιβραβεύει τον Αρναούτογλου. Καλή αρχή έκανε χθες το βράδυ ο «Όμορφος Κόσμος 2» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο MEGA. Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, ο δημοφιλής παρουσιαστής επέστρεψε σε αυτό που αγαπά και που τον έκανε διάσημο. Το δε κοινό, φαίνεται πως επικροτεί την επιλογή του, αφού στο γενικό σύνολο η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 22,8 %.
@«Ψαράς του Θεού», ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταμορφώνεται και γίνεται αγνώριστος για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», που αναφέρεται στη ζωή του εθνικού ευεργέτη Ιωάννη Βαρβάκη.«Και στις τρεις ταινίες μου εκπροσωπεί το “θείο”. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Λάκης έχει αυτή τη “θεϊκή” δύναμη» δηλώνει ο σκηνοθέτης.
@Κυκλοφοριακό ρεκόρ χρονιάς για το σημερινό «ΘΕΜΑ» που άγγιξε – σύμφωνα με το πρώτο γκάλοπ του πρακτορείου τα 186.000 φύλλα! Δεν υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο τη φετινή χρονιά, γεγονός που αποτυπώνει και τη δυναμική της προσφοράς της εφημερίδας με το κουπόνι των 6 ευρώ και ταυτόχρονα καταγράφει την οικονομική κατάσταση της κοινωνίας! Να θυμίσουμε ότι τα ρεκόρ της εφημερίδας ήταν με την προσφορά του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», αλλά και την περίοδο της μεγάλη κρίσης για την εφημερίδα και πριν αγοραστεί από την ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ στις αρχές του 2008. Μετά λοιπόν από αυτή τη σύντομη αναδρομή, να δούμε πώς κινήθηκαν οι υπόλοιπες εφημερίδες: «Βήμα» και «Καθημερινή» 109.000 φύλλα, χάνοντας γύρω στις 7.000 ο πρώτος και 1.000 φύλλα ο δεύτερος (που έτσι κι αλλιώς είχε σημειώσει κυκλοφοριακή βουτιά). Η «Real news» κινήθηκε πέριξ των 100.000 φύλλων, μεγάλη πτώση σημείωσε η «Ελευθεροτυπία» που έπεσε στις 74.000 φύλλα, αλλά και το «Εθνος» με 70.000 φύλλα και τελευταίος ο «Ελεύθερος Τύπος» με 25.000 φύλλα.
@Σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιαστές εκπομπών στο Alter, μετά το πρόβλημα της καθυστέρησης καταβολής των μισθών τους, αναζητούν περιφερειακό κανάλι για να μετακομίσουν.Πρόκειται για τους Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, Άκη Παυλόπουλο, Αγγελική Νικολούλη, Αννίτα Πάνια, Κώστα Χαρδαβέλλα, καθώς και τον Κοσμά Σφαέλο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κρούση έκαναν και στον Νίκο Χατζηνικολάου, όμως η απάντησή του ήταν κατηγορηματική: «Εγώ δεν πάω σε περιφερειακό κανάλι»!
@ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ότι τώρα που βλέπουμε ξένες ταινίες αντί να....αφαιρούν φράσεις από τα τούρκικα σήριαλ το κάνουν από αμερικάνικες σειρές και αυτό αποτελεί νέα εφεύρεση για τον Άλφα που προχώρησε αρκετά. Σε χθεσινοβραδινή ταινία κωμικού περιεχομένου είδαμε να λογοκρίνονται φράσεις που αναφέρονται σε ναρκωτικά ή αθυροστομίες με περίεργο τρόπο καθώς η πρόταση έμενε μισή. Τουλάχιστον να φροντίσουν να τοποθετήσουν ή να υποδείξουν διαφορετική σήμανση για ανάλογες ταινίες αν και η βραδινή ήταν στα όρια του κωμικού γέλιου και τίποτα περισσότερο....
@Ωραίο να σε αναφέρουν διαρκώς και να σε θεοποιούν. Όπως η Ναταλία Γερμανού που φέρει το όνομα του πατέρα της στο chart show όπου εκτός από δημιουργίες δικές της που ψήφισε το κοινό είχε την τάση να μιλά για αλήθειες στην μουσική αλλά και να σχολιάζει ενίοτε με υπερβολές. Το κλου της βραδιάς το βράδυ της Κυριακής ήταν ότι σχολιαστής των κομματιών σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν ο Μίνωας Κυριακού....Αυτό κι αν αποτελεί είδηση....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…