Γιορτές με νέα prime time και όρεξη για κουβέντα...

@Θετικό το πρόσημο για την κρατική ραδιοτηλεόραση στο εννιάμηνο. Τα στοιχεία που αφορούν την περίοδο 1/1 - 30/9/2012 δείχνουν πως η ΕΡΤ, πριν από την απόφαση της «τρόικας» υπέρ του ΛΑΓΗΕ, καταγράφει πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα της τάξεως των 39.162.736 ευρώ. Τα έσοδα της εταιρείας μειώθηκαν στα 214.734.322 ευρώ λόγω του ότι τα νοικοκυριά δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αλλά και εξαιτίας της πτώσης της διαφήμισης. Μειώθηκε όμως κι άλλο το λειτουργικό κόστος, λόγω των περικοπών στους μισθούς και της έλλειψης προγράμματος, στα 173.668.499 ευρώ, ενώ πραγματοποιήθηκαν και επενδύσεις 2.872.073 ευρώ, οι οποίες προστίθενται στα έξοδα.
 @Ο Δεκέμβριος, μήνας με τις περισσότερες γιορτινές μέρες, για το Star θα είναι και μήνας, που θα φέρει νέους κύκλους επεισοδίων αγαπημένων σειρών. Πρεμιέρες από την πρώτη κιόλας βδομάδα, που συνεχίζονται όλο τον μήνα:  7ος κύκλος από την πολυβραβευμένη αστυνομική σειρά NCIS.  2ος κύκλος της σειράς Vampire Diaries με διπλό επεισόδιο. Η σειρά με τους εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.  3ος κύκλος της σειράς επιστημονικής φαντασίας Fringe, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε 20 χώρες.  10ος και τελευταίος κύκλος της ιστορίας του σούπερ-ήρωα όλων των εποχών Superman στη σειρά Smallville.
@Για το καλό των εργαζομένων δεν αποφασίζει το ΕΣΡ για τη συχνότητα του Alter. Τη θέση αυτή διατύπωσε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι. Λασκαρίδης υποστηρίζοντας ότι «ακόμη και να την δέσμευε, οι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να μπλοκάρουν την απόφαση με αίτηση προσωρινής εκτέλεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας». Καθοριστικής σημασίας είναι πλέον η απόφαση του δικαστηρίου επί της αίτησης του Alter για την παραμονή του στο άρθρο 99.
**“Εως σήμερα ούτε καθήκοντα μου έχετε αναθέσει, ούτε γραφείο μου έχει διατεθεί, παρ’ ότι προσέρχομαι καθημερινά στην εργασία μου, με συνέπεια να στεγάζομαι στο μπαρ ή να περιφέρομαι στους διαδρόμους χωρίς αντικείμενο και αρμοδιότητες” δηλώνει προς τη διοίκηση της ΕΡΤ, ο πρώην διευθυντής ειδήσεων Γιώργος Κογιάννης.
**Νόμιμη έκρινε το ΕΣΡ πως είναι η αναμετάδοση προγράμματος μεταξύ MTV και Nickelodeon, ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Β. Ρέστη και των καναλιών Mega, Star, Alpha και Σκάι, από τον ΟΤΕ TV. @Ένα μνημόνιο που προέκυψε με βάση στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ για το υψηλό έλλειμμα και χρέος της χώρας. Οι καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων τάραξαν τον πολιτικό κόσμο, ενώ ταυτόχρονα άρχισαν οι αγωγές και οι μηνύσεις εναντίον των υπευθύνων για την είσοδο της Ελλάδας στο μνημόνιο. Κάποιες από αυτές έπεσαν στο κενό, ενώ άλλες - σήμερα- βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολομέλεια της βουλής. Τα στοιχεία συνταρακτικά, ενώ η σύσταση των εξεταστικών επιτροπών παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. Ποια είναι τα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας που ρυθμίζουν τις τύχες των πολιτών; Γιατί δεν δίνεται το πράσινο φως για την σύσταση εξεταστικών επιτροπών; Η συνταγματικότητα των μέτρων λιτότητας και η βαρύτητα της απόφασης του Eurogroup να μειώσει το χρέος της Ελλάδας. Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, στις 22.00 στην εκπομπή «Terra Incognita» με το Γιάννη Μούτσο στο Kontra Channel.
@Ας ρίξουμε μια ματιά στις εβδομαδιαίες επιδόσεις των καναλιών,σε σύνολο και το κοινό; 15-44... ANTENNA 20,4 22,3 ALPHA 16,7 16,1 MEGA 14,8 15,3 STAR 10,7 13,7 NET 9,6 7,4 ET-1 2,4 1,8 ET-3 3,5 1,7 SKAI 5,5 5,0...
@Άγονος κατέληξε και ο χθεσινός πλειστηριασμός για τον «Derti 98.6» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Ουδείς παρουσιάστηκε, έχασκαν οι υπεύθυνοι, κοίταζαν προς την πόρτα, μόνο ο νεαρός που φέρνει τους καφέδες πέρασε (για να πάει δίπλα). Αν δεν πέσει κι άλλο η τιμή του σταθμού, έτσι ακριβώς θα πηγαίνει η φάση, όπως και με τον «Nitro 102.5», μέχρι να φτάσει η προσφορά σε εξευτελιστικά επίπεδα. Προς το παρόν διατηρείται ακόμα στις 500 χιλιάδες ευρώ. Μέχρι τα 20 και 30 χιλιάρικα, υπομονή... Χθες επίσης, γύρω στις τρεις το μεσημέρι, «έπεσαν» ο «Nitro 102.5» αλλά και ο «Sfera 102.2». Σταμάτησαν να εκπέμπουν, ακουγότανε αυτό το εκνευριστικό... «μπιμπ» («τόνος» λέγεται στη γλώσσα των τεχνικών), ο Sfera για μία ώρα, ο Nitro για ένα ολόκληρο τρίωρο. Είχαν... επέμβει οι τεχνικοί της ΕΤΕΡ, θύμισε η φάση τον «Flash 96» της προηγούμενης εβδομάδας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…