Αλλαγές σε δύσκολους καιρούς...και λουκέτα στη Θεσσαλονίκη

@Θα μας ενημερώνει για τον καιρό από τη νέα της τηλεοπτική στέγη Πετρούλα, αποχαιρέτα το EXTRA3 που χάνεις. Η ξανθιά Πετρούλα Κωστίδου δεν θα μας λέει πλέον τα νέα του καιρού από τη συχνότητα του συγκεκριμένου καναλιού αφού αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Έτσι, σε λίγες ημέρες θα φορέσει πάλι το… ανύπαρκτο dress code της και θα μας μιλά για θερμοκρασίες και μποφόρ από το στούντιο του «Kontra» αμέσως μετά την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα. @Ειδικό βραβείο διοργανωτή απονεμήθηκε στην ΕΡΤ3 από τη Διοίκηση της HELEXPO για την υποστήριξη και την οργανωμένη παρουσία της στην 77η ΔΕΘ. Η ΕΡΤ3 έδωσε και φέτος δυναμικό «παρών» στο οικονομικό γεγονός της χρονιάς, τόσο με το δικό της εκθετήριο χώρο 180τμ, όσο και με την άμεση και αντικειμενική ενημέρωση με το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού της. Το θεματικό Περίπτερο της ΕΡΤ3 για τον «Αιώνα της Θεσσαλονίκης» αποτέλεσε πόλο έλξης των επισκεπτών της 77ης Δ.Ε.Θ, εντυπωσιάζοντας με την αισθητική και τη λειτουργικότητά του. @Στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας με 11,3% παραμένει ο Real το διάστημα 20.08.-16.09.2012, χάνοντας 3 ποσοστιαίες μονάδες σε ένα μήνα. Ο Σκάι, είναι δεύτερος με 10,9% και ο Μελωδία στην τρίτη θέση με 9,7%. Με 8% ο Δίεση στο 7,4% ο Nova Σπορ FM όπως και ο Ρυθμός, με 7,1% ο KISS FM , και στο 7% ο RED , και ο DJ.
@ Έκλεισε ο Star FM στη Θεσσαλονίκη. Η ιδιοκτησία του σταθμού, έπειτα από 23 χρόνια λειτουργίας του, ανακοίνωσε το κλείσιμό του. = Στα χέρια της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου και ο Play FM, μετά τον Εν Λευκώ. Το τίμημα εξαγοράς του σταθμού από τον όμιλο ΣΚΑΪ κινήθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο. = Η ώρα των τεχνικών έφτασε στο Mega. Το κανάλι ζητά μείωση αποδοχών από 11% ως και 20% και κατάργηση όλων των θεσμικών δικαιωμάτων. Ήδη η ΕΤΙΤΑ προκήρυξε δύο στάσεις εργασίας (την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι και την Παρασκευή το βράδυ). Η νέα μείωση προωθείται τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Mega και μπήκαν 10 εκατ. ευρώ. Χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν οι θυγατρικές εταιρείες παραγωγής των μετόχων. Όπως ακούγεται, πάντως, σημαντικό μέρος των μετοχών πέρασε στα χέρια του Β. Ρέστη και του Χρ. Κοπελούζο...'ΠΑΡΟΝ'
@Η θεαματικότητα επέστρεψε πλήρως πλέον στα ιδιωτικά κανάλια, μικρά και μεγάλα. Πέρα από το Mega, που διατηρεί την πρωτιά χωρίς αντίπαλο, και τη σταδιακή μικρή άνοδο του Alpha αλλά και του ΣΚΑΪ, τα στοιχεία δείχνουν μεγάλη άνοδο των μικρών περιφερειακών καναλιών. Για την προηγούμενη εβδομάδα, για παράδειγμα, τα «λοιπά» κανάλια στις λίστες της Nielsen κατέγραψαν ποσοστό 15,3%! @Παράταση ως τις 10 Οκτωβρίου πήρε η υπόθεση του Alter στο πλαίσιο της τελικής δικαστικής απόφασης για το άρθρο 99. Η εκδίκαση της αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα λόγω των κινητοποιήσεων των δικαστικών για τις 10 Οκτωβρίου. Από την πλευρά του διαμεσολαβητή υπάρχει αίτημα να δοθεί και νέα παράταση στη διαδικασία εξυγίανσης ενώ η εταιρεία ενημέρωσε την ΕΣΗΕΑ πως προτίθεται να καταθέσει νέα πρόταση εξόφλησης των χρωστούμενων στους εργαζόμενους.
@Και το καινούργιο όνομα του «ΑΝΤ1 97.2» είναι πλέον «Easy 97.2». Σας είχαμε προϊδεάσει από τις 6 Σεπτεμβρίου για τις αλλαγές στο σταθμό του Ομίλου Κυριακού.  Περίεργη επιλογή ονόματος, ομολογουμένως (το έψαχναν πολύ καιρό;). Να είσαι 23 χρόνια ραδιόφωνο, να θεωρείσαι αναμφισβήτητα ένας ιστορικός ραδιοσταθμός, να δηλώνεις παρουσία στα FM από τις πρώτες ημέρες της ιδιωτικής ραδιοφωνίας και να μετονομάζεσαι σε... «Easy 97.2»! Δεν ξέρω, μου φαίνεται κάπως περίεργο το όλο πράγμα - διαβάστε το ιστορικό του. Προφανώς θα αλλάξει ύφος, άρδην. Ο ραδιοσταθμός σύμφωνα με τις έως τώρα σκέψεις των ιθυνόντων του, θα είναι... easy ενημερωτικός. Βασικά μουσικό ραδιόφωνο θα γίνει με κάποια επίφαση ενημέρωσης.  

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…