Νέες εορταστικές απολύσεις, υπεροχή του ραδιοφώνου και άλλα

@Αντί ποσού 143.860 ευρώ μεταβιβάστηκε το 4,74% (2.800 μετοχές) του μετοχικού κεφαλαίου του Καναλιού «0-6» από τον Δ. Βυθούλκα στον Α.Βαλεσιώτη. ** Mega, Star, Alpha, Σκάι, FX, CNBC, VH1, Discovery HD και τυπικά, μετά την έγκριση του ΕΣΡ στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV. Σύντομα και ο ΑΝΤ1 Από τις 15 Δεκεμβρίου ως και τις 6 Ιανουαρίου η nova θα μεταδίδει το κανάλι nova Christmas. **Ταυτόχρονα διαφημίζει προσφορά για τηλέφωνο, γρήγορο Internet και θέαμα από τη nova προς 29,90 ευρώ από τη Forthnet. Στο γραφείο Τύπου MTV Hellas ο Γιώργος Γεωργατζής (πρώην nova) ακολουθώντας τον Ανδρέα Μπέκιο. O Γιώργος Μπίνιος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στη νεοσύστατη Alpha Editions. ** Δωρεάν εφαρμογή από τον Alpha για iPhone, iPad, smartphones και tablets Android που επιτρέπει τη δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος του Alpha, live ή on demand, καθώς και σταθερή ροή ειδήσεων μέσα από το newsdesk των Alpha News. @πηγή: Συσπείρωση. Ο αναβρασμός στη Μιχαλακοπούλου συνεχίζεται, με τον πέλεκυ των απολύσεων και των υποτιθέμενων «εθελούσιων» να επικρέμεται. Την Παρασκευή το μεσημέρι, μόλις εκδηλώθηκαν οι μαζικές απολύσεις, κυρίως από τα ένθετα του Βήματος και σε όλους τους κλάδους (συντάκτες, διοικητικούς, τεχνικούς, ακόμα και οδηγούς), αλλά και από το γραφείο Θεσσαλονίκης και από τις «Διακοπές», η ατμόσφαιρα δεν ήταν η «συνηθισμένη» σε αυτές τις περιπτώσεις!
@Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα, ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης του κοινού 15-44, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement. Έτσι, για την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου, το κανάλι του Αμαρουσίου βρέθηκε στην πρώτη θέση με μερίδιο 18,4% έναντι 17,9% του δεύτερου Mega, 15,0% του Alpha και 14,4% του Star. O ANT1 ήταν πρώτος και το σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου, ενώ την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου το Mega ήταν πρώτο. Σε κάθε περίπτωση, η δεύτερη συνεχόμενη εβδομαδιαία πρωτιά για τον ΑΝΤ1 στο κοινό 15-44 δείχνει ότι η ανανέωση της prime time που έκανε το κανάλι, αλλά και η ενίσχυση του προγράμματός του με νέες σειρές και εκπομπές έχουν γίνει αποδεκτές από το νεανικό κοινό και έχουν διαφοροποιήσει τα μέχρι πρότινος δεδομένα, όπου το Mega κυριαρχούσε.
@Εδώ και λίγες μέρες έχουμε πληροφορηθεί,ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha από τις 17 Δεκεμβρίου καθημερινά από τις 8 μέχρι τις 10 το πρωί,αλλά και το Σ&Κ θα προβάλλει ένα ποικίλο παιδικό και σποδυλωτό πρόγραμα. Με άλλα λόγια; Θα περιλαμβάνει και ξένα κινούμενα σχέδια και παιδικά σκετς και φυσικά πολύ χορό και πολύ τραγούδι, μιας και στην παιδική αυτή γιορτή που στήνει ο Alpha, βασικό ρόλο θα έχουν και τα... "Ζουζούνια".
@Και αφού το «Dancing with the stars» βγήκε επιτέλους στον αέρα και παίρνει το δρόμο του, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 τώρα έχουν βάλει πλώρη για να καταλήξουν σε δύο νέα σόου, τα οποία φιλοδοξούν να προβάλουν μετά το τέλος του, εκεί δηλαδή κοντά στο Φεβρουάριο, το πολύ αρχές της άνοιξης. Σύμφωνα με το tv zapping, τα στελέχη του καναλιού θέλουν πολύ να αναβιώσουν σε αυτές τις δύσκολες εποχές την εικόνα του ΑΝΤ1 ως σταθμού που «αναβιώνει» τα σόου.
 @Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους της ΕΡΤ η αιφνίδια απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα να παραχωρήσει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το κτίριο της κρατικής τηλεόρασης που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κατεχάκη και Μεσογείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραχώρηση των εγκαταστάσεων της κρατικής τηλεόρασης στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκαλεί πλήθος αντιδράσεων στους εργαζομένους καθώς αναγκάζονται να αποχωρήσουν από το κτίριο στο οποίο αυτή τη στιγμή υπάρχει εξοπλισμός αλλά και στούντιο στα οποία πραγματοποιούνται γυρίσματα εκπομπών. Για το λόγο αυτό, έχει ήδη συσταθεί ειδική επιτροπή με σκοπό να παραδώσει στον ίδιο τον πρωθυπουργό ψήφισμα διαμαρτυρίας προκειμένου να μην εφαρμοστεί η απόφαση του Γιάννη Στουρνάρα.
@Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη για την υπόθεση των 5,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ, ο εκδότης διώκεται για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν ποσό 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν δικαιολογείται βάσει των οικονομικών στοιχείων που έχει δηλώσει. Το επίμαχο ποσό αποτελεί μέρος κατάθεσης 5,5 εκατ. ευρώ στην τράπεζα BNP PARIS BANK, στην οποία είχε προβεί ο εκδότης τον Ιούλιο του 2007. Για την υπόθεση διενεργήθηκε φορολογικός έλεγχος, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν μπόρεσε ο κατηγορούμενος να προσκομίσει στοιχεία ώστε να δικαιολογήσει ως έσοδό του το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…