Έρευνες και έλεγχος στην ΕΡΤ αλλά και κανάλια χωρίς ελληνικές σειρές

@Για δεύτερη εβδομάδα δεν κυκλοφόρησε η εφημερίδα. Ανεστάλη η έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παρασκευή +13» η οποία απασχολούσε περί τα 30 άτομα. Το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας κυκλοφόρησε στις 3 Αυγούστου. Το πιθανότερο είναι ο εκδότης Αιμίλιος Λιάτσος να κάνει αίτηση για να υπαχθεί η εταιρεία στο άρθρο 99.
ι Βασιλιάδες μπορεί να είναι απλήρωτοι αλλά θα επιστρέψουν! Έτσι τουλάχιστον δηλώνει το Mega. Να μας δείξει ακόμα 40 «περιπέτειες» από τους «Βασιλιάδες» σκοπεύει το Mega, που έχει ήδη στα χέρια του 20 επεισόδια και σκοπεύει να γυρίσει άλλα τόσα! Το αδιέξοδο με τις πληρωμές ηθοποιών και συντελεστών αναμένεται να αρθεί τον Οκτώβριο, οπότε και θα αρχίσουν να «πέφτουν» τα χρήματα.
@Μια νέα έρευνα που βγήκε στη δημοσιότητα δείχνει ότι το YouTube είναι η πρώτη επιλογή των νέων στις ΗΠΑ για να ακούσουν μουσική, εκτοπίζοντας το ραδιόφωνο και τα cd. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τι Nielsen σε δείγμα 3.000 νέων ανθρώπων και έδειξε ότι τα δύο τρίτα όσων ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν το YouTube για να ακούσουν μουσική. Το ποσοστό τους αγγίζει το 64%, ενώ μόλις το 56% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ακούνε μουσική από το ραδιόφωνο...
@Ελεγκτές δημόσιας διοίκησης στην ΕΡΤ. Η έλευσή τους προαναγγέλλεται το τελευταίο διάστημα από τη νέα κυβέρνηση, σε συνέχεια της αντίστοιχης κίνησης που έγινε επί ημερών του Π. Γερουλάνου, όταν και εκδόθηκαν συνολικά 3 πορίσματα από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης. Ανάλογη κίνηση είχε γίνει και όταν υπουργός εσωτερικών ήταν ο Προκόπης ΠαυλόπουλοςΜε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται λοιπόν ο έλεγχος επί της θητείας των, διαδοχικά, Τζόνι Καλημέρη , ο οποίος είχε θέση προεδρεύοντος στο ΔΣ της ΕΡΤ (2009), Γιώργου Γαμπρίτσου, σημερινού υπεύθυνου της ΟΤΕ TV, Θανάση Παπαγεωργίου, Λάμπη Ταγματάρχη και Στέλιου Στεφάνου.
@ Περισσότερες από 1.000 αιτήσεις δημοσιογράφων κατατέθηκαν για τις 25 θέσεις εργασίας στο Euronews Greece, οι οποίες θα αξιολογηθούν από στελέχη του καναλιού.
@Έντονα κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες το σενάριο που θέλει να τον ΑΝΤ1 να μη βγάλει στον αέρα καμιά καινούργια σειρά μέσα στη νέα σεζόν, εκτός από το «Αμάρτημα της μητρός». Όπως αναφέρει το Tv Zapping, πάρα πολλοί παραγωγοί και δημιουργοί ήταν στην πρίζα περιμένοντας να δουν αν θα εγκριθεί η δική τους πρόταση και η φήμη ότι δεν δίνεται πράσινο φως σε καμία τους έστειλε όλους… αδιάβαστους. Ξεκάθαρη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι θα υπάρξει από Σεπτέμβριο.
@Η Κατερίνα Καραβάτου προ ημερών προανήγγειλε την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από συνέντευξή της σε κυπριακό κανάλι. Κατά πως φαίνεται, η δήλωση μέσω… Κύπρου μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικό σταθμό της Μεγαλονήσου για να παρουσιάσει εκεί δική της εκπομπή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…