Απεργιακός Ιανουάριος και prime time...

@Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΠΕΛ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΦΕ και της ΕΠΠΕΑ (όσον αφορά στην τελευταία, σε ένδειξη συμπαράστασης των λοιπών), εξαιτίας της παρατεταμένης ασυνέπειας, που επιδεικνύει η εργοδοσία της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», από τα μέσα του καλοκαιριού ως προς την εξόφληση των δεδουλευμένων των συναδέλφων και έχοντας πλέον εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας, αποφάσισαν την κήρυξη νέας απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους, τους συντάκτες περιοδικού τύπου, τους φωτορεπόρτερ και τους εργαζόμενους στο πρακτορείο «ΑΡΓΟΣ» (μόνο για τη διανομή της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ»), που εργάζονται για την έκδοση και τη διανομή της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας, «enet.gr» από τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, 23 Ιανουαρίου 2012 έως τις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 25 Ιανουαρίου 2012.
@ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ είχαμε στο γνωστό κανάλι χθες βράδυ όπου τα μέλη του νέου Δ.Σ. του ALTER, θα καταθέσουν πρόταση στους εργαζόμενους της εταιρείας για την εξυγίανση και επαναλειτουργία του σταθμού.. Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι διανύουν τον τρίτο μήνα επίσχεσης εργασίας και τον ενδέκατο συνεχόμενο μήνα χωρίς καταβολή μισθού. Την είδηση για την κατάθεση της πρότασης στους εργαζόμενους του ALTER, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο διαχειριστής της επίσημης ιστοσελίδας του καναλιού στο twitter.
@Aπόλυτα κυρίαρχος ήταν ο ΑΝΤ1 το σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου, στο κοινό 15-44, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement. Το κανάλι του Αμαρουσίου πρώτευσε τόσο το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, με μερίδιο 18,0% έναντι 17,5% του Mega και 17,4% του Star, όσο και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, με μερίδιο 24,4% έναντι μόλις 14,1% του Mega και του Star. To Σάββατο η επικράτηση του ΑΝΤ1 στηρίχθηκε στην υψηλή τηλεθέαση εκπομπών όπως η Εργαζόμενη Γυναίκα (έως και 29,9%), το Ola 12 (έως και 28,8%), αλλά και το Laugh Attach, που αν και μεταδίδονταν σε επανάληψη, απέσπασε μερίδιο έως και 22,2%.
@Στην prime time:Ο Αlpha ήταν το μόνο κανάλι που δεν έβγαλε καινούργια επεισόδια στα προγράμματά του,κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στους πίνακες της Agb.
Channel\Target Συνολο 15-44
MEGA 27,3 29,3
ANTENNA 16,9 19,0
ALPHA 10,6 9,1
STAR 12,6 15,2...
@Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΠΕΛ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΦΕ και της ΕΠΠΕΑ (όσον αφορά στις τρεις τελευταίες σε ένδειξη συμπαράστασης των λοιπών) διαμαρτύρονται έντονα για την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά, που επιδεικνύει η εργοδοσία της εφημερίδας «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ», καθώς δεν έχει καταβάλλει τις αποδοχές των δημοσιογράφων, συντακτών περιοδικού τύπου, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών τύπου, οι οποίοι εργάζονται για την έκδοση της εφημερίδας «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ» και στις περιοδικές εκδόσεις («TIVO», «Δίφωνο» και «Informer») από το τέλος Οκτωβρίου του περασμένου έτους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…