Ανακατατάξεις στις μετοχές και στη μέση η κρίση

@Νέες μετοχικές αλλαγές προβλέπονται στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δ. Κοντομηνάς στο ταξίδι του στις ΗΠΑ είχε επαφές με διάφορους ενδιαφερόμενους και δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα ανατροπές και εκπλήξεις. Συγκεκριμένα όταν ρωτήσαμε αν αληθεύουν οι φήμες που βοούσαν στην αγορά όλη την περασμένη εβδομάδα, ότι ο Λάτσης πήρε ένα ποσοστό του Alpha, η απάντηση συνεργάτη του Κοντομηνά ήταν εντυπωσιακή και συνάμα δημιουργούσε μεγάλη περιέργεια: - Από αλλού θα έρθει η μεγάλη είδηση για τον Κοντομηνά. Από τις ΗΠΑ, μας ειπώθηκε και έκλεισε με τη φράση: «Να το θυμηθείτε»! Στην ερώτηση τι εννοεί, αρνήθηκε ο συνεργάτης του καναλάρχη να πει έστω και μια λέξη παραπάνω. Εν αναμονή λοιπόν. Βέβαια, οι φήμες για τη δραστηριοποίηση της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι πάντοτε ενεργές και φαίνεται πως ένα από τα έντυπα της Κυριακής ολοένα και περισσότερο στηρίζει ανοικτά τις δραστηριότητές της.
@Μεγάλες ανακατατάξεις αναμένονται στο Mega. Φημολογείται πως ίσως διευθυντικό στέλεχος του καναλιού λάβει μια τιμητική θέση, ως και γενικού διευθυντή στο Μέγαρο Μουσικής, έτσι ώστε να δοκιμαστεί ένας άλλο στέλεχος στο αξίωμα που κατέχει τώρα. Επίσης, τυχόν μετακίνηση του Θ. Ρουσόπουλου στον επερχόμενο ανασχηματισμό θα ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή της Μ. Ζαχαρέα στις ειδήσεις και ενδεχομένως τη δοκιμή ενός νέου μοντέλου. Ο Α. Παπαχελάς έχει ξεκινήσει στην κούρσα της διεκδίκησης της θέσης του διευθυντή ειδήσεων για μία ακόμη φορά και μέσω του «TV Guide» του «Βήματος», διατύπωσε και επισήμως τις θέσεις του για ένα δελτίο ειδήσεων σύντομης διάρκειας, χωρίς τον βαρύγδουπο σχολιασμό της επικαιρότητας, αφού δεν υπάρχει και ο Ν. Κακαουνάκης. Διότι η ουσία του περσινού μοντέλου δεν ήταν τα πολλά παράθυρα, αλλά οι παρεμβάσεις του Κακαουνάκη και το παιχνίδι της Μ. Ζαχαρέα, αφού ο κόσμος περιμένει να διαβάσει πίσω από τις λέξεις της συζύγου του Θ. Ρουσόπουλου. Ο Α. Παπαχελάς προκάλεσε με μια από τις συνήθεις επισκέψεις του σε ανταγωνιστικό κανάλι την έκπληξη. Αυτή τη φορά η επίσκεψη έγινε στις νέες εγκαταστάσεις του Alpha στην Αττική Οδό, για μία συνέντευξη με τον πρώην γενικό διευθυντή ειδήσεων του Mega και νυν γενικό διευθυντή ειδήσεων του Alpha, Νίκο Χατζηνικολάου, για τους «Φακέλους» της Τρίτης. Ο Ν. Χατζηνικολάου μεταξύ άλλων εξηγεί πότε ήταν πιο αγχωμένος, πέρυσι που ήταν τρίτος στις μετρήσεις ή φέτος που είναι πρώτος, επιστρέφοντας με έμμεσο τρόπο ξανά στις οθόνες του Mega, μετά από την προ τριετίας αιφνιδιαστική απομάκρυνσή του.
@Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) κ. Πάνος Κυριακόπουλος διαψεύδει δήθεν «ανακοίνωση» της Ένωσης!Σύμφωνα με τη real.gr : “Σε ερώτηση συντάκτη μας, με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΙΤΗΣΕΕ που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορούσε σε σενάρια πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού 902, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Πάνος Κυριακόπουλος είπε: «δεν εκδώσαμε ποτέ τέτοια ανακοίνωση».
@Το δυναμικό, διαφοροποιημένο και ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το οποίο παρουσιάζουν ο Αντώνης Σρόιτερ τις καθημερινές και ο Νίκος Μάνεσης το Σαββατοκύριακο, συνέχισε την ανοδική πορεία του και τον Δεκέμβριο, καθώς όλο και περισσότεροι τηλεθεατές το επιλέγουν για την ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωσή τους. Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha βρέθηκε και πάλι στη δεύτερη θέση της κατάταξης για το σύνολο της εβδομάδας, με μέσο όρο τηλεθέασης 21,7% στο σύνολο κοινού και 756.048 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό (TVR), καταγράφοντας και αυτόν τον μήνα αύξηση και μειώνοντας περαιτέρω τη διαφορά του από το Mega που κατέγραψε 25%. Ακολούθησαν ο Ant1 με 17,9% και το Star με 12,4%. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την αρχή της σεζόν το Alpha News βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης για το σύνολο της εβδομάδας με σταθερή άνοδο κάθε μήνα.
@Στο οικονομικό πυρ το εξώτερον στέλνει ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Σίμος Κεδίκογλου εφημερίδες και περιοδικά, κυρίως της περιφέρειας, λόγω της μνημονιακής κατάργησης του μειωμένου ταχυδρομικού τιμολογίου που χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα. Απαντώντας σε σχετική Ερώτηση που είχε καταθέσει πριν λίγες εβδομάδες ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου πιστός τηρητής των Μνημονίων αναφέρει επί λέξει τα εξής:

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…