Πρώην εργαζόμενοι του Alter λένε τις δικές τους αλήθειες..

@Από Αναγνώστη.....Αγαπητοί φίλοι
Βλέποντας ότι ασχολείστε με τους απεργούς του ΑΛΤΕΡ θα ήθελα να απευθύνω δημόσια μία ερώτηση μέσω του blog σας προς τους « συνάδελφους μου » της επιτροπής κατάληψης του σταθμού …..και ας μην παραδέχονται ότι έχουν κάνει κατάληψη δημόσια !
Γράφονται και ακούγονται πολλά και διάφορα για την συμπεριφορά τους και θα ήθελα όχι μόνο εγώ αλλά και δεκάδες χαμηλόμισθοι συνάδελφοι μου να έχουμε μια απάντηση σε ορισμένα ερωτήματα !!
Αληθεύει ότι έχετε πάρει πολλές οικονομικές ενισχύσεις από πχ τους συναδέλφους του STAR CHANNEL από την συναυλία συμπαράστασης στο Περιστέρι ,από το ποδοσφαιρικό αγώνα από …από …Αληθεύει ότι καθημερινώς δέχεστε προσφορές από Σούπερ μάρκετ –πολυκαταστήματα -Ταβέρνες – Φούρνους ακόμα και Βενζινάδικα για δωρεάν …βενζίνη !!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προσφορά όπως μας πληροφόρησαν συνάδελφοι ψητών κοτόπουλων τα οποία στο τέλος πετάξατε ενώ συναδελφοί σας υποφέρουν από την πείνα !!
Με ποια κριτήρια μοιράζετε τις δωρεές και τις χορηγίες ; Γιατί εγώ και δεκάδες συνάδελφοι μου δεν έχουμε δεί ούτε …μία πατάτα τηγανιτή !! Μήπως έχετε στήσει μία καλή επιχείρηση για εσάς και τους υμετέρους σας και δεν επιθυμείτε στην ουσία να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα μας !!
Μήπως γι΄αυτό όποιος τολμήσει να εκφέρει μία αντίθετη γνώμη απο την δική σας χαρακτηρίζεται «εγκάθετος » του Κουρή και κινδυνεύει ακόμα και με... λιτζάρισμα ;
Τότε λοιπόν με αυτή την λογική και εσείς είστε εγκάθετοι του ανθρώπου που μας εξαθλίωσε σαν εργαζομένους και σαν άτομα ,που έφθασε το κανάλι σε αυτό το χάλι ,του μεγάλου «μάνατζερ » κου Γιαννίκου και των χρυσοκάνθαρων πραιτοριανών του που από όποιο κανάλι πέρασε στην πορεία του στα ΜΜΕ άφησε πίσω του στάχτη και κάρβουνα χτίζοντας όμως παράλληλα την δική του αυτοκρατορία !! Κλείνοντας για να μην κουράζω ...ΚΥΡΙΟΙ να γνωρίζετε ότι είστε υπεύθυνοι για το εργασιακό μας μέλλον το οποίο φαντάζει από θολό έως μαύρο και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσετε για όλες τις ενέργειες σας και τα παιχνιδάκια σας που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον δρόμο της ανεργίας !!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Εργαζόμενος ( χωρίς μέλλον; ) του ΑΛΤΕΡ
@Από Αναγνώστη
Επιτέλους ένας εργαζόμενος και ένα μέσο που έβγαλε την αλήθεια έτσι ακριβώς οπως είναι...
Οι μισοί απο όσους ειναι εκεί μέσα ειναι άτομα αργοσχολα που ούτε πριν δούλευαν οπως έπρεπε και οι άλλες μισές ειναι κατι τελειωμένες γκομενες που εύχονται να βρουν κανά γκομενο τώρα που εχουν έρθει κοντά όλοι τους εκει μέσα γιατί αν ανοίξει παααααει πέταξε το ΠΟΥΛΆΚΙ!!!!!!
Το πολυ αστείο της υπόθεσης είναι ότι ένα έκαναν post το κείμενο στη σελίδα τους στο facebook και άρχισαν να σχολιάζουν και να θάβουν ( βλέπετε έχουν καιροοοο να το κάνουν δεν τους έδωσε κανένας την ευκαιρία ) και χαρακτηριστικά κάποιος τελείωσε το σχόλιο του με την εξής έκφραση ´´ να κάνετε και καμία βαρδιουλα για τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ δεδουλευμένα Χαμηλόμισθε ανώνυμέ´´ χαχαχα μιλαμε για ένα πρωτογονο ον το οποίο σχολιάζει το δικό σου κείμενο συναδελφε εχοντας και ο ίδιος ψευδώνυμο στο facebook δυστυχώς όμως εμείς ξέρουμε ποιος ειναι ... Ας αρχίσουμε να μιλαμε επιτέλους όλοι εμείς που δεν συμφωνούμε καταστρέφουν το μέλλον μας 100 ανθρωπακια που νομίζουν ότι αγωνίζονται περισσότερο απο μας για μας ...φτου ρε ουστ...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…