Τα ομόλογα της ντροπής και το Euro2012 που σκοράρει...

@Στην αρχή ορισμένοι “συνδικαλιστές” -και βέβαια τα “παπαγαλάκια” του Μνημονίου- λέγανε ότι το “κούρεμα” (PSI) δεν αφορά τα ασφαλιστικά Ταμεία (Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου). Μετά λέγανε ότι δεν έχει να κάνει με καταθέσεις μετρητών στην Τράπεζα της Ελλάδος. Υστερα καθησύχαζαν ότι η κυβέρνηση της τρόϊκας θα βρεί τρόπους να κρατήσουν τα αποθεματικά τα Ταμεία, έστω κι αν αυτά είχαν αυθαίρετα μετατραπεί από μετρητά σε ομόλογα και είχαν ήδη “κουρευτεί”. Με αυτά τα ωραία δεν επέτρεψαν να γίνει απεργιακή κινητοποίηση, όπως είχαμε προτείνει, κατά της ληστείας (και) των Ασφαλιστικών μας Ταμείων.
Και τώρα έφτασε η ώρα της αλήθειας για τους κλέφτες της τρόικας, των κυβερνήσεών της, της διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδας, αλλά και για τα θύματά τους, όλους εμάς. Με ημερομηνία 7.6.2012 η Τράπεζα της Ελλάδας ενημερώνει επίσημα τον ΕΔΟΕΑΠ ότι από τα 115.312.441,47 ευρώ της -υποχρεωτικής, βάσει νόμου- κατάθεσής του στο Κοινό Κεφάλαιο των ασφαλιστικών οργανισμών, έμειναν μετά το κούρεμα (12/3/2012) 59.097.624,42 ευρώ και σήμερα “το διαθέσιμο υπόλοιπο συμπεριλαμβανομένων των κινήσεων που τυχόν πραγματοποιήθηκαν από τις 12/3/2012 έως και την 6/6/2012, ανέρχεται σε 5.618.934,25 ευρώ”!!!
@Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» του Βόλου, για «υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος και εξύβριση» του πρώην υφυπουργού Θανάση Νάκου, έπειτα από καταγγελία του, χωρίς καν να καλέσει σε ακρόαση τους υπεύθυνους του ραδιοφώνου.
@​Για το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι» και την τηλεοπτική του επιστροφή από τη νέα σεζόν μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής του, που μας αποχαιρέτησε για καλοκαίρι. Θα του λείψει; «Δεν θα μου λείψει το Αλ Τσαντίρι επειδή ξέρω ότι θα ξαναείμαι με έναν τρόπο, γιατί έψαχνα να βρω ένα τρόπο να μην χάσω αυτή την επαφή. Και τον βρήκα τον τρόπο. Οπότε δεν αισθάνομαι αυτή τη συγκίνηση του αποχωρισμού. Αισθάνομαι ότι τελείωσε κάτι, ευτυχώς πήγε ωραία, και με αγάπη θα επανέλθει».
@«Κόκκινο» χτύπησε στους πίνακες τηλεθέασης ο αγώνας της Εθνικής μας κόντρα στην Τσεχία.
Αναλυτικά, το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσε 49,8% στο σύνολο και 60,1% στα νεανικά κοινά. Στο δεύτερο ημίχρονο , έκανε 57,0% στο σύνολο και 69,2% στα κοινά 15-44.
@Η hellas online, ο ισχυρός ελληνικός πάροχος ευρυζωνικών υπηρεσιών, συνεπής στην προσπάθεια παροχής καινοτόμων και οικονομικών λύσεων που στηρίζουν τις ελληνικές επιχειρήσεις, ξεκινά πρώτος την εμπορική διάθεση ολοκληρωμένων υπηρεσιών cloud. Το hol cloud είναι μια νέα, πρωτοποριακή «ομπρέλα» υπηρεσιών που βασίζεται στη σύζευξη της πληροφορικής με τις τηλεπικοινωνίες με στόχο να αποτελέσει τη βάση για μια πιο αποτελεσματική επιχείρηση.
Με το hol cloud, οι επιχειρήσεις αποκτούν τη δυνατότητα να μισθώνουν πόρους υποδομής και υπολογιστικής ισχύος για να εξυπηρετούν τις ΙΤ ανάγκες τους, πληρώνοντας μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζονται και χρησιμοποιούν. Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις διασφαλίζουν τη συνολική τους κάλυψη, τόσο για τις υπηρεσίες πληροφορικής όσο και για τα τηλεπικοινωνιακά τους κυκλώματα πρόσβασης, από έναν και μόνον πάροχο με μία ενιαία σύμβαση υποστήριξης (end-to-end SLΑ) η οποία τους διασφαλίζει τη μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών.
@Το Σάββατο ξεκινάει η τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2012 και σήμερα (15/6) ολοκληρώνεται ο μισός «μαραθώνιος» της ΕΡΤ για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή θα είναι η τελευταία φορά που θα προβληθεί εκπομπή στις 18.00 και παιχνίδι στις 19.00. Απ' την Κυριακή, θα προβάλλεται η pre game εκπομπή στις 21.00, στις 21.45 θα μεταδίδεται, απ' την ΕΤ1, live το ένα απ' τα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής, ενώ αμέσως μετά θα μεταδίδεται σε «κονσέρβα» το δεύτερο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…