Η Ελλάδα στο σταυροδρόμι των εξελίξεων και στο χώρο των media

@Το αρχείο της ΕΡΤ,τιμώντας την μνήμη του Μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή Μάνο Χατζηδάκι,που πέθανε το 1994. Πρόκειται,για ένα ντοκιμαντέρ που ανιχνεύει τις συνθήκες υπό τις οποίες δημιούργησε ο Μάνος Χατζηδάκις το έργο "Ο Μεγάλος Ερωτικός" το 1972,μέσα από τις μαρτυρίες του ίδιου και των ερμηνευτών. Σε βίντεο αρχείου,ο συνθέτης μιλάει για την ιδέα που στάθηκε αφορμή για τον "Μεγάλο Ερωτικό" στην διάρκεια της δικτατορίας του 1972,για το περιεχομενό του καθώς και για την συνεργασία του με την Φλέρυ Νταντωνάκη.
@Ρόλο και στο ειδήσεων του Mega αναμένεται να αναλάβει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης,ο οποίος μας ενημερώνει κάθε Σαββατοκύριακο για όλα τα νέα της υγείας.Έτσι το μεγάλο κανάλι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον δημοσιογράφο και σε ένα νέο πόστο.
@Την τούρκικη σειρά "Δυό όχθες, ένας Ισμαήλ" στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελένη Φιλίνη, θα δούμε στην ελληνική τηλεόραση τη νέα σεζόν. Προς το παρόν, δεν έχει οριστικοποιηθεί από ποιό κανάλι θα μεταδοθεί.Ηδη ...έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον δύο κανάλια ,τόσο το MEGA, όσο και ο ANT1, θα ήθελαν πολύ να αποκτήσουν τα δικαιώματα με τον δεύτερο να είναι πιο κοντά σε συμφωνία.
ΕΤ-1 συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της απο πλευράς τηλεθέασης, με αιχμή βεβαίως τις ζωντανές μεταδόσεις του Euro 2012.Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, το κρατικό κανάλι απέσπασε άλλη μια πρωτιά στην prime time του κοινού 15-44, με μερίδιο 25,2% έναντι 23,5% του Mega, το οποίο συνήθως κυριαρχεί σε αυτό το segment. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η μάχη στην prime time εξελίσσεται μεταξύ των δύο αυτών καναλιών και θα συνεχίσει να εξελίσσεται όσο προχωρά η διοργάνωση του Euro 2012 σε πιο ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, η ΕΤ-1 μετέδωσε στην prime time τον αγώνα Ολλανδία-Γερμανία, που απέσπασε στο 15-44, μερίδιο 32,2%, ενώ ο αγώνας Δανίας-Πορτογαλίας που είχε μεταδοθεί λίγο νωρίτερα απέσπασε μερίδιο 44,9%.
@ Με κύριο θέμα «Επιλογή για ανάπτυξη και ευημερία» κυκλοφορεί δωρεάν,η εφημερίδα Weekend.
@Εκατοντάδες δημοσιογράφοι βρίσκονται στην Αθήνα για να μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Στα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα ξένα δελτία ειδήσεων οι εξελίξεις στην Ελλάδα είναι στις πρώτες ειδήσεις. Οι διαπιστευμένοι Έλληνες και ξένοι ανταποκριτές Τύπου φτάνουν τους 600.
@Την περασμένη Τετάρτη εγκαταστάθηκε και επίσημα στον Alpha ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ραδιοτηλεοπτικού γκρουπ Μανώλης Λέκκας. Ένα στέλεχος της αγοράς που μέχρι πρόσφατα δεν είχε σχέση με τα ΜΜΕ, αλλά έλαβε ωστόσο πλήρη ενημέρωση τις προηγούμενες ημέρες για τα ανοιχτά θέματα του Alpha.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…