Σκάνδαλα σε διαλυμένο πολιτικό σκηνικό στον Κυριακάτικο Τύπο

@ΜΕ περισσότερες αποκαλύψεις για το πακέτο μέτρο, την διαφθορά στον δημόσιο πολιτικό βίο αλλά και θέματα που αφορούν τους έχοντες επανέρχονται τα δημοσιεύματα του Κυριακάτικου Τύπου που σταχυολογεί το www.greekmme.gr το οποίο σερβίρει όλα τα κεντρικά θέματα της ημέρας. Πιο αναλυτικά το 'Πρώτο ΘΕΜΑ΄ τιτλοφορεί το κεντρικό του θέμα ότι "Τους πάει για κακούργημα ο Πεπόνης- Είχαν καταγραφεί τελικά 1.991 φοροφυγάδες-Γιατί έθαψαν την λίστα Λαγκάρντ αφού ήθελαν να καλύψουν επιχειρηματίες και πολιτικά τζάκια-Ομολογία Παπακωνσταντίνου ότι πήρε την λίστα και διάλεξε 20 ονόματα- Ο Καπελέρης αρνείται ότι του έδωσαν την λίστα και απίστευτο γαιτανάκι με απίστευτη λίστα Λέκκα ότι όταν ανέλαβε δεν βρήκε τίποτα-Μετά τους 36 έρχονται και άλλες λίστες όπως σας είχαμε προβλέψει και τώρα ποιοι μιλούν ανοικτά για εκβιασμό". Αποκαλυπτικός ήδη ο 'Ελεύθερος ΤΥΠΟΣ' που αναφέρει στο κεντρικό του θέμα ότι 'Τι προβλέπει η διάταξη που θα κατατεθεί στην Βουλή για ψήφιση-Το νέο εφάπαξ σε Δημόσιο και 14 ταμεία-Τα ποσά που θα πάρουν όσοι βρίσκονται στην λίστα αναμονής από τον Σεπτέμβριο του 2010 ή πρόκειται να βγουν στην σύνταξη-Αναλυτικοί πίνακες ανά κατηγορία με τις μειώσεις και τις αναδρομικές κρατήσεις στις συντάξεις" με άγριο ψαλίδισμα ανάλογα με το επίπεδο εκπαίδευσης...
@To ΈΘΝΟΣ της Κυριακής' προσθέτει με την σειρά του ότι "Ολόκληρο το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το μεγάλο σκάνδαλο Καρούζου-Έψαχναν Βαγγέλη και σκόνταψαν στον Βίκτωρα-Πως ξέπλεναν το μαύρο χρήμα με off shore εταιρίες φαντάσματα-Πως έκλεβαν με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές το Κράτος-Έπαιξαν τα ρέστα τους...και έχασαν-Πρόστιμο φωτιά 31,5 δις ευρώ για φοροδιαφυγή στον Ρέστη". H 'Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' συμπληρώνει ότι "Καρούζος GATE- Η γυναίκα με τα δύο πρόσωπα-Η Ραχήλ ή Ρεβέκκα που απέδρασε από το Άγιο όρος (λέτε να γνωρίζει πολλά για το Βατοπαίδι), η προκλητική διαδρομή των εταιριών που χωρίς ισολογισμούς έπαιρναν πακτωλούς χρημάτων από τις τράπεζες και το χαρτομάνι που έμπλεξε τον Μειμαράκη".
@Με τίτλο: "Τι κρύβουν οι 3 offshore;" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία παρουσιάζει ως "επιτακτική ανάγκη να ανοίξουν τώρα οι εταιρείες Seaville, Kalamakiou Cyprus και Zoulian Trustees" που εμφανίζονται στην υπόθεση Καρούζου. Διαβάστε ποιος είναι ο Ιωάννης Καρούζος ο καταζητούμενος κουμπάρος -του Βαγγέλη Μεϊμαράκη- με τις 150 δικαστικές περιπέτειες. Γιατί έμειναν επί δυο χρόνια κλεισμένες στα συρτάρια οι βαριές καταγγελίες για το σκάνδαλο.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το ένταλμα σύλληψης στάλθηκε δυο ημέρες μετά την αποκάλυψη της "R" και 12 μήνες μετά την καταδίκη του κατασκευαστή! Η εφημερίδα ασχολείται με τις "διαδρομές του μαύρου χρήματος που "ξέπλενε" ο Καρούζος σε Κύπρο και Παρθένους Νήσους". Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, 214 ακίνητα του Ομίλου σε 64 περιοχές ανά την Ελλάδα βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ ενώ 350 εκατ. ευρώ δανείστηκε από τράπεζες από το 2005 έως το 2008. Επιστολή Λιβανού στην "R": "Προσπαθούν να με φοβίσουν και να σιωπήσω" Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "10 ερωτήματα ζητούν απαντήσεις!" και αναφέρεται στις πολλές απορίες που γεννά η υπόθεση και οι οποίες θα απαντηθούν "μόνο αν η Δικαιοσύνη ενεργήσει γρήγορα και αποφασιστικά για να αποκαλύψει το δρόμο του χρήματος και ανοίξουν άμεσα οι δεκάδες offshore που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα.
@To 'BHMA' ισχυρίζεται ότι "Αποκαλύπτει τα απόρρητα έγγραφα-Το πραξικόπημα που δεν έγινε...Το μυστήριο με τις αποστρατείες των στρατηγών πριν ένα χρόνο-Οι επαφές αξιωματικών με τους πολιτικούς, ο ρόλος του τότε αρχηγού ΓΕΣ Φράγκου, τι μετέφερε η ΕΥΠ στον Παπανδρέου και η άσκηση στο Κιλκίς". Το 'ΠΑΡΟΝ της Κυριακής' υπογραμμίζει ότι "Σύγκρουση μεταξύ Αμερικανοτραφών και Γερμανοτραφών για το ποιος θα επικρατήσει στο προσκήνιο-Άγριος πόλεμος επιχειρηματιών-Το παλιό προσπαθεί να αποτρέψει το καινούργιο που έρχεται-Στόχος να μην περάσουν οι μεταρρυθμίσεις που θα κλείσουν την πόρτα στην διαφθορά και την διαπλοκή στο Δημόσιο-Στην μεγάλη μάχη και τα Μέσα Ενημέρωσης" που έχουν ιδιοκτήτες....Τέλος το ΆΡΘΡΟ' καταλήγει ότι "Με ευθύνη Βενιζέλου-Κουβέλη χωρίς το διαπραγματευτικό χαρτί των ψηφισμένων μέτρων, στην σύνοδο Κορυφής ο Πρωθυπουργός-Γυμνοί...στην Σύνοδο-Η κυβέρνηση συνεχίζει την παράδοση αναξιοπιστίας της χώρας έναντι των εταίρων της".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…