Αυλαία με ανανεώσεις εκπομπών από φθινόπωρο και tv στα κόμματα

@Μπορεί η αυλαία της φετινής χρονιάς μόλις να έπεσε, όμως η επόμενη σεζόν πλησιάζει απειλητικά! Για αυτό και τα κανάλια αρχίζουν σιγά σιγά τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν. Όλα ανεξαιρέτως τα κανάλια φυλάνε τα τηλεοπτικά τους όπλα για το βράδυ, και συγκεκριμένα για τη ζώνη από τις 9 ως τις 11:30. To Mega θα ποντάρει στο «Master Chef 2» με τη Μαίρη Συνατσάκη αλλά και στις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας. Στον ΑΝΤ1 θα επιστρατεύσουν το «Dancing with the stars», ενώ στον Alpha το απόλυτο όπλο θα εξακολουθεί να είναι το «Τσαντίρι» μαζί με το «Πάμε Πακέτο» και τον «Εφιάλτη στην κουζίνα».
@Η Γενική Συνέλευση της ΕΤΕΡ, απαντώντας στις καθυστερήσεις πληρωμής των δεδουλευμένων από τη διοίκηση των ραδιοσταθμών «ORANGE» και «LOVE», αποφάσισε την κήρυξη 10ήμερης απεργιακής κινητοποίησης, αρχής γενομένης από σήμερα μέχρι και την 06.00η ώρα του Σαββάτου 21ης Ιουλίου 2012. Αίτημα είναι η καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων στους εργαζόμενους τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) των ραδιοσταθμών. Παράλληλα, καλούν τη Διοίκηση των ραδιοσταθμών «ORANGE» και «LOVE» να σταματήσει την τακτική της παραβίασης της ΣΣΕ.
@Στη σημερινή συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ συζητήθηκε η αντιμετώπιση της εργοδοτικής επίθεσης του ομίλου ALPHA – συμφερόντων Κοντομηνά – και αποφασίστηκε η πλήρης στήριξη της απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΕΤΕΡ.
άμεση ανάγκη εσόδων για το ελληνικό δημόσιο οδηγεί στην άμεση ενεργοποίηση πρωτοβουλιών που ενώ ήταν θεσμοθετημένες να γίνουν, για διάφορους λόγους έμεναν ανενεργές.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ολοκληρωθεί η σύνθεση του νέου ψηφιακού χάρτη συχνοτήτων, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών θα προχωρήσει στην προκήρυξη διαγωνισμού για την παροχή των τηλεοπτικών συχνοτήτων, σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις του νόμου 4070/2012.
Ο νέος νόμος περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές στις προδιαγραφές τηλεοπτικής αδειοδότησης. Ο τηλεοπτικός χάρτης ψηφιακών συχνοτήτων θα καταλήγει στη διάθεση οκτώ «μπουκέτων» τηλεοπτικού φάσματος στα UHF, από τις συχνότητες 21 έως και 57. Δύο «μπουκέτα» προβλέπεται να δοθούν στην ΕΡΤ, δύο για την εκπομπή περιφερειακών καναλιών (διαφορετικών) ανά την Ελλάδα και τέσσερα για σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.
@Σε αναζήτηση τηλεοπτικής συχνότητας βρίσκεται το νέο-εισαχθέν κόμμα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακροδεξιό σχήμα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με ιδιοκτήτες τοπικών καναλιών του νομού Αττικής, είτε για να εξαγοράσει κάποιο κανάλι είτε να ενοικιάσει χρόνο, προκειμένου να προβάλει τις θέσεις του. Η είσοδος ...
της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αυτομάτως έφερε κάποια εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του κόμματος, τα οποία – όπως μαθαίνουμε, θα αξιοποιηθούν για να στηθεί ένας αυτόνομος μιντιακός δίαυλος που θα τους επιτρέπει να επικοινωνούν τις δράσεις τους, εντός και εκτός κοινοβουλίου, χωρίς την ανάγκη μεσολαβητών που δεν ελέγχουν.
@Στις 16:45 θα ξεκινήσει σήμερα ο ημιτελικός της Εθνικής Νέων ποδοσφαίρου με αντίπαλο την αντίστοιχη της Αγγλίας, για το Euro U-19, που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Eurosport 2 και την περιγραφή του θα κάνει ο Τάσος Βαρβάτος, ο οποίος θα βρίσκεται και λίγες ώρες αργότερα στην μετάδοση (20.00 απ' το Eurosport) του β' ημιτελικού, ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…