Η 'Αυτοψία' των πολύξερων και τα δωρεάν σποτ των κομμάτων

@ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ η εκπομπή του Άλφα για την 'Αυτοψία' που μοιάζει αρκετά με παλιότερα concept άλλων καναλιών. Ωστόσο ορατή ήταν η αίσθηση ότι αυτή την φορά η βόλτα στους δρόμους με τον κ. Χρυσοχοίδη γινόταν απουσία κόσμου. Στημένα πλάνα, μέτριος φωτισμός και ατάκες με προφίλ του υπουργού όταν είχε τα χέρια στις τσέπες σίγουρα έδειχναν υπερβολή και χασούρα. Ιδίως όταν στα πλάνα διακρίνονταν εύκολα οι σωματοφύλακες και οι ακόλουθοι μαζί με τις στημένες φάσεις σε σημεία ελέγχου της πόλης αλλά κυρίως το γεγονός ότι ο κ. Χρυσοχοίδης φάνηκε πολύξερος καθώς είχε απάντηση για όλα επιλύοντας εξ αίφνης όλα τα προβλήματα της χώρας...O tempora, o mores..
@Γυρνάω τα κανάλια και βλέπω Χαριτάτος- Γερμανού και Αρναούτογλου-Κάποια Ξανθιά κοπέλα και με πιάνει τρέλα. Δηλαδή πόσο κουτόχορτο μπορεί να τρώει κάποιος για να πιστέψει κάτι τέτοιο; Όποτε ο καλός Γρηγοράκης έχει εκπομπή τσουπ παρουσιάζει και μια κοπέλα στο πλευρό του. Sorry αλλά δεν μασάμε!
@Ηταν το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που μετέδωσε την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά πριν από 4 χρόνια...Τώρα ο ΑΝΤ1 θα εντάξει και πάλι το πολυβραβευμένο ''Lost'' στο πρόγραμμά του μέσα στο Μάιο, ικανοποιώντας τους πολλούς θαυμαστές του στη χώρα μας. O σταθμός θα προβάλλει τη σειρά καθημερινά στο ''Prime eleven'' και αναμένεται να την προγραμματίσει σε ένα μήνα από τώρα, δηλαδή γύρω στα μέσα του ¨Μαϊου.
@Παιχνίδι για δύο κόμματα ο διαθέσιμος πολιτικός χρόνος και τα δωρεάν διαφημιστικά μηνύματα. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος συγκεντρώνοντας συνολικά το 66,66% του πολιτικού χρόνου και το 66,66% των διαφημιστικών μηνυμάτων που θα μεταδίδονται με την επιβάρυνση του ελληνικού δημοσίου, όπως προκύπτει από την απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί εσωτερικών, Τ. Γιαννίτσης και Επικρατείας, Π. Καψής. Έτσι το ΠΑΣΟΚ θα έχει το 33,33% % του χρόνου, όπως και η ΝΔ. Το ΚΚΕ το 8,4%, ο ΛΑΟΣ το 6,27%, το ΣΥΡΙΖΑ το 5,12% και οι Οικολόγοι Πράσινοι, ως κόμμα που εκπροσωπείται στην ευρωβουλή 2,82%. Επιπλέον συνολικό χρόνο 10,73% θα λάβουν τα 4 νέα κόμματα ως εξής: Η ΔΗΜAΡ 3,35%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,3%, η Κοινωνική Συμφωνία 2,68% και η Δημοκρατική Συμμαχία 1,34%.
@Οι πολίτες θα πληρώσουν τα 2 κόμματα εξουσίας που ευθύνονται για την καταστροφή της χώρας. Η απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Τάσου Γιαννίτση και Επικρατείας, Παντελής Καψή, ύστερα από τη σχετική συζήτηση της Διακομματικής Επιτροπής επιτρέπει στα δύο κόμματα σε πλήρη αναντιστοιχία με την κοινωνία να μοιραστούν δωρεάν διαφημιστικό χρόνο που αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ, και να έχουν τηλεοπτική παρουσία στις συζητήσεις σε ποσοστό 66,66%. Συνολικά ο δωρεάν για τα κόμματα , διαφημιστικός χρόνος που θα δοθεί στα κόμματα εντός βουλής φτάνουν τα 6 εκατ. ευρώ στα κανάλια εθνικής εμβέλειας και στα 250.000 ευρώ στη συνδρομητική τηλεόραση. Η ζημία αυτή ανήκει στους φορολογούμενους αφού αυτός ο δωρεάν διαφημιστικός χρόνος θα αφαιρεθεί από τα τέλη χρήσης συχνοτήτων, δηλαδή από τα δημόσια ταμεία...
@Η απουσία του Σωτήρη Καλυβάτση από την τηλεόραση είναι αισθητή.Ο ηθοποιός διαθέτει αρκετό χιούμορ και το κοινό το αναζητά σε αυτές τις δύσκολες μέρες. «Αυτό τον καιρό είμαι ικανοποιημένος με το θέατρο. Γεμίζω το κενό μου. Τα χώνω και φεύγουν από μέσα μου. Πιστεύω, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή , ότι θα ξαναέρθει η ώρα να κάνω τηλεόραση, να πω αυτά που μπορώ
@Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η «Παρέμβαση» αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή. Σε μια ανατρεπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ο Λάκης Λαζόπουλος συναντά τη Γιάννα Παπαδάκου στο στούντιο της εκπομπής και μιλάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τις εκλογές, για τους πολιτικούς και για τη σάτιρα στην Ελλάδα. Επίσης, πολιτικοί μιλούν για τον Λάκη Λαζόπουλο και, αντιστρέφοντας τους ρόλους, προσπαθούν να τον σατιρίσουν.
@Πανικό έχει σκορπίσει σε Facebook και Twitter η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου. Aπό την ώρα που έγινε γνωστή η απώλεια του μεγάλου μας τραγουδιστή, οι χρήστες των social media ανεβάζουν τραγούδια του, εκφράζουν τη θλίψη τους και δεν μπορούν να το πιστέψουν πως «έφυγε» από τη ζωή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…