Τα κυβερνητικά κόλπα στο ΑΠΕ και οι πωλήσεις στον Τύπο

@Aποκαλύπτει πότε ήρθε στην Ελλάδα και αν ένιωσε ρατσισμό! Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 20:00, ο Γιώργος Σατσίδης υποδέχεται στην αγαπημένη εκμπομπή «Movies -Stars» τον Claydee και τη star Michelle Rodriguez σε δύο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν, ενώ μας φέρνει τα πιο hot νέα από το χώρο της 7ης τέχνης.Στο studio, ο Γιώργος υποδέχεται τον δημιουργό και ερμηνευτή της Νο1 επιτυχίας «Μamacita Buena», Claydee Lupa που είναι υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Act στα 2012 Εurope Music Awards. Με δέκα εκατομμύρια χτυπήματα στο You tube, o Claydee μιλάει για την ευρωπαϊκή διαδρομή του hit στα chart, ενώ αποκαλύπτει με αφοπλιστική ειλικρίνεια τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. ποκαλύπτει πότε ήρθε στην Ελλάδα και αν ένιωσε ρατσισμό! Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 20:00, ο Γιώργος Σατσίδης υποδέχεται στην αγαπημένη εκμπομπή «Movies & Stars» τον Claydee και τη star Michelle Rodriguez σε δύο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν...
@Πόλεμος ξέσπασε αυτή την εβδομάδα ενάντια στον Γιάννη Μπέζο, μετά τη συνέντευξη του ηθοποιού στο περιοδικό Glam για το νέο τηλεοπτικό σκηνικό, δηλώνοντας ότι «Θα φύγει η σαβούρα». Πρώτη σχολίασε η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά και ακολούθησε η οργή της Έλενας Ακρίτα στο facebook με σκληρούς χαρακτηρισμούς, τονίζοντας ότι πολλοί συνάδελφοί τους πεθαίνουν από την πείνα, ενώ πρόσθεσε ειρωνικά «Εσύ έχεις δουλειά, κοιμήσου ήσυχα»
@Σε κυβερνητική Α.Ε., μετατρέπουν ξαφνικά το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, υποσκάπτοντας τον δημοσιογραφικό χαρακτήρα και την αξιοπιστία του, ενώ ταυτόχρονα ανοίγουν παράθυρο για τη συγχώνευση του με την ΕΡΤ, στην κατεύθυνση του σχεδίου Μόσιαλου για ιδιωτικοποίηση των δημόσιων ΜΜΕ. Ειδικότερα με διάταξη νόμου, σε μορφή τροπολογίας που έχει επεξεργαστεί το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου, και υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομίας Ι. Στουρνάρας και Επικρατείας Δ. Σταμάτης γίνεται πλήρης ΔΕΚΟ, τροποποιώντας το Προεδρικό Διάταγμα 191/2008, που είναι το καταστατικό του.
@Περισσότερα από 1,01 εκατ. φύλλα πούλησαν οι εφημερίδες στην περιοχή Αθηνών - Πειραιώς στο διάστημα από 17/9/2012 έως τις 23/9/2012. Ειδικότερα, οι πρωινές εφημερίδες πούλησαν 100 χιλιάδες φύλλα, ενώ οι απογευματινές ξεπέρασαν τα 273 χιλιάδες φύλλα. Οι κυριακάτικες εμφάνισαν πωλήσεις ύψους 273 χιλιάδων φύλλων, ενώ σε υψηλά επίπεδα κινήθηκαν και οι εβδομαδιαίες, οι οποίες πούλησαν 80 χιλιάδες φύλλα. Αναθέρμανση πωλήσεων και στον αθλητικό Τύπο, με τις καθημερινές αθλητικές εφημερίδες να πουλούν 162 χιλιάδες φύλλα και τις δευτεριάτικες αθλητικές 27 χιλιάδες φύλλα.
@

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…