ΓΙΟΡΤΕΣ....ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ

@Προέκυψε μείωση του τελικού ποσού που αναλογεί στις ΚΑΕ. Αναστάτωση επικρατεί στις ομάδες της Α1 όσον αφορά το το χρηματικό ποσό που έχουν να λαμβάνουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς προέκυψε μείωση του τελικού ποσού που αναλογεί στην κάθε μία από τις δώδεκα ΚΑΕ (πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού) από 150-160 χιλιάδες ευρώ σε 110 χιλιάδες ευρώ. Η αιτία είναι ότι ο εκπρόσωπος της εταιρίας TAF που ήρθε σε συμφωνία με την κρατική τηλεόραση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ πως η εταιρεία του θα πρέπει να παρακρατήσει το 21% από το ολόκληρο ποσό.
 @Tην Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου η ΕΤ1 στις 15.30 θα μεταδώσει για τους μικρούς της φίλους, την πολυβραβευμένη σειρά κινουμένων σχεδίων, «Τραίνο δεινοσαύρων».Ακολουθεί στις 16.00 η τρισδιάστατη σειρά κινουμένων σχεδίων αυστραλιανής παραγωγής «Ανιμάλια», βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό μυθιστόρημα του Γκριμ Μπέις. Στις 18.00 θα προβληθεί η κωμωδία κινουμένων σχεδίων «Τα τέλεια Χριστούγεννα του Άρθρουρ». Στην ταινία, ο Άρθουρ, η D.W, φίλοι και συγγενείς, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις «τέλειες γιορτές»! Τέλεια πάρτι, τέλεια δώρα, τέλειες οικογενειακές παραδόσεις για τα Χριστούγεννα. Κάποια στιγμή, όμως, ο Άρθουρ ανακαλύπτει ότι δύσκολα επιτυγχάνεται η τελειότητα και ότι η χαρά των Χριστουγέννων δεν βρίσκεται στην πλασματική όψη των «τέλειων γιορτών», αλλά στον υπέροχα ελαττωματικό κόσμο μέσα στον οποίο ζει.
@Ξεκίνησαν οι απολύσεις στον Ριζοσπάστη, επίσημο δημοσιογραφικό όργανο της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανακοινώθηκε ήδη η πρώτη απόλυση δημοσιογράφου. Οι απολύσεις ανακοινώνονται απευθείας από τον εκδότη-διευθυντή του Ριζοσπάστη, κ. Στέφανο Λουκά.
@Θυμίζει έντονα "Alter", η κατάσταση στον Best 92.6. Εδώ και λίγες ημέρες, έχει τροποποιηθεί το ρεπερτόριο του σταθμού, ο οποίος παίζει είτε κλασσική μουσική, είτε "αμανέδες", είτε σκόρπια γνωστά τραγούδια του Best. Χθες μάλιστα, στις 2 το μεσημέρι, όλοι οι παραγωγοί του σταθμού, αφιέρωσαν τον "Κυρ. Αντώνη" των Καζαντζίδη - Μαρινέλλα, στον ιδιοκτήτη του Best, Αντώνη Λυμπέρη, ενώ προηγήθηκε κοινή ανακοίνωση όλων των εργαζομένων στις Εκδόσεις Λυμπέρη. Η πλειοψηφία των ακροατών, δήλωσε για άλλη μια φορά την στήριξή του, στους εργαζόμενους του Best, δεν λείπουν, όμως, και τα παράπονα, για την μουσική παρεκτροπή του.
@Για προσπάθεια να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό κάνει λόγο με μία μακροσκελή ανακοίνωση ο Κώστας Καραπαπάς, στην απάντησή του προς τον ΠΣΑΤ και την ΕΣΗΕΑ. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα με κοινή τοποθέτησή τους ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ καταδίκασαν την παρέμβαση του διευθυντή επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής, χαρακτηρίζοντάς την «προσπάθεια φίμωσης».
@Δείτε τα επίσημα- καθαρά νούμερα τηλεθέασης σε σύνολο και νεανικό κοινό για την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 χωρίς τα διαφημιστικά διαλείμματα ανα ζώνη. δείτε παρακάτω με ένα 'κλικ' στο διαβάστε περισσότερα... Σύνολο/15-44 ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 35,7 25,2 ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 19,5 18,4 ΠΡΩΙΝΟ MOU 38,9 45,1 ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 12,1 12,5 ΤΩΡΑ 12,6 9,0 ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19,9 8,8 ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 8,6 6,9 ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 5,0 3,6

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…