Συνδικαλιστές...υποψήφιοι βουλευτές και οι άνεργοι αυξάνονται

@ΠΟΛΥ ωραία τα κατάφεραν οι κύριοι συνδικαλιστές ως πολιτικά φερόμενοι φανφαρολόγοι για το Alter που κατά την άποψη μου πρέπει να πουληθεί και να αλλάξει όνομα για να επιβιώσουν εκείνοι που πλήρωσαν την νύφη. Οι απλοί εργαζόμενοι. Η είδηση ότι θέτει υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ- που έβαλε μαζικό λουκέτο στο σταθμό με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ- γνωστόs συνάδελφοs που ήταν ο πρωτεργάρηs του λουκετου, έσκασε για τις οικογένειες των απλήρωτων και εξαθλιωμένων εργαζομένων και ήδη τώρα κατανόησαν ότι το καλύτερο κανάλι δεν είναι το..κλειστό κανάλι! ΄Αντε και με τις υγείες σας....Αν το αγόραζε ο κ. Νίκος είχε μια ελπίδα να επιβιώσει, αλλά ποιος τον αφήνει; Όλοι τώρα το έριξαν στο web tv....εξάλλου!
@Πως κυμάνθηκαν οι επιδόσεις των καναλιών τη Μ.Εβδομάδα 9-15/4?
MEGA 18,3 19,7
ANTENNA 17,8 20,6
ALPHA 10,0 10,6
STAR 10,5 13,0
NET 8,5 4,9
ET-1 3,6 2,2
ET-3 5,2 2,5
SKAI 9,1 7,8
@Με συνεργασία του στελεχιακού δυναμικού της στους ενημερωτικούς τομείς της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου θα καλύψει η ΕΤ3 την προεκλογική περίοδο. Στην απόφαση αυτή κατέληξε ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ3 Κώστας Μπλιάτκας, προκειμένου να υπάρχει πλήρης κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας και της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου. Να θυμίσουμε ότι ήδη έχει συγκροτηθεί από τη διοίκηση του Τρίτου Καναλιού επιτροπή που θα έχει την ευθύνη για τη σωστή κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου στα κόμματα και την καλύτερη κάλυψη της προεκλογικής περιόδου. Την ομάδα αυτή απαρτίζουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Παπαγρηγορίου, Δημήτρης Ντόζης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Δώρα Αυγέρη και Χρήστος Γιαννούλης...
@Tο 15% φτάνει η μείωση στις αποδοχές των εργαζομένων στην “Καθημερινή” που λαμβάνουν περισσότερα από 3.000 ευρώ μικτά, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν σήμερα. Οι περικοπές της τάξης του 10% ξεκινούν από τους εργαζόμενους που παίρνουν 1.200 ευρώ και ανώ.
@Αψογα αντανακλαστικά επιδεικνύει η ΕΡΤ για να τιμήσει τον μεγάλο μας λαϊκό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο που έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα στις 08.30 το πρωί από ανακοπή καρδιάς. Το αφιέρωμα ξεκινά από τις 18.00 με την ΕΤ1 να μεταδίδει σε επανάληψη το σχετικό επεισόδιο της εκπομπής "Η ζωή είναι αλλού", με την Εύη Κυριακοπούλου, ενώ στις 19.00 η ΝΕΤ θα προβάλλει σε επανάληψη στις 19.00 το σχετικό επεισόδιο της εκπομπής "Ημερολόγια". Στο πλαίσιο της εκπομπής παρουσιάζονται στιγμιότυπα από ζωντανές εμφανίσεις του και τραγούδια από τον δίσκο "Στη Διαπασών".
@Τη μερίδα του λέοντος στην προβολή από την τηλεόραση είχε η κυβέρνηση , η συγκυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ. Σε χαμηλά επίπεδα η ΝΔ, η οποία όμως είχε περισσότερο χρόνο στην ΕΡΤ, παρά την περί του αντιθέτου εικόνα. Σωρευτικά όμως και τα δύο κόμματα είχαν περισσότερο χρόνο συγκριτικά με τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων. Ενόψει της προεκλογικής περιόδου τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά.
Η έκθεση πεπραγμένων του ΕΣΡ για το 2011 δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ, όπως και το 2010, «παρουσιάζει υπερέκθεση σε σχέση με την εκλογική του δύναμη, κάτι που σε ένα βαθμό δικαιολογείται από την ιδιότητά του ως κυβερνητικό κόμμα και παρατηρούνταν αντίστοιχα και για τη Ν.Δ. όταν ασκούσε κυβερνητική εξουσία» Η ΝΔ σύμφωνα με το ΕΣΡ «εξακολουθεί να απολαμβάνει χρονικής έκθεσης σημαντικά μικρότερης του εκλογικού της ποσοστού και μάλιστα, με την εξαίρεση της ΝΕΤ, το 2011 η έκθεσή της ήταν μικρότερη σε σύγκριση με το 2010». Σημειώνεται όμως πως πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός της «απόσχισης» από τη Ν.Δ. της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που είχε σημαντικά ποσοστά τηλεοπτικής κάλυψης.
@Μια νεαρή ρεπόρτερ, η οποία αποκάλυψε ένα σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ είναι ανάμεσα στους νικητές των βραβείων «Πούλιτζερ», σύμφωνα με το BBC. Η επιτροπή των βραβείων «Πούλιτζερ» επαίνεσε την 24χρονη δημοσιογράφο Σάρα Γκάνιμ για την «θαρραλέα αποκάλυψή της» σχετικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης κατά του πρώην προπονητή Τζέρι Σαντούσκι στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνιας....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…