Tα reality της ηλιθιότητας και οι νέες πρεμιέρες..

@''Τα στοιχεία της Media Services για την διαφημιστική δαπάνη που απορρόφησαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί κάνουν επιτακτική την ανάγκη άμεσης παρέμβασης του ΣΔΟΕ! Αντι να βγαζει σπαραξικάρδιους λόγους ο Παπανδρεου στη Βουλή για τα χρεωμένα κανάλια που παίρνουν παράνομα δάνεια ας γίνει αυριο κιόλας ενας ουσιαστικός έλεγχος στο θέμα "διαφημιστικά εσοδα του Alter"! Τι ανακοίνωσε η Media Services; Ότι από τον Ιανουάριο 2011 μέχρι τον Οκτώβριο 2011 το Alter έπαιξε διαφημίσεις που αναλογούν στο ποσό των 30.387.730 ευρώ. Με τους εργαζόμενους απλήρωτους επί 5 εως και 10 μήνες τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά αφού σίγουρα αυτά τα λεφτά δεν τα πήραν οι εργαζόμενοι, αλλά ούτε και η εφορία ή τα ασφαλιστικά ταμεία που πάλι μπλόκαραν του λογαριασμούς της επιχείρησης...
@Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γίνεται το πιο εναλλακτικό «ρεμάλι» της μικρής οθόνης στη νέα ανατρεπτική κωμωδία του Mega με τίτλο «Με λένε Βαγγέλη», η οποία βασίζεται στη γνωστή αμερικανική επιτυχία «My name is Earl» και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 22.00.
@Από γενεές δεκατέσσερις πέρασαν την Άννα Βίσση ο Κοσμάς Βίδος και η Αφροδίτη Γραμμελή με αφορμή το ριάλιτι που έχει ως θέμα τη ζωή της. Οι δύο τηλεκριτικοί παρακολούθησαν το γνωστό ριάλιτι και οι πένες τους πήραν φωτιά. Η Αφροδίτη Γραμμελή μέσα από τη στήλη της την εφημερίδα το «Βήμα» αναφέρει « Στον αντίποδα ο ναρκισσισμός της Άννας Βίσση πως θεωρεί πως με μεγάλη αγωνία και λαχτάρα ο Έλληνας τηλεθεατής την παρακολουθεί με διχάλα και περούκα να περιγράφει την έξωση από το σπίτι της και τη δυσκολία να πει σε ξένους παραγωγούς πως είναι μια μπουζουκτζου. Γιατί άραγε;»
@«Ναι» στη δημοσίευση σε εφημερίδες και ιστότοπους διαφημίσεων για στοιχήματα σε αθλητικά γεγονότα που παρέχουν αλλοδαπές εταιρείες μέσω Ίντερνετ, μέχρι τη χορήγηση των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία αδειών, λέει το Πρωτοδικείο Αθηνών.
Σύμφωνα με το δικαστήριο, οι σχετικές δημοσιεύσεις είναι νόμιμες, καθώς «η διεξαγωγή στην Ελλάδα τυχερών παιγνίων μέσω Internet ανήκει στην αποκλειστική δικαιοδοσία του Δημοσίου - και όχι στον ΟΠΑΠ - που την ασκεί μέσω ειδικά αδειοδοτημένων παρόχων».
Της απόφασης του Πρωτοδικείου προηγήθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων πέντε πρακτόρων του ΟΠΑΠ κατά της εταιρείας που εκδίδει την αθλητική εφημερίδα «Sportday» και έχει τον ιστότοπο «sday.gr».
@Στο προηγούμενο φύλλο αποκαλύψαμε έγγραφο του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Λινού σύμφωνα με το οποίο το ΕΣΡ δραστηριοποιήθηκε εκ νέου όσον αφορά τον έλεγχο των τυχερών τηλεοπτικών παιχνιδιών που μαστίζουν την επαρχία. Ειδικότερα πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι «Night Quiz», που μέσω δορυφόρου προβάλλεται από αρκετά περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας με σκοπό το εύκολο κέρδος.
Το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί μετάλλαξη του γνωστού τυχερού παιχνιδιού «Call for cash», για την προβολή του οποίου στο παρελθόν έχουν επιβληθεί τσουχτερά πρόστιμα από το ΕΣΡ και συγχρόνως έχει απαγορευθεί η μετάδοσή του. Πρόκειται για τους σταθμούς Super B και ΑΧΑΪΑ CHANNEL του Νομού Αχαΐας, τον Super TV στην Κόρινθο και το West Channel στην Κοζάνη, ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος σταθμών και άλλων περιοχών. Από το 'Παρόν'...
@Σοκαριστικές είναι οι επιπτώσεις από τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και για το ΕΤΑΠ - ΜΜΕ, αφού ανήκει στα Ταμεία των οποίων τα αποθεματικά «κουρεύονται».
Στη σύσκεψη που έγινε την περασμένη Δευτέρα στον ασφαλιστικό οργανισμό των ΜΜΕ με τη συμμετοχή συνδικαλιστικών εκπροσώπων από τις Ενώσεις που μετέχουν στο Ταμείο συζητήθηκε η δεινή θέση στην οποία βρίσκεται το ΕΤΑΠ - ΜΜΕ. Τα έσοδα συνεχώς συρρικνώνονται λόγω της μείωσης του αγγελιοσήμου, οι εκδότες δεν πληρώνουν, οι απολύσεις οδηγούν επίσης σε μείωση των εσόδων. Επιπλέον το «κούρεμα» που συμφώνησε η κυβέρνηση στις 26 Οκτωβρίου με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ αφορά σε μεγάλο βαθμό τα ασφαλιστικά ταμεία.
@Από εκεί και πέρα μάλλον πάμε για βαρύ τηλεοπτικό χειμώνα και όποιος αντέξει φίλοι μου...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…