Ραδιόφωνα στο..κόκκινο και νέες εκδοτικές απολύσεις

@Όχι μόνο είναι κλειστό πια το Κανάλι 1 90.4 του Πειραιά, αλλά και φρουρείται από χθες. Η διοίκησή του προσπάθησε να σπάσει την απεργία που έχει κηρύξει εκεί η ΕΤΕΡ προσλαμβάνοντας ηχολήπτες εκτός σωματείου. Αποτέλεσμα, να συλληφθεί ο ηχολήπτης βάρδιας, ο Θεοφάνης Αραμπατζής. Σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρή Δρίτσα πρωτοστατούντος, κατέβηκε στον Πειραιά για να διαμαρτυρηθεί. Ο ηχολήπτης αφέθηκε τελικά ελεύθερος, ο σταθμός είναι όμως πια κλειδωμένος και φρουρείται με εντολή του προέδρου της ΔΗΡΑΠ κ.Μανωλάκο, από ιδιωτική φρουρά. Για το θέμα αναμένεται να καταθέσει επερώτηση στη Βουλή ο κ.Δρίτσας. Διαβάστε το χρονικό, όπως το περιγράφει η ΕΤΕΡ στο site της.
@Συγχώνευση στα αθλητικά media του Πηγάσου. Η εταιρεία έλαβε στις 24 Σεπτεμβρίου την απόφαση να συγχωνεύσει τη «ΝS.P Radio Ραδιοφωνική» με τη «Sport Plus”. Συγκεκριμένα η εταιρεία του ραδιοφώνου Sentra FM θα απορροφήσει την εταιρεία της εφημερίδας «Goal News». Η συγχώνευση τελεί υπό την έγκριση των αρμοδίων αρχών
@Απεργία από χθες στον «105.5 Στο Κόκκινο», το ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ. Την κήρυξε η ΕΤΕΡ και θα είναι τετραήμερη, μέχρι και την Τετάρτη. Ιδού τι γράφει στην ανακοίνωσή της η ένωση των τεχνικών του ραδιοφώνου: «Το Διοικητικό Συμβούλιο απαντώντας στις καθυστερήσεις πληρωμής των δεδουλευμένων από την διοίκηση του ραδιοσταθμού 105.5 Στο Κόκκινο αποφάσισε την κήρυξη 4ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την 7η ώρα του Σαββάτου 8ης Δεκεμβρίου μέχρι και την 6η ώρα της Τετάρτης 12ης Δεκεμβρίου, στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του ραδιοσταθμού».
@Θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια. Μία νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 16:50 αμέσως μετά τα πολυαγαπημένα «Φιλαράκια» στην οθόνη του Star, με πρωταγωνιστή τον Τζόι, που είναι γνωστός μας ως συγκάτοικος του Τσάντλερ. Πρόκειται για κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2004, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια.
@Η ώρα της πληρωμής του Champions League φτάνει με τη Νέα Χρονιά. Η ΕΡΤ, με βάση τη συμφωνία της διοίκησης του Λ. Ταγματάρχη θα πρέπει να καταβάλει στην TEAM για τα δικαιώματα του Champions League που μεταδίδει την επόμενη δόση για το εξάμηνο του 2013. Θυμίζουμε πως το τίμημα ανέρχεται σε 32,4 εκατ. ευρώ και είναι φθηνότερο κατά 20% σε σχέση με τη συμφωνία της προηγούμενης 3ετία 2009-2012 και πως για την υπόθεση έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
@Η Ελληνοφρένεια βάζει όρια στις ραδιοφωνικές φάρσες της; «Σαφώς. Ο στόχος μας δεν είναι η προσωπικότητα κάποιου, αλλά η θέση που κατέχει. Όπως δεν μας ενδιέφεραν ποτέ και τα επιμέρους στοιχεία της προσωπικότητάς του. Οι δικές μας φάρσες αποτελούν ένα είδος πολιτικής αποδόμησης, δεν είναι χαβαλές. Σκοπός μας είναι το «ξεβράκωμα», η απομυθοποίηση, η αποκάλυψη, η αποδόμηση της θέσης και του ρόλου κάποιου. Στόχος δεν είναι ο άνθρωπος αλλά η ιδιότητά του. Γι αυτό και σχεδόν πάντα αποκρύπτουμε τα στοιχεία της ταυτότητας - τηλέφωνα, αριθμούς, μικρά ονόματα κ.ά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…