Πρώτο κόμμα προβολής στην TV το ΠΑΣΟΚ και το τσαντίρι που τα έχωσε παντού

@Σε αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προχώρησε η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλοντας τις μειώσεις των αποδοχών των εργαζομένων στην ΕΡΤ θέτοντας ζήτημα “διαφύλαξη της ελευθεροφωνίας και του πλουραλισμού της ελληνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης”...
@Της Τρίτης… έγινε και πάλι χθες στο στούντιο της εκπομπής: «Αλ Τσαντίρι Νιούζ», με τον Λάκη Λαζόπουλο να ξεκινάει με «γκάζια». Το σκηνικό της χθεσινής εκπομπής ήταν εμπνευσμένο από το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από το κίνημα της πατάτας, και σ' αυτό στηρίχτηκε και η θεματολογία των τραγουδιών του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γ. Παπανδρέου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει συναίσθηση του τι έχει κάνει» ενώ κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι γνώριζε πολύ πριν έρθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα για το φυσικό μας πλούτο και έσπευσε να υπογράψει τις συμφωνίες. Όσο και να θέλει ο Βενιζέλος δεν μπορεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη που ο λαός έχασε με το ΠΑΣΟΚ, είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.
Δημήτρης Σταρόβας και Λάκης Λαζόπουλος άλλαξαν για λίγο τις συνήθειές τους και αντί να πιουν τον καθιερωμένο τους καφέ στο μπαλκόνι, επέλεξαν να καθαρίσουν «χαλαρά» πατάτες, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα παραλλάσσοντας τη γνωστή φράση: «Λεφτά υπάρχουν», σε «Πατάτες υπάρχουν».
@Τη συντριπτική επικράτηση του ΠΑΣΟΚ σε ό,τι αφορά την απόδοση τηλεοπτικού χρόνου από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, δείχνουν τα στοιχεία για την «Πολιτική Πολυφωνία για το έτος 2011», τα οποία έδωσε χθες στη δημοσιότητα το ΕΣΡ. Ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατά το μεγαλύτερο διάστημα του 2011, ήταν κυβερνών κόμμα, στους 4 από τους 7 υπό εξέταση σταθμούς (Alpha, Alter, Ant1 Mega, NET, ΣΚΑΪ και Star), πήρε ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% του χρόνου, έχοντας αποσπάσει στις εκλογές του 2009 ποσοστό 43,9%.
@Πλήγμα για τη βιωσιμότητα των εφημερίδων και τους εργαζόμενους, καθώς και για τα ασφαλιστικά Ταμεία αποτελεί η μεθοδευμένη κατάργηση της υποχρεωτικής δημοσίευσης ισολογισμών των επιχειρήσεων στον Τύπο, σύμφωνα με το βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ), Αγγελο Κολοκοτρώνη. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, ο οποίος φέρνει το θέμα και στη Βουλή με ερώτησή, του που απευθύνεται στον υπουργό Επικρατείας, Παντελή Καψή, προστίθεται στον κατάλογο των βουλευτών που καταγράφουν ρητά τη διαφωνία τους με την επιχειρούμενη κατάργηση της υποχρεωτικής δημοσίευσης των ισολογισμών.
@Δείτε πώς διαμορφώθηκε το τηλεοπτικό τοπίο των αγαπημένων σας προγραμμάτων την Τρίτη 6 Μαρτίου:
Στο σύνολο του κοινού: Με 27,5% τερμάτισε πρώτο το δελτίο του Mega. Ακολούθησαν ΑΝΤ1 με 22,5% και STAR με 10,9%.
@Με καθεστώς προσωρινής νομιμότητας και οι κεραίες των τηλεοπτικών σταθμών ανά την Ελλάδα. Ο νόμος για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες που αναμένεται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, προβλέπει, στο άρθρο 31 πως οι κεραίες πρέπει να αδειοδοτηθούν εντός διαστήματος 2 ετών από την ΕΕΤΤ, όμως ως τότε θα θεωρούνται «ως νομίμως λειτουργούσες» Οι κατασκευές των κεραιών των σταθμών εθνικής, περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας, σύμφωνα με το ίδιο άρθρο θα μπορούν να μεταβιβαστούν κατά κυριότητα σε πάροχο δικτύου επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής». Δηλαδή στην πραγματικότητα θα μπορούν οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας να παραχωρήσουν το δίκτυο τους στη Digea. Θυμίζουμε πως οι ρυθμίσεις για τις κεραίες προβλέπονται στο «Μνημόνιο 2», για μια ιστορία που έπρεπε να είχε τελειώσει το …2008. 'Παρόν'..
@Αποστάσεις από τους άλλους 3 παίκτες της αγοράς , Mega, Star και Σκάι, κρατάει ο ΑΝΤ1. Σε δύο βασικά ζητήματα, όπως είναι για παράδειγμα, η υπόθεση της Publicis, αρνήθηκε να ακολουθήσει τους “τρεις” και προχωράει σε δικαστική αντιπαράθεση με τη γαλλική πολυεθνική για τις οφειλές της Leo Burnett. Την ίδια στάση κράτησε και στην υπόθεση του ΟΤΕ, οπου και δεν υπέγραψε τη συμφωνία με την εταιρεία για την αναμετάδοση του σήματός του από την πλατφόρμα του ΟΤΕ TV.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…