Κοινό exit poll και alter στη φυλακή της Ελλάδας που χάνεται...

@Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εκδότης Κώστας Γιαννίκος μετά το πέρας της απολογίας του στον ανακριτή για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 2 εκατ. ευρώ. Με σύμφφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Αlter κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του Kώστα Γιαννίκου για μη απόδοση ΦΠΑ συνολικού ποσού 1,2 εκατ. ευρώ κατά το διάστημα Ιανουάριος έως και Οκτώβριος του 2011. Μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος, με την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
@Η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης έκρινε, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πολιτική διαφήμιση της ΝΔ, στην οποία προβάλλονται ανήλικα παιδιά σε σχολική αίθουσα. Ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Λασκαρίδης τόνισε για τη συγκεκριμένη διαφήμιση, η οποία τέθηκε υπόψη του Συμβουλίου -μετά από καταγγελία ότι είναι προσβλητική προς τους πολίτες- ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάταξη που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο συγκεκριμένο περιστατικό με το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο.
@Η ΝΕΤ ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με Mega, ΑΝΤ1 και Alpha. Το exit poll θα είναι και πάλι κοινό για τις κάλπες της Κυριακής ενώ η πρώτη πρόβλεψη θα ανακοινωθεί με το κλείσιμο της κάλπης. Έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η ΝΕΤ ενώνει τις δυνάμεις της με Mega, ΑΝΤ1 και Alpha και όλοι μαζί θα προχωρήσουν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην ανακοίνωση κοινών αποτελεσμάτων.
@Δεν είναι το πρώτο, αλλά είναι ιδιαίτερο. Ζωντανό, έξυπνο, με γρήγορο και πρωτότυπο σενάριο, σφύζει από νεανικότητα και είναι καλογυρισμένο. Η νέα διαδικτυακή σειρά του
in.gr από το Studio ΑΤΑ, με τίτλο «Μπάλα, κυρία μου», έκανε πρεμιέρα την περασμένη Τετάρτη και ήδη προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο την Παρασκευή. Πρόκειται για μια ιστορία απλή και καθημερινή με πρωταγωνιστές τρεις παιδικούς φίλους γύρω στα 30, η οποία ξεδιπλώνεται σε ολιγόλεπτα επεισόδια.
@Πραγματική κερδοφορία που κοντά στα 50 εκατ. ευρώ ετησίως προβλέπει η ΕΡΤ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στο Μεσοπρόθεσμο σχέδιο που κατέθεσε στο υπουργείο οικονομικών για την περίοδο 2012-2016 η ΕΡΤ, με την προϋπόθεση πως δεν θα έχει απώλειες από το ανταποδοτικό τέλος, έχει σταθερά έσοδα τουλάχιστον 300 εκατ. ευρώ, έξοδα κοντά στα 200 εκατ. ευρώ, και κερδοφορία κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.
@Απολαυστικός ο Λάκης Λαζόπουλος στο τελευταίο Αλ Τσαντίρι της χρονιάς. Με πλούσιο υλικό λόγω επικαιρότητας λίγο πριν τις εκλογές, τίποτα δεν έμεινε ασχολίαστο.
"Θα τα ξαναπούμε τον Οκτώβριο" είπε και μας αποχαιρέτησε με την αγαπημένη μας ηθοποιό Χρύσα Ρώπα, που δεν ξέχασε και πάλι τον "Πετσάλνικο". Δείτε τα καλύτερα βίντεο της βραδιάς, το πως σχολίαστηκε το περιστατικό με τον Κασιδιάρη και άλλα ... προεκλογικά. «Όλη αυτή η βία μπορεί να εξηγήσει αναδρομικά διάφορα πράγματα σε αυτή τη χώρα», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και σχολίασε στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι» της σεζόν το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη, την Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου στο «Πρωινό ΑΝΤ1».
@

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…