Θέσεις με μειωμένες αποδοχές και πολιτικοί χωρίς...εργασία πάνε στη TV

@Διατηρούν τη θέση εργασίας τους ως κεντρικοί παρουσιαστές μέχρι νεότερης εντολής στα ιδιωτικά κανάλια. Αυτή είναι η νέα και σημαντική εξέλιξη που αφορά τους διάσημους και αναγνωρίσιμους παρουσιαστές των χρυσοφόρων τηλεοπτικών συμβολαίων. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της στήλης ονόματα της πρωινής ζώνης, όπως για παράδειγμα ...η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιαγκας στο Mega θα συνεχίσουν στο πρωινό ψυχαγωγό πρόγραμμα του καναλιού ως τα Χριστούγεννα..
@Πως κύλησε η εβδομάδα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης? Ας ρίξουμε μια ματιά στις εβδομαδιαίες επιδόσεις των καναλιών,σε σύνολο & 15-44...
MEGA 22,7 26,6
ANTENNA 18,8 17,5
ALPHA 7,2 8,6
STAR 10,7 14,2
NET 7,5 4,8
ET-1 3,9 2,7
ET-3 5,6 3,7
SKAI 5,6 6,1
@Πρόστιμο 100.000 ευρώ επέβαλε στον τηλεοπτικό σταθμό Super B του νομού Αχαΐας το ΕΣΡ. Το πρόστιμο, το οποίο είναι το υψηλότερο που έχει επιβληθεί σε περιφερειακό σταθμό από συστάσεως ΕΣΡ, επιβλήθηκε για τη συνέχιση της προβολής του τηλεπαιχνιδιού, Call for Cash. Διευκρινίζεται ότι τα πρόστιμα, βάσει νόμου, επιβάλλονται αναλογικά στα κανάλια, λαμβάνοντας υπόψη τις πωλήσεις τους καθώς και το μέγεθος της αγοράς, που δραστηριοποιούνται.
@Αίτηση πτώχευσης της ΧΚ Τεγόπουλος κατέθεσε η εταιρεια “EWORX ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” στις 28-6-2012. Η αίτηση θα συζητηθεί στις 28 Νοεμβρίου 2012. Επίσης η ίδια εταιρεία κατέθεσε και αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων. Στις 6 Ιουλίου εκδόθηκε προσωρινή διαταγή η οποια αναστέλλει προσωρινά τις ατομικές διώξεις (αναγκαστική εκτέλεση, λήψη ασφαλιστικων μέτρων) και απαγορεύει την πραγματική και νομική μεταβολή της κινητής και ακίνητης περιουσίας της μεχρι την συζήτηση της αιτησης στην ορισθείσα δικάσιμο.
@Εκτάκτως θα συνεδριάσει την Πέμπτη 12 Ιουλίου το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στη Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης και Θεάματος (ΔΕΠΘΕ).
Την ίδια μέρα η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), έχει κηρύξει εικοσιτετράωρη απεργία στα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, ζητώντας την ανάκληση των πρόσφατων απολύσεων τριών δημοσιογράφων από τη δημοτική τηλεόραση και το δημοτικό ραδιόφωνο (TV 100, FM 100). Όπως είπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, η απεργία δε θα επηρεάσει την απευθείας μετάδοση των εργασιών του δημοτικού συμβουλίου, στην TV 100.
@Έπειτα από 27 χρόνια παρουσίας στη λιανική πώληση, τα καταστήματα Metropolis και οι εργαζόμενοι σε αυτά οδηγούνται στον αφανισμό. Τα τελευταία 2,5 χρόνια, από τότε που ο νέος ιδιοκτήτης Ανδρέας Κουρής (ιδιοκτήτης του ομίλου MAD και αρκετών ακόμη εταιρειών) απέκτησε την επιχείρηση, πραγματοποίησε περισσότερες από 160 απολύσεις σε σύνολο περίπου 220 εργαζομένων. Κατάφερε να κλείσει και τα 12 καταστήματα της επιχείρησης, με τελευταίο αυτό του Χαλανδρίου, την ίδια στιγμή που, έπειτα από συνεχόμενες καθυστερήσεις καταβολής της μισθοδοσίας, χρωστάει στους εργαζόμενους τα δεδουλευμένα 4 μηνών. Επιπλέον, έπειτα από τη συστηματική καθυστέρηση των αποζημιώσεων στους απολυμένους συναδέλφους μας, έφτασε σήμερα στο σημείο να μην καταβάλλει καμία αποζημίωση. Σε αυτά τα 2,5 χρόνια φέσωνε τους προμηθευτές (κυρίως δισκογραφικές εταιρείες και εκδοτικούς οίκους) από τον μεγαλύτερο ως τον μικρότερο. Έτσι, κατάφερε να επιφέρει την πλήρη απαξίωση των τελευταίων καταστημάτων, αφού λειτουργούσαν με ελάχιστα εμπορεύματα. Οι εργαζόμενοι και απολυμένοι των καταστημάτων Metropolis σας καλούν να παραβρεθείτε στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν την Πέμπτη 12/7/2012 και ώρα 1:30 το μεσημέρι στον 1ο όροφο της ΕΣΗΕΑ με θέμα:
«Η κατάρρευση της αλυσίδας καταστημάτων Metropolis και ο αγώνας των εργαζόμενων για την καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεών τους».
@Στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο αθλητικό τμήμα της ΝΕΤ, επέστρεψε η Άρια Αγάτσα, η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί ως βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Φήμες θέλουν τη δημοσιογράφο να ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…