Η χρεοκοπία των media και η Eurovision της...αηδίας

@Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση υπαγωγής της Χ. Κ. Τεγόπουλος στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα κρίνοντας ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να έχει επιτυχία αυτό το εγχείρημα.
Με βάση την απόφαση οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι μπορούν να ...διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους μέσω της δικαστικής οδού, ενώ η εταιρεία οφείλει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πιστωτές της.
@Στο… χορό των τουρκικών σίριαλ ενδέχεται να μπει και το Star. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Τηλεκοντρόλ, στελέχη από την Τουρκία συζήτησαν πριν από λίγες ημέρες με τους υπεύθυνους του καναλιού για το ενδεχόμενο να προβληθεί στην Ελλάδα η σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» αλλά και άλλες παραγωγές. Αν όλα πάνε καλά λοιπόν, η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται από το καλοκαίρι.
@Η απόλυτη τηλεοπτική παρέα της απογευματινής ζώνης,Φώτης και Μαρία live,γίνονται extra large.
Τι σημαίνει αυτό; Οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Star, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τα νούμερα τηλεθέασης που φέρνει το απόλυτο τηλεοπτικό δίδυμο ,και έτσι αποφάσισαν από την νέα σεζόν να τους δώσουν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο. Πάντως, τόσο ο Φώτης όσο και η Μαρία ,έχουν ανανεώσει το συμβολαιό τους με το κανάλι ήδη από τον Μάρτιο ,και λήγει τον Αύγουστο του 2013.Φώτης και Μαρία από την νέα σεζόν θα μας κρατάνε περισσότερο χρόνο στις οθόνες μας...
@Θα δώσει άραγε την αφορμή η Eurovision με τα τόσα πολλά φώτα της δημοσιότητας που έπεσαν αυτές τις μέρες πάνω στη χώρα για να χαλαρώσει το καθεστώς τα ηνία με τα οποία κυβερνά το Αζερμπαϊτζάν; Ο Φόλκερ Μπεκ, από το κόμμα των Πρασίνων εκφράζει τον σκεπτικισμό του. «Διατηρώ την ανησυχία ότι μετά τη Eurovision, όταν σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας, οι άνθρωποι που αντέδρασαν με μεγαλύτερο θάρρος αυτές τις μέρες, θα το πληρώσουν ακριβά. Αυτό σημαίνει για μένα ότι η δημόσια γερμανική τηλεόραση ως συνδιοργανώτρια του σόου στο πλαίσιο της Ε.Ε., έχει μερίδιο ευθύνης. Θα πρέπει να συνεχίσει και μετά το μουσικό διαγωνισμό να μεταδίδει ειδήσεις και ρεπορτάζ από τη χώρα και να ενημερώνει τη κοινή γνώμη όταν εξαφανίζεται κάποιος προασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή χάνει τη θέση εργασίας ή υφίσταται γυμνάσια η οικογένειά του».
@Η εισήγηση της Planet Deloitte να καταργηθεί το Αθηναϊκό πρακτορείο μπορεί να ξεχάστηκε στην Ελλάδα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες όμως προκάλεσε σφοδρή αντίδραση με αποτέλεσμα να ΜΜΕ της ομογένειας να γεμίσουν με καταγγελτικά δημοσιεύματα. Στον ίδιο τόνο οι φορείς των ομογενειακών οργανώσεων και η Ομοσπονδία αντέδρασαν αμέσως, αποστέλλοντας μηνύματα διαμαρτυρίας στην Αθήνα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ομογενειακής ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το σύνολο των εφημερίδων στις ΗΠΑ καταδίκασαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι οργανώσεις των ομογενών ζητάνε όχι μόνο να μην καταργηθεί το ΑΠΕ αλλά να ενισχυθεί ο ρόλος και η φωνή του.
@Οριστικό λουκέτο, στον Ξένιο 94,3 αποφάσισε να βάλει ο Δήμος Φυλής. Η απόφαση (φωτό, από το blog "greektv.com"), κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, και αφορά στη "λύση της δημοτικής επιχείρησης "Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας Άνω Λιοσίων" σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 270 του Ν.3463/2006 και του άρθρου 284 του Π.Δ. 410/1995. Τα χρέη της εταιρείας (Δ.Ε.Ρ.Α.Λ.), ανέρχονται σε 9.460.000 ευρώ, από τα οποία τα 2.000.000 οφείλονται στους εργαζόμενους, και τα 3.500.000 οφείλονται στο δημόσιο, με τις προσαυξήσεις...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…