Έτσι..χωρίς πρόγραμμα και χωρίς λεφτά μετά τις εκλογές

@Τα υψηλότερα νούμερα στην σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό σημειώθηκαν χθες με τη μετάδοση της ΝΕΤ από το ΣΕΦ. Τα δύο τελευταία δεκάλεπτα του τελικού είδαν, κατά μέσο όρο, 950.000 κόσμου, με αντίστοιχη τηλεθέαση 8.8% και 36.7%, ενώ στα δυναμικά κοινά τα νούμερα ήταν 9.7% με 47.1%. Στα δε τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου, το μερίδιο τηλεθέασης ξεπέρασε το 50% στο σύνολο και το 60% στα νεανικά.
@Την ανατροπή έκανε το Σάββατο η ΝΕΤ αλλά και ο Γιώργος Αυτιάς μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ που βρέθηκε μπροστά από το Mega . Ο Γιώργος Αυτιάς πέρασε μπροστά με..24% στο σύνολο και 15,6% στο νεανικό κοινό. Το Mega Σαββατοκύριακο ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 23,7% στο σύνολο και 19,6% στο νεανικό κοινό. Το Σαββατοκύριακό στη ΝΕΤ έφτασε το 17% στο σύνολο και 10,4% στο κοινό 15-44 ανεβάζοντας κατα πολύ τα ποσοστά του...
@Πολλές εκκρεμότητες τις οποίες θα μπορούσε να ολοκληρώσει αν δεν έκανε τηλεόραση του χρόνου, έχει η Ελεωνόρα Μελέτη. ΄Οπως δήλωσε η παρουσιάστρια στο free press περιοδικό Life: «Κατ' αρχάς θα ολοκληρώσω τις σπουδές μου στην ψυχολογία που τις έχω ξεκινήσει και τις πάω κουτσά – στραβά, γιατί μία έχω το dancing, μία έχω το μεσημέρι, μία δεν έχω χρόνο να κάνω τις εργασίες μου. Δεν ξέρω αν θα δουλέψω ή όχι άμεσα, σίγουρα έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω άμα φύγω από την τηλεόραση». Η παρουσιάστρια δήλωσε επίσης ότι η τηλεόραση είναι ανθρωποφάγα και έχει απόλυτο δίκιο...
κατάσταση στην Imako χωράει διπλή ανάγνωση. Άλλοι τη βλέπουν ακόμα μπερδεμένη, άλλοι πιστεύουν πως ξεκαθαρίζει. Καταρχάς, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, εκδικάζονται στην Ευελπίδων οι αγωγές (;) των εργαζομένων κατά του Πέτρου Κωστόπουλου προσωπικά και η αίτηση πτώχευσης της εταιρίας που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι-απολυμένοι. Εν τω μεταξύ, με καθυστέρηση αρκετών ετών, η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ενέκρινε την προηγούμενη εβδομάδα τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών του «Derti 98,6» στην Imako. Λίγο αργά κινήθηκε μου φαίνεται το ΕΣΡ. Μέχρι το 2007 ο σταθμός ανήκε στην εταιρεία «Ράδιο Πληροφορική Γ. Πολίτη ΜΜΕ ΑΕ». Πόσες πιθανότητες δίνετε εσείς να ξαναγυρίσει ο ραδιοσταθμός στα ίδια χέρια;
@Χωρίς πρόγραμμα για τέταρτη συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά κινδυνεύει να παραμείνει η ΕΡΤ. Στο ΔΣ της περασμένης Τετάρτης δεν ελήφθη καμία απόφαση για έγκριση νέων εκπομπών ή ανανέωση παλαιότερων, αν και τα μέλη του ΔΣ ήταν θετικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Φαίνεται όμως πως το βάρος της εισαγγελικής παρέμβασης για το Champions League και οι εκλογές «παγώνουν» όλες τις διαδικασίες. Η θητεία του σημερινού συμβουλίου λήγει στις 30 Ιουνίου 2012, οπότε τα περιθώρια για εγκρίσεις προγράμματος στενεύουν. Ταυτόχρονα, εικάζεται πως, αν επέλθει πολιτική αλλαγή, τα μέλη του ΔΣ θα παραιτηθούν, οπότε η νέα ομάδα που θα αναλάβει θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να μάθει την ΕΡΤ και να λάβει αποφάσεις. 'Τυπολογίες'..
@Το ενδεχόμενο εθελουσίας εξόδου αντί για απολύσεις τεχνικού προσωπικού εξετάζουν στο Star Channel. Ο σταθμός ακολουθεί ήδη το μοντέλο της μίας βάρδιας.
• Αποκαταστάθηκε η ομαλή ροή της μισθοδοσίας στα Μέσα του Συνασπισμού. Στην «Αυγή» οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο και θα πληρώνονται κανονικά πλέον. Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» κάνουν σχέδια για ανάπτυξή του και προς το παρόν εμπλουτίζεται η ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο με την ένταξη σε αυτή ροής ειδήσεων και σχολίων από το εξωτερικό μέσω των ιστοσελίδων Democracynow.org, L'Humanit και Liberation.
• Ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές για Sentra και Flash; Στον σταθμό του Γ. Κυριακίδη ζητήθηκε να υπάρξει ανακωχή μέχρι τον Ιούνιο, ενώ στον Sentra υπάρχουν διάφορες προτάσεις για υπενοικίαση του σταθμού, από τον Ν. Μαστοράκη έως και το σάιτ sport24.
• Σε αγωνιώδη αναζήτηση αγοραστή για το 50% του «Αθηνοράματος» και του Best FM βρίσκεται ο Αντώνης Λυμπέρης. Η κατάσταση είναι οριακή, αφού οι εργαζόμενοι δεν πληρώθηκαν για τον Απρίλιο (60%) και τον Μάιο, και η διοίκηση τους προέτρεψε να στείλουν επιστολή προς τις τράπεζες, οι οποίες και έχουν δεσμεύσει τα έσοδα από τις πωλήσεις των εντύπων. Οι εργαζόμενοι αποδέχτηκαν την οδηγία για να πληρωθούν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…