Πρώτα απολύουν και μετά παίρνουν δάνεια...

@Στην πρώτη θέση στο σύνολο του κοινού παρέμεινε το Mega χθες, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 και μάλιστα με σημαντική διαφορά από το δεύτερο κανάλι που ήταν ο ΑΝΤ1. Το Μεγάλο Κανάλι απέσπασε μερίδιο 22,7% έναντι 16,1% του ΑΝΤ1, 13,1% του Alpha, 11,6% του Star και 8,6% του Σκάι. Όσον αφορά στις υψηλότερες τηλεθεάσεις ανά κανάλι, για χθες ήταν οι εξής: Για το Mega το 43,4% στην σειρά «Κλεμμένα Όνειρα», για τον ΑΝΤ1 το 44,3% στο «Πρωινό ΑΝΤ1», για τον Alpha το 21,7% στην μεσημβρινή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη», για το Star το 27,6% στην ξένη ταινία «Ένα σκληρό φιλί για καληνύχτα» και για τον Σκάι το 16,3% στην ενημερωτική εκπομπή «Τώρα» της Πόπης Τσαπανίδου.
@Τη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 98 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η «Τηλέτυπος Α.Ε.». «Το προϊόν του ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση του συνολικού υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού καθώς και για τη χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών σκοπών της εταιρείας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
@Εξελίξεις σηματοδοτεί η επιστροφή του Σταμάτη Μαλέλη στο πόστο του γενικού διευθυντή του Star, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται να αξιοποιήσει νέα πρόσωπα καθώς και να αφαιρέσει από τις εκπομπές τα πάνελ. Οι αλλαγές σε πρόσωπα και σε επίπεδο δομής προγράμματος θα είναι ριζικές.
@Με θετικό πρόσημο στο κοινό 15-44 ξεκίνησε για το Mega η νέα χρονιά, αφού το Μεγάλο Κανάλι δείχνει να κερδίζει το χαμένο έδαφος και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται και πάλι στην κορυφή. Βασικό όπλο του καναλιού στην προσπάθεια «ανακατάληψης» της πρώτης θέσης στο κοινό 15-44, είναι ο νέος κύκλος του Master Chef, που παρουσιάζει αυξημένα μερίδια τηλεθέασης. Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου έφτασε στο 27,8% και ήταν βασικός λόγος της πρωτιάς του Mega στο κοινό αυτό, στο σύνολο της ημέρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement, το Mega βρέθηκε την ίδια ημέρα στην κορυφή του 15-44 με μερίδιο 21,7%, ενώ το Star κάνοντας την «έκπληξη» βρέθηκε δεύτερο με 14,8%. Στην τρίτη θέση βρέθηκαν από κοινού ΑΝΤ1 και Alpha, με 14,3%. Το Mega ήταν πρώτο και στην prime time του νεανικού κοινού, με μερίδιο 21,1% έναντι 16,4% του Star, 16,2% του Alpha και 14,5% του ΑΝΤ1, ο οποίος βρέθηκε μόλις 4ος. Το κανάλι του Αμαρουσίου ωστόσο βρέθηκε πρώτο στην prime time στο σύνολο του κοινού, με 19,2% έναντι 16,7% του Mega. @Εν μέσω διάφορων διαρροών και πληροφοριών, οι εργαζόμενοι του "Αδέσμευτου Τύπου" εντάχθηκαν σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας. Διαπίστωσαν επίσης χριστουγεννιάτικα πως τα κομπιούτερ από τα γραφεία τους έκαναν φτερά! Και λίγες μέρες μετά, ενώ διάβαζαν πως ο "Αδέσμευτος Τύπος" θα επανακυκλοφορήσει ως "παραπολιτική εφημερίδα" και ο εκδότης του θα είναι σχολιαστής στον Ελεύθερο Τύπο, ήρθε η πραγματική είδηση. Η οποία και έβαλε τα πράγματα στη θέση της.
@Όπως ανέφερε χθες το Daily Fax, η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι την κυκλοφορία της την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο της επανέκδοσής της, οι ιθύνοντες της εφημερίδας διοργανώνουν την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, συνέντευξη Τύπου στην έδρα της εταιρείας στην οδό Μίνωος, στις 1 το μεσημέρι. Την ανανεωμένη «Ελευθεροτυπία» θα παρουσιάσουν ο διευθυντής της, Βαγγέλης Παναγόπουλος και ο δικηγόρος και μέτοχος της εταιρείας, Χάρης Οικονομόπουλος. Οι πληροφορίες θέλουν την εφημερίδα να κυκλοφορεί άμεσα και το κυριακάτικο φύλλο της.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…