Μας πήρε χαμπάρι το Τζατζίρα για τα media της διαπλοκής

@Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΛ ΑΕ, το οποίο εξελέγη από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 23.4.2012. Το δ.σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
1. Ψυχάρης Σταύρος του Παναγιώτη, Δημοσιογράφος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
2. Ψυχάρης Παναγιώτης του Σταύρου, Διδάκτωρ Πληροφορικής, Αντιπρόεδρος
3. Ευσταθιάδης Ευστάθιος του Ελευθερίου, Δημοσιογράφος, Μέλος
4. Καρτάλης Ιωάννης του Θεμιστοκλή, Δημοσιογράφος, Μέλος
5. Κορίτσας Νικόλαος του Χρήστου, Δικηγόρος, Μέλος
6. Μάνος Ιωάννης του Νικολάου, Δικηγόρος, Μέλος
7. Νέζης Στέργιος του Γεωργίου, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Μέλος
8. Παράσχης Iωάννης του Νικολάου, Μηχανικός - Οικονομολόγος, Μέλος
@Εκτενές ρεπορτάζ για την κρίση στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα η εκπομπή Listening Post του Al Jazeera. Το ρεπορτάζ που υπογράφει η δημοσιογράφος Μαρσέλα Πιζάρο είναι πραγματική βόμβα και σοκάρει με την εικόνα των ελληνικών μίντια που προβάλλει προς τα έξω. Ο παρουσιαστής αναρωτιέται ευθύς εξαρχής αν τα ΜΜΕ της χώρας που έδωσε στον κόσμο τη δημοκρατία αντανακλούν τις ανησυχίες του λαού ή των μεγαλοεπιχειρηματιών.Το ρεπορτάζ 'φωτογραφίζει' κυρίως τα δελτία Mega & SKAI,που οφθαλμοφανέστατα έχουν ταχθεί υπέρ του Μνημονίου,θεωρώντας κάθε εναλλακτική πρόταση 'ένα βήμα στο γκρεμό'....
@Την πρώτη θέση στην κατάταξη των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης κατέκτησε ο Real FM 107,1 για την περίοδο 5/3/2012-6/5/2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Focus/Bari.
Σύμφωνα με αυτά, το ποσοστό του Real FM 107,1 επί των ακροατών από Δευτέρα έως Παρασκευή ανέρχεται στο 15,6% ενώ από Δευτέρα έως Κυριακή συγκεντρώνει ποσοστό 13,6%. «Η επιτυχία και η πρωτιά στη Θεσσαλονίκη έρχεται να επισφραγίσει τη συνεχώς ανοδική πορεία του Real FM, o οποίος το τελευταίο διάστημα κατέχει την πρώτη θέση και στην Αττική» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του σταθμού.
@Η πρώτη θέση του Alpha στην prime time του συνόλου ήταν το γεγονός που ξεχώρισε στη χθεσινή τηλεθέαση, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement. Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι της Κάντζας απέσπασε μερίδιο 23,4% στην ζώνη αυτή, με το Mega να περνάει στη δεύτερη θέση και μερίδιο 21,6%, παρά το γεγονός ότι εκείνη την ώρα προέβαλε το «βαρύ πυροβολικό» του, την ελληνική κωμική σειρά «Οι Βασιλιάδες». Ο λόγος της πρωτιάς του Alpha ήταν η υψηλή τηλεθέαση της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία απέσπασε μερίδιο 31,2% στο σύνολο του κοινού, αλλά και η πολύ καλή πορεία της πολιτικής εκπομπής «Παρέμβαση» που ακολούθησε, η οποία απέσπασε μερίδιο 22,7%.
τηλεοπτική «Ζουμπουλία» επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μετέχει ως guest στην τηλεοπτική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου» και υποδύεται την Αντιγόνη, την ξαδέλφη της πρωταγωνίστριας Ρένιας Λουϊζίδου. «Φλερτάραμε πολύ καιρό με τον Αλέξανδρο, που εκτιμώ ιδιαίτερα, μα μέχρι τώρα, είχαμε κάνει μόνο το ‘’Κόκκινο δωμάτιο’’. Ψάχναμε πάντα την ευκαιρία να τα πούμε ξανά και αυτή ήρθε με το guest στο ‘’Αμάρτημα’’που μου αρέσει πολύ», δήλωσε η ηθοποιός στο Tv Zάπινγκ.
@Έκθεση γραφημάτων διοργανώνουν ο Πάνος Κωνσταντόπουλος από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και η Ζωή Κατσιγιάννη από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ στο Ινστιτούτο Γκαίτε.Οι δύο γραφίστες παρουσιάζουν γραφήματα που έχουν δημοσιευθεί στις εφημερίδες όπου εργάζονται. Στην ίδια έκθεση φιλοξενούνται βραβευμένα γραφήματα του γερμανόφωνου Τύπου από τα EUROPEAN NEWSPAPER AWARDS καθώς και εργασίες σε infographics σπουδαστών από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 15 Μαΐου στις 8.00 το βράδυ .
@Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη. Με αφορμή τη εν δυνάμει συμμετοχή της στο σίριαλ «Παπαστρούμφ», το οποίο τελικά «κόπηκε», η ηθοποιός εξηγεί πως τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά δύσκολα λόγω της κρίσης.
«Ήταν ωραίο σαν σενάριο, είχα “κλείσει”, αλλά δυστυχώς λόγω της κρίσης ... είναι δύσκολα τα πράγματα. Η τηλεόραση μου αρέσει πολύ, είναι ένα μέσο που δεν θεωρώ ότι το κατέχω, αλλά μαθαίνω από αυτό. Θα ήθελα να ξανακάνω τηλεόραση, το ελπίζω. Υπάρχουν άνθρωποι με μεγαλύτερη εμπειρία στον τομέα αυτό που δεν δουλεύουν. Θα είναι ευτυχία να ξαναδουλέψω στον χώρο της τηλεόρασης, μακάρι να γίνει», τόνισε...
@Η γνωστή μας Ελένη Λουκά, που είχαμε πολύ καιρό να δούμε τηλεοπτικά, χτύπησε και μάλιστα στο κεντρικό δελτίο του Mega! Την ώρα που η Μαρία Σπυράκη αποκάλυπτε το ρεπορτάζ της και τα σενάρια της ΝΔ για την επόμενη μέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Όλγα Τρέμη ακούστηκε αρχικά μια φωνή που έλεγε «Μόνο ο Χριστός θα μας σώσει!»!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…