Πάμε EURO 2012 και μετά κάνουμε προσλήψεις...

@Δεν υπάρχει αποκλεισμός, αν ένα κόμμα δηλώνει πως δεν θέλει να συμμετάσχει στις συζητήσεις
“Βιαιοπραγίες και προσβολές της προσωπικότητας σε βάρος πολιτικών προσώπων αναιρούν την αρχή του δημοκρατικού διαλόγου, πολύ περισσότερο όταν πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια εκπομπών από τα ΜΜΕ και δημιουργούν κλίμα που δυσχεραίνει την νηφάλια και δημοκρατική πορεία προς τις εκλογές” κρίνει το ΕΣΡ σε έκτακτη συνεδρίαση του μετά την επίθεση Κασιδιάρη σε βάρος των Κανελή και Δουρου στον ΑΝΤ1. Το ΕΣΡ σημειώνει πως “δεν επιβάλλεται η οργάνωση των συζητήσεων με ταυτόχρονη παρουσία εκπροσώπων όλων των πολιτικών κομμάτων και “επομένως οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί μπορούν να οργανώσουν συζητήσεις με επιμέρους ομάδες των πολιτικών κομμάτων ούτως ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα”.
πρώτη πρόσληψη στο Mega μετά την αποχώρηση των 24 δημοσιογράφων είναι γεγονός και ακούει στο όνομα του Ανδρέα Κωνσταντάτου. Ο δημοσιογράφος, που ήταν στο Alter, υπέγραψε με το μεγάλο κανάλι αναλαμβάνοντας θέση αρχισυντάκτη στο δελτίο, ενώ παράλληλα συμφώνησε και για κάποιες εμφανίσεις. Παράλληλά,έντονες είναι οι φήμες για μεταγραφή του.. Δημήτρη Κοτταρίδη από τον Ant1. Ο ικανός δημοσιογράφος (όπως και αρκετοί ακόμα από το κανάλι) φέρονται να επιθυμούν να ενσωματωθούν στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού,αν και όλα είναι ακόμα σε φάση συζητήσεων. Να σημειωθεί ότι έγιναν κάποιες προσλήψεις επιπλέον στο οικονομικό, αλλά και 3 ακόμα δημοσιογράφων που θα ενισχύσουν το εξωτερικό ρεπορτάζ του καναλιού.
@Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις από τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας η ΕΤ1 θα καλύψει από αύριο Παρασκευή 8 Ιουνίου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Euro 2012.
Οι αγώνες και οι εκπομπές για το EURO 2012 θα μεταδοθούν σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το κανάλι ERT HD, ραδιοφωνικά από τη συχνότητα της ΕΡΑ σπορ, καθώς και διαδικτυακά (για τους εντός Ελλάδος χρήστες), από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.
Πρεμιέρα κάνει αύριο στην Πολωνία και στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, η Εθνική Ελλάδας που θα έρθει αντιμέτωπη με την Πολωνία, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της διοργάνωσης, που θα μεταδοθεί στις 19.00 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη. Το ρεπορτάζ θα κάνουν ο Δημήτρης Μαλισιώβας και ο Νίκος Παγιωτέλης...
@Προσωρινή διαταγή για δέσμευση του τίτλου της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» και για απαγόρευση μεταβολής της περιουσιακής κατάστασης της εταιρείας Χ.Κ. Τεγόπουλος [TEGr.AT] μέχρι του ποσού του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ εξέδωσε χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Το δικαστήριο έκανε δεκτό σχετικό αίτημα εννέα εργαζομένων της εφημερίδας, οι οποίοι έχουν προσφύγει, διεκδικώντας αποζημιώσεις και δεδουλευμένα που αντιστοιχούν στο παραπάνω ποσό.
@Η Κατερίνα Καραβάτου και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι δυο υποψήφιες για την παρουσίαση του Πρωινού του Alpha τη νέα σεζόν. Και οι δυο έχουν περάσει με επιτυχία το τεστ της παρουσίασης. Η Κατερίνα Καραβάτου πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως «αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε ωραία πράγματα από τη σεζόν που έρχεται».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…