Ραδιοφωνικός χειμώνας και τηλεοπτικός μαραθώνιος

@Δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκει τηλεοπτική στέγη στον σταθμό Alpha! To δημοσίευμα του advertising ήθελε τον δημοσιογράφο να συμμετέχει από τις 24 Οκτωβρίου ως μόνιμος σχολιαστής στο δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόϊτερ. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει! Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Νάσος Γουμενίδης με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο δημοσιογράφος και εκδότης της Real διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πάω στον Alpha»! Μάλιστα, τόνισε πώς δεν είχε καμία επαφή και επικοινωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό και πρόκειται για ένα ανυπόστατο δημοσίευμα! @Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Εspresso και στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash. Έτσι, αποφασίστηκε νέα τριήμερη απεργία, από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου, έως και τις 06:00 πρωί της Τρίτης, 16 Οκτωβρίου.
@Το «θρίλερ» με το «Master Chef 2», συνεχίζεται με... νέα επεισόδια. Λέγεται ότι η «γραφειοκρατία» του μοντάζ τρώει πολύ χρόνο πράγμα που σημαίνει ότι το ριάλιτι μπορεί να μην προβληθεί στην πρώτη περίοδο της τηλεοπτικής σεζόν, αλλά στην δεύτερη που ξεκινά τον Φεβρουάριο. Μέχρι στιγμής έχει γυριστεί ένα μεγάλο μέρος του σόου, αλλά τα επεισόδια δεν έχουν μονταριστεί και μάλλον χάνεται η προθεσμία για τη μετάδοσή του στις αρχές Νοεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
@Τη διενέργεια οικονομικού ελέγχου στην ΕΡΤ από το 2008 έως και το 2012 ζήτησε από το υπουργείο Οικονομικών ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Νίκος Σίμος. Τον έλεγχο είχε προαναγγείλει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Σίμος Κεδίκογλου. Υπενθυμίζεται πως μέχρι τώρα στην ΕΡΤ έχουν γίνει τέσσερις έλεγχοι από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης. Ο πρώτος έγινε το 2006 με εντολή του τότε υπουργού Εσωτερικών Π. Παυλόπουλου (ΝΔ) και οι επόμενοι τρεις το 2010 επί υπουργίας Π. Γερουλάνου (ΠΑΣΟΚ). Την ίδια ώρα, η κρατική ραδιοτηλεόραση βρέθηκε το 2011 στη 14η θέση των ελληνικών εταιρειών με τα περισσότερα κέρδη προ φόρων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Hellastat, η ΟΠΑΠ ΑΕ είναι στην πρώτη θέση με 702 εκατ. ευρώ, δεύτερη η Τράπεζα Κύπρου με 509 εκατ. ευρώ και τρίτη η Cosmote με 388 εκατ. ευρώ. Η Motor Oil του Ομίλου Βαρδινογιάννη είναι τέταρτη με 177 εκατ. ευρώ και τα Ελληνικά Πετρέλαια (Λάτσης) στην πέμπτη θέση με 156 εκατ. ευρώ κέρδη προ φόρων. Η ΕΡΤ, υπό τη διοίκηση των Ταγματάρχη, Στεφάνου και Παπαγεωργίου, ήταν στη 14η θέση, με 56,97 εκατ. ευρώ κέρδη προ φόρων (όταν πριν από δύο χρόνια ήταν ελλειμματική), υψηλότερα από την Καρέλιας, την ΑΒ Βασιλόπουλος, την ΕΠΑ Αττικής και την ΕΥΔΑΠ.
@Έπειτα από ένα πραγματικά δύσκολο επτάμηνο, κατά τη διάρκεια του οποίου αμφισβητήθηκε η ικανότητα της εταιρείας να επιβιώσει, η «Άργος Πρακτορείο Διανομής Τύπου» επανέρχεται δυναμικά σε θέση ισχύος στην αγορά διανομής ελληνικού Τύπου. Αν και οι πωλήσεις περιοδικών και εφημερίδων ακολούθησαν ραγδαία καθοδική τροχιά στους πρώτους μήνες του 2012, με πτώση της τάξεως του 34% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011, το πλάνο αναδιάρθρωσης που υλοποίησε με συνέπεια η νέα διοίκηση της εταιρείας τής επέτρεψε να επανέλθει σε λειτουργική κερδοφορία το τελευταίο δίμηνο και να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τον δύσκολο χειμώνα που αναμένεται για τα media φέτος. Το πρακτορείο διανομής Τύπου «Άργος» παραμένει σταθερά η πρώτη επιλογή για τις εκδοτικές επιχειρήσεις, καθώς τους διασφαλίζει οικονομική ασφάλεια, ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, και, βέβαια, διαθέτει εμπορικά τη μεγαλύτερη επιρροή στο δίκτυο. 'ΠΑΡΟΝ'.
@Μετά τις μειώσεις μισθών στο συγκρότημα Μπόμπολα ακολουθούν οι απολύσεις, τις οποίες ο εκδότης ονομάζει «εθελούσιες αποχωρήσεις». Το κίνητρο που έδωσε σε κατ' ιδίαν διαπραγματεύσεις ο Φώτης Μπόμπολας, κατά πληροφορίες, είναι ότι θα πληρώσει ολόκληρη την αποζημίωση σε δόσεις. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία προχωράει από 1η Οκτωβρίου σε μείωση κατά 50% σε όλα τα επιμίσθια, τις επιπλέον αμοιβές που πλήρωνε σε δημοσιογράφους για να παρέχουν εργασία στα άλλα Μέσα του συγκροτήματος. Παράλληλα, μείωσε για τρίτη φορά τις αμοιβές των υψηλόβαθμων στελεχών, εξοικονομώντας, κατά δήλωση του Φ. Μπόμπολα, περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ! Το επόμενο βήμα είναι η αποχώρηση περίπου 45 εργαζομένων από όλους τους κλάδους, με τον εκδότη να ζητάει να γίνουν οι «απολύσεις» με οικειοθελή αποχώρηση. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως λέει, θα απολύσει 80 εργαζομένους! Η πλευρά του Φώτη Μπόμπολα ευελπιστεί σε άνοδο του μεριδίου από τη διαφημιστική αγορά για το συγκρότημα, όπως επίσης και σε μείωση των επιτοκίων, προκειμένου να εξοικονομήσει τα υπόλοιπα που χρειάζεται για το 2013. 'Τυπολογίες'.
@Μόνο χαμόγελα μπορεί να προκαλέσει η χθεσινή επίδοση της πρεμιέρας των 'Πρωταγωνιστών'.Η συγκλονιστική ιστορία του Δημήτρη Κοντοπίδη (που πάσχει από κυστική ίνωση) καθήλωσε-όχι άδικα-το τηλεοπτικό κοινό,με ποσοστά 30.9% στο σύνολο & 36.4% στο κοινό 15-44.Χωρίς να ξεπερνά σε κανένα σημείο τη,λεπτή,γραμμή ανάμεσα στο συναίσθημα & το κούφιο μελό,ο Σταύρος Θεοδωράκης έστησε 'μαεστρικά' ένα ακόμα ντοκυμαντέρ. @Μπορεί στην τηλεόραση η πρωινή ζώνη να καταστρέφεται χρόνο με τον χρόνο,όμως στο ραδιόφωνο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά,αφού υπάρχουν δεκάδες εκπομπές εκείνη την ώρα. Η πρωινή μάχη στα fm έχει φουντώσει για τα καλά...Στον ρυθμό 949 η Μαρία Ηλιάκη,ο Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Μπεκατώρου ανεβάζουν τη διάθεση των ακροατών τους κάθε πρωί,προσπαθώντας να αποκτήσουν το δικό τους μεγάλο μερίδιο στις ακροαματικότητες. Μοναδικό πρόβλημα η τρίτη της παρέας,η οποία μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν έχει δέσει με τους άλλους 2. Από την άλλη,η εκπομπή στον Sfera 102,2 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου,τη Μαρία Κωστάκη και το Γιώργο Λιανό έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μηνά και μέχρι στιγμής δεν έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.Πολλές φωνές,για το τίποτα και πολύ μπλα μπλα ανάμεσα στα τραγούδια. Στον Δρόμος 89,8 συναντάμε τον Βαγγέλη Περρή και την Έλενα Παπαβασιλείου.Το συγκεκριμένο δίδυμο έχει αποκτήσει χημεία και παρατηρούμε στην εκπομπή πολλά σεξιστικά σχόλια,τα οποία ίσως να είναι(για κάποιους)ενοχλητικά πρωί πρωί. Στο Mad106,2 έχουμε το πρωινό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο,τον Σταμάτη και το Νίκο.Υπάρχει χιούμορ,υπάρχει κέφι,αλλά μερικές φορές γίνονται πολλά παιδιαρίσματα,με αποτέλεσμα να χάνουν μεγάλο κοινό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…