Οι 'Βσσιλιάδες' το κάνουν αληθινό αλλά τα αποθεματικά των ταμείων κάνουν φτερά

@Στο σήριαλ «Βασιλιάδες», βλέπουμε τη «Νεφέλη» και τον «Λεωνίδα» να ζουν έναν παθιασμένο έρωτα. Φαίνεται όμως πως και στην πραγματική ζωή, οι δυο ηθοποιοί έχουν δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα! Μιλάμε φυσικά για τον Πάνο Βλάχο και την Κατερίνα Γερονικολού, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι ζευγάρι και εκτός σειράς. Φαίνεται πως τα «καυτά» φιλιά που αντάλλαξαν για τις ανάγκες του ρόλου τους, τους έφεραν ακόμα πιο «κοντά», με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μεγάλος έρωτας.
@Και την επόμενη σεζόν θα συνεχιστεί το «Κάψε το σενάριο» στο Mega. Η σατιρική εκπομπή που κατέβασε αυλαία την περασμένη Πέμπτη, εξασφάλισε την έγκριση των ιθυνόντων του Μεγάλου Καναλιού για νέο κύκλο επεισοδίων από το φθινόπωρο. Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει, τους καλοκαιρινούς μήνες, αναμένεται να γίνουν και συζητήσεις με τους συντελεστές για μικρές παραλλαγές στο κόνσεπτ της εκπομπής, ώστε τα σκετς και οι αυτοσχεδιασμοί των ηθοποιών να είναι πιο κοντά στην επικαιρότητα.
@Πως κύλησε η εβδομάδα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης? Ας ρίξουμε μια ματιά στις εβδομαδιαίες επιδόσεις των καναλιών,σε σύνολο & 15-44...
MEGA 17,4 18,0
ANTENNA 14,1 10,3
ALPHA 11,8 11,6
STAR 7,2 9,9
ALTER 0,0 0,0
NET 8,4 5,5
ET-1 21,0 26,1
ET-3 2,4 1,3
SKAI 4,9 5,3
@ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ Με μια πρωτοφανή κίνηση, η οποία αποτελεί κόλαφο για το Σύνταγμα, τους Νόμους και τη Δημοκρατία στη χώρα μας, η Τράπεζα της Ελλάδος, κατ’ εντολή της «υπηρεσιακής κυβέρνησης της Τρόïκα» έδωσε τη χαριστική βολή στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα της χώρας και τον ΕΔΟΕΑΠ. Με πραξικοπηματικό τρόπο, κούρεψε (κουρσεύοντας) τα αποθεματικά μας, τα χρήματα που με κόπους ζωής χιλιάδες εργαζόμενοι στον τομέα της Ενημέρωσης συγκέντρωσαν και συγκεντρώνουν δεκαετίες τώρα, διαχειριζόμενοι το Ταμείο τους χωρίς καμία επιχορήγηση ή οικονομική βοήθεια από το κράτος.
Ο υγιέστερος Ασφαλιστικός Φορέας της Ελλάδας, ο ΕΔΟΕΑΠ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, απειλείται με κατάρρευση εξαιτίας και του περιβόητου PSI, αλλά και των απαράδεκτων, πολιτικών μεθοδεύσεων στο πλαίσιο του βάναυσου Μνημονίου. Ενδεικτικός της βαναυσότητας είναι ο τρόπος που συνετελέσθη η εγκληματική πράξη:
Στις 9 Μαρτίου 2012 το σύνολο των καταθέσεών μας, που είχε ενταχθεί στο Κοινό Ασφαλιστικό Κεφάλαιο, ανερχόταν στα 115.312. 441,47 ευρώ. Στις 12 Μαρτίου το “κούρεμα” μείωσε το ποσό αυτό και η ονομαστική του αξία διαμορφώθηκε στα 59.097.624,42 ευρώ. Τώρα, χωρίς καμία περαιτέρω εξήγηση, μας ενημερώνουν ότι στις 7 Ιουνίου το υπόλοιπό μας στην ΤτΕ ανέρχεται σε μόλις 5.618.934,25ευρώ (!), όταν οι ετήσιες ανάγκες του ΕΔΟΕΑΠ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επικούρηση ανέρχονται σε περίπου 60.000.000 ευρώ!
@Σχεδόν δέκα μέρες απέμειναν μέχρι να κατεβάσει ρολά η εκπομπή "Πρωινή mou"! Φτάνοντας προς το τέλος, η ομάδα έχει αρχίσει να χαλαρώνει...τόσο πολύ, ώστε σήμερα σχεδόν "ξέχασε" ότι είναι στον αέρα! Ο Γιώργος Λιάγκας έτρωγε το προφιτερόλ, που έφερε ο Άκης! Η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε από την θέση της και κυνηγούσε τον floor manager, η Σάσα Σταμάτη έκανε γκριμάτσες, η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την φώκια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος νοσταλγούσε στιγμές από την Κυλλήνη!
πολιτική επικαιρότητα λόγω των εκλογών της 17ης Ιουνίου, αλλά και οι μεταδόσεις του Euro 2012 από την κρατική τηλεόραση ήταν οι δύο βασικοί παράγοντες που προσδιόρισαν την τηλεθέαση της εβδομάδας 11 έως 17 Ιουνίου στο κοινό 15-44, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement. Στο σύνολο της εβδομάδας αυτής, το Mega παρέμεινε μεν στην πρώτη θέση, με μερίδιο 16,2%, ωστόσο αυτή τη φορά στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Alpha, με 14,0%, ο οποίος εκτόπισε τον ΑΝΤ1, στην τρίτη θέση, με μερίδιο 13,7%. Με πολύ υψηλό για τα δεδομένα της μερίδιο, 13,2%, η ΕΤ-1 βρέθηκε στην τέταρτη θέση, ακριβώς λόγω των μεταδόσεων των αγώνων ποδοσφαίρου του Euro 2012.
@Το Σάββατο στο φύλλο της Ελευθεροτυπίας, στο έντυπο τετΡΑΔΙΟ ετοιμάζουμε μία παρουσίαση κάποιων ραδιοφωνικών προσώπων. Δεν θα σας πούμε ποια είναι αυτά, θα τα διαβάσετε όσοι αγοράσετε την εφημερίδα, σήμερα εδώ σας έχω μία πρόγευση με τρία ακόμα πρόσωπα του ραδιοφώνου. Η αλήθεια είναι βέβαια πως στην εφημερίδα δεν (θα) είμαι και τόσο ευγενικός με όλους... (Και έκοψα τελευταία στιγμή και τον Γρηγόρη Ψαριανό σκεφτείτε)!
Γιάννης Γιακουμάκης VS Γιάννης Λεουνάκης.
Εντάξει, το versus («εναντίον») μην το παίρνετε και τοις μετρητοίς. Ο πρώτος κάνει εκπομπή στον «Red 96.3» καθημερινά από τις 3 μέχρι και τις 6 το απόγευμα, ο δεύτερος στον «Rock FM 96.9» λίγη ώρα νωρίτερα, από τη 1 μέχρι και τις 3 το μεσημέρι. Δύο είναι τα κοινά τους στοιχεία. Πρώτον, ότι είναι αμφότεροι «παλιοί» άνθρωποι του ραδιοφώνου που γνωρίζουν από μουσική. Το δεύτερο είναι ότι βρίσκονται σε ραδιόφωνα που θεωρούνται ροκ (είναι;) αλλά παίζουν με αυστηρό playlist. Άρα, εκ των πραγμάτων, οι δυο τους έχουν «δεμένα τα χέρια τους». Έστω κι έτσι, πάντως, την παλεύουν την υπόθεση.
Υπάρχει όμως και η μερίδα εκείνη του ραδιοφωνικού ακροατηρίου που κοιμάται αργά. Και, όπως σε αλλοτινές εποχές, περνάει τη νύχτα της με το ραδιοφωνάκι της ανοιχτό. Καθημερινά λοιπόν, χρόνια τώρα, από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 2, στον «Best 92,6», η Κλεοπάτρα (Φυντανίδου), γνωστή κυρίως ως «Κλο Κλο», κεντάει με τις dance μουσικές της. Το δίωρό της μοιάζει σαν να είναι από τις σταθερές της ζωής (μας). Και επειδή (σε αντίθεση με τον Benjamin Button) όσο περνούν τα χρόνια μεγαλώνουμε, κάναμε την εκπομπή της να μοιάζει σαν ένα παράθυρο προς την dance εφηβεία μας. Στα club, ξημερώματα, με όλα τα... παρελκόμενα (εννοείται).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…