Προβλήματα στο Κόκκινο και απάντηση Κουρή για το Alter

οβαρό πρόβλημα ρευστότητας αντιμετωπίζει η «Αυγή» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο». Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας έκρουσαν ήδη πρώτοι το κουδούνι του κινδύνου ζητώντας από το Συνασπισμό αλλαγή ρότας στη λειτουργία της εφημερίδας. Η πιθανότητα κατάργησης των ισολογισμών θα είναι η χαριστική βολή για την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι κατέληξαν σε πλαίσιο προτάσεων. Ζητάνε να διαμορφωθεί ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης και να αποφασισθεί νέα στρατηγική για την εφημερίδα με την ισότιμη συμμετοχή διοίκησης, διεύθυνσης και εργαζομένων, να γίνει επαναπροδιορισμός της έκδοσης, να αναβαθμιστεί η εφημερίδα και να γίνει πολιτική και οικονομική καμπάνια. Τις προτάσεις τους παρέδωσαν στον Συνασπισμό. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι δημοσιογράφοι έχουν πληρωθεί μόνο ένα 15νθήμερο από τις αρχές του έτους ενώ το πρόβλημα ρευστότητας έγινε εντονότερο λόγω της καθυστέρησης από το κράτος να δώσει την 4η δόση χρηματοδότησης στα πολιτικά κόμματα...'Τυπολογίες'
Μιχάλης Αφολαγιάν υποδύεται τον «Αφάνα» στη κωμική σειρά «Με λένε Βαγγέλη».Είναι ένας ρόλος, ο οποίος του ταιριάζει απόλυτα. Σε συνέντευξή του στην espresso, αποκάλυψε ότι στον δρόμο όλοι τον αποκαλούν «Αφάνα». «Έχω προσαρμόσει τον ρόλο στα μέτρα μου, αλλά πιστεύω ότι για την επιτυχία μεγαλύτερη σημασία έχει το σενάριο. Έχει πολύ γέλιο αλλά και ένα μήνυμα για τη ζωή, γιατί αναφέρεται στο κάρμα. Είναι πράγματα που όλοι λίγο-πολύ τα σκεφτόμαστε».
@O Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην πρεμιέρα του Rent και ρωτήθηκε για την Eurovision ...Δήλωσε πως φέτος τα τραγούδια είναι ισοδύναμα και θα κριθεί το αποτέλεσμα από την σκηνική παρουσία, ενώ είναι σύμφωνος που στέλνουμε νέα πρόσωπα στον διαγωνισμό... Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαρουσιάσει την Eurovision, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Χρήστου Δάντη στον διαγωνισμό....
@Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν καλεσμένη στα «Κορίτσια για σπίτι» και μίλησε για την οικογένεια της και τον άντρα της. Μάλιστα όταν αναφέρθηκε στον άντρα της δεν δίστασε να δακρύσει μπροστά στην κάμερα της εκπομπής και να τον ευχαριστήσει. Είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας που σε περίοδο κρίσης η δουλειά της πάει από το καλό στο καλύτερο και μίλησε και για τους φίλους της Λάκη Γαβαλά και Πέτρο Κωστόπουλο που αυτή την περίοδο περνάνε δύσκολα. Να τους χαίρεσαι..
@Είναι η πρώτη φορά που βλεπουμε το Δάντη να χρησιμοποιεί τόσο ακραίους χαρακτηρισμούς κατά εκείνων που επιτέθηκαν στο Γιώργο Νταλάρα, κατηγορώντας τους ότι έτσι αφήνουν τους άλλους, αυτούς που φταίνε πραγματικά, να ξεφύγουν...
@Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 8» του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά δεν κατάφερε να κάνει διψήφιο νούμερο στο σύνολο της τηλεθέασης. Με το ποσοστό να φτάνει στο 9,2% κατατάσσοντας το τέταρτο, πίσω από, MEGA (26,6%), ΑΝΤ1 (22,9%) και STAR (10,5%).
@Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Γεωργιάδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Απολυμένη». Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία με μοναδική ηρωίδα τη Μαριέτα, μία πετυχημένη κοσμικογράφο σε μεγάλο περιοδικό Lifestyle. Μετά όμως από τη ξαφνική απόλυση της, ο κόσμος της Μαριέτας έρχεται άνω κάτω, οι πλούσιες κοσμικές κυρίες εξαφανίζονται από τη ζωή της και συνειδητοποιεί ότι ζούσε σε έναν ψεύτικο κόσμο χωρίς πραγματικούς φίλους
@Εντυπωσιακή Avant Premier για το Blackout την Πέμπτη 1η Μαρτίου στις 22:00, από την επίσημη σελίδα του ΑΝΤ1 στο Facebook με guests τα κορίτσια από το Next Top Model! Το Exclusive Preview Facebook ξεπέρασε τις 25.000 pageviews!Σήμερα (6/3/2012), το Blackout είναι το Νο1 trending topic στο Twitter για την Ελλάδα.Περισσότεροι από 55.000 twitter users από τους 122.000 που υπάρχουν συνολικά στην Ελλάδα διάβασαν στην timeline τους τουλάχιστον 1 tweet για το Blackout Celebrity Edition με τα κορίτσια από το Next Top Model 1&2
@Δύο ολοκαίνουργιες σειρές εντάσσονται από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο πρόγραμμα του Alpha. Πρόκειται για δύο δραματικές – αισθηματικές σειρές τουρκικής παραγωγής που θα αλλάξουν τις τηλεοπτικές σας συνήθειες. Το κυνήγι του πάθους, του χρήματος, της εκδίκησης αλλά και της αληθινής αγάπης αποτελεί την αφετηρία και των δύο σειρών.
Ρώτα την Αγάπη- μοίρα της αγάπης είναι να πηγαίνει κόντρα…
@Ο εκ των μετόχων του ALTER Γιώργος Α. Κουρής, απαντώντας στον ΑΝΩΝΥΜΟ διαδικτυακό λίβελλο που εξαπέλυσαν εναντίον του οι καταληψίες του σταθμού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :
Ουδέποτε ο Γιώργος Α. Κουρής ή η οικογένειά του άσκησαν διοίκηση ή διαχείριση οποιασδήποτε μορφής στην εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. – Alter Channel» για 10 και πλέον χρόνια. Για την ακρίβεια, 12 ακριβώς, αφού κατά σύμπτωση, την 6η Μαρτίου 2000, μεταβίβασε το 50% των μετοχών της εταιρίας μαζί με το management στον πανίσχυρο τότε οικονομικό και χρηματιστηριακό κολοσσό της εταιρίας ALTEC. Δυστυχώς, το τελευταίο αυτό σχήμα, παρά το γεγονός ότι... δαπάνησε πάνω από 20 δις δρχ. που συγκεντρώθηκαν από το επενδυτικό κοινό και τους μετόχους (μόνο η οικογένεια Κουρή διέθεσε 2,4 δις δρχ.), όχι μόνο δεν κατάφερε να οδηγήσει το Alter σε τροχιά ανάπτυξης, αλλά στην κυριολεξία το καταβαράθρωσε από άποψη θεαματικότητας.
Η κατάσταση αυτή κατέστησε αναγκαία την ανάθεση του management στον κ. Κωνσταντίνο Γιαννίκο, ο οποίος είχε προηγούμενη θητεία σε τρείς από τους μεγαλύτερους σταθμούς της χώρας: το MEGA, τον ΣΚΑΙ και το STAR. Η επιβολή αυτή αποτελούσε και επιβεβλημένη πρωτοβουλία των βασικών μετόχων απέναντι στους 22.000 μικρομετόχους.
Και όντως, ο Κ. Γιαννίκος κατάφερε να ανορθώσει τα πράγματα και να οδηγήσει το Alter, στο οποίο εν τω μεταξύ έγινε καί μέτοχος κατά ποσοστό 25%, σε τροχιά ανόδου που έφτασε τα θαυμαστά νούμερα θεαματικότητας του 10, 12 ή 14%, με πολύ πιο επιβλητικά ποσοστά στον τομέα της ενημέρωσης.
Όλα αυτά επιτεύχθηκαν πολύ πριν ξεσπάσει η οικονομική καταιγίδα που οδήγησε σε κατάρρευση, για τα αίτια της οποίας ασφαλώς και θα αναζητηθούν ευθύνες από τον τέως Διευθύνοντα Σύμβουλο όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Αυτό που προέχει σήμερα είναι η διάσωση της εταιρίας.
Συνεπώς, στον τελευταίο αυτό σκοπό ο Γιώργος Α. Κουρής διέθεσε πριν από μερικούς μήνες, χωρίς να έχει υποχρέωση, 10 περίπου εκατομμύρια ευρώ, που διατέθηκαν όλα για τη μισθοδοσία του προσωπικού. Και αυτό, αντί να εκτιμηθεί και να συμβάλει στη δημιουργία του απαραίτητου κλίματος για την προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος σε συνδυασμό με την υπαγωγή στο Άρθρο 99, μια μικρή μειοψηφία του προσωπικού, κινούμενη από ιδιοτελή συνδικαλιστικά και άλλης φύσης σκοτεινά συμφέροντα και καθοδηγούμενη από πιο σκοτεινά κέντρα, έχει επιδοθεί τους τελευταίους μήνες σε μια πρωτοφανή εκστρατεία απαξίωσης του σταθμού και αποκλεισμού κάθε δυνατότητας επαναλειτουργίας. Είναι τυχαία άραγε, ότι στον διαδικτυακό τους λίβελλο οι καταληψίες διατυπώνουν την απορία γιατί δεν έχει ακόμα αφαιρεθεί η άδεια του Alter? Στην καταγγελία του προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στις αρχές του χρόνου, ο Γ. A. Κουρής ανέφερε κατά λέξη ότι «…ο χρόνος θα δείξει ποιών τις εντολές εκτελούν και ποιών τα συμφέροντα υπηρετούν…»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…