Η Μακεδονία χάνει τα media με μαζικά λουκέτα

@Ενώ οι εφημερίδες Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά απουσιάζουν για 2 εβδομάδες από τα περίπτερα λόγω επίσχεσης εργασίας που έχουν κάνει οι εργαζόμενοι στις τρεις εκδόσεις ο ιδιοκτήτης των φύλλων Γιάννης Ρήγας στέλνει αύριο Τρίτη τον αδελφό του στη Θεσσαλονίκη για να έχει μια εφόλης της ύλης συζήτηση με την εκπρόσωπο τους στο ιστορικό συγκρότημα Βίκυ Σουλοπούλου. Οι πληροφορίες σε ότι αφορά την έλευση του αδελφού Ρηγα στη Θεσσαλονίκη διίστανται.
@Ξεμένει από στελέχη η ΕΤ3 σιγά σιγά λόγω του κύματος αθρόων συνταξιοδοτήσεων. Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, έμειναν ακέφαλες η Διεύθυνση Τηλεόρασης, αλλά και οι υποδιευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών του κρατικού καναλιού της Θεσσαλονίκης, γεγονός που προκάλεσε προβλήματα στην λειτουργία. Η Διοικούσα επιτροπή τρέχει τώρα να καλύψει τις θέσεις εκ των ένδον. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν εσωτερικές προκηρύξεις.
@Εγινε τηs πρεμιέρας για τις νέες ελληνικές σειρές του MEGA η Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και η τηλεθέαση πολύ υψηλή σε όλα τα κοινά. Στις 21:00, η σειρά «Πίσω στο Σπίτι» με τη Μαρία Καβογιάννη και τον Θοδωρή Αθερίδη, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 49%, με τα κοινά 15-44 στο 53,1% και τις γυναίκες 15-24 στο 60,8%. Τη σειρά παρακολούθησαν 2.446.000 τηλεθεατές. Στις 22:00, τη σκυτάλη πήρε η δεύτερη πρεμιέρα του MEGA, η σειρά «Με Λένε Βαγγέλη» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο μέσος όρος τηλεθέασης παρέμεινε πολύ υψηλός στο 45,5%, με τα κοινά 15-44 στο 49,5% και τους άντρες 15-24 στο 56,7%.
@ Το πορτρέτο του νέου πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου σκιαγραφούν οι «Πρωταγωνιστές»
διερευνώντας παράλληλα τις αλλαγές που διενεργούνται στη χώρα μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 23:40 στο MEGA. Ανάμεσα στα άλλα, οι «Πρωταγωνιστές» θα προβάλουν αποσπάσματα από μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Λουκάς
Παπαδήμος στον Σταύρο Θεοδωράκη στις 9 Μαΐου του 2002.
@ΤΟΝ Δεκέμβριο τελειώνει το ρευστό που διαθέτει ο Alpha, υποστηρίζουν καλά ενημερωμένες πηγές από την Κάντζα. Ο επόμενος μήνας θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμος για το κανάλι, αφού όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν πρόκειται να επανεξεταστεί το σύνολο του προγράμματος από μηδενική βάση και φυσικά λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί στην ελληνική αγορά. Η γερμανική διοίκηση του καναλιού γνώριζε από
την αρχή της σεζόν την κατάσταση στα ταμεία της για αυτό και προχώρησε στην κατάργηση σχεδόν του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος, διατηρώντας μόνο μία βάρδια ζωντανού προγράμματος. Γνώριζε από την αρχή τα διαθέσιμα που είχε εγκρίνει η μητρική εταιρία για την Ελλάδα, για αυτό και η πλειοψηφία των συμβολαίων και των εκπομπών που είναι ήδη στον «αέρα» έχουν χρονικό ορίζοντα τον Δεκέμβριο του 2011.
@Συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ
διέκοψαν τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ ζητώντας να αποσυρθεί το θέμα μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, που περιλαμβανόνταν στο πακέτο παρεμβάσεων της προηγούμενης κυβέρνησης (με απόφαση Μόσιαλου) για την κρατική ραδιοτηλεόραση. Η διοίκηση της ΕΡΤ αρνήθηκε να αφαιρέσει το θέμα από την αντζέντα της συνεδρίασης. Το Δ.Σ. υποστήριξε ότι είναι (η μείωση) προς όφελος της επιχείρησης. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων είχαν διαφορετική άποψη και η συνεδρίαση εντέλει αναβλήθηκε και διότι τα πνεύματα είχαν οξυνθεί.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…