Το κοινό της τηλεόρασης είναι εύπιστο, αλλά όχι ηλίθιο...


@ Το κοινό μπορεί να είναι εύπιστο αλλά δεν είναι και ηλίθιο. Ο ακροατής εκτίμησε τη φιλότιμη προσπάθεια του συζύγου δημοσίου υπαλλήλου, Άρη Πορτοσάλτε, αλλά δεν την βρήκε του επιπέδου του και έριξε το ραδιοφωνικό σταθμό στην 3η θέση αφού πρώτα «έπιασε μελωδία» για να ακούσει κανένα playlist και να ξεχαστεί. Μάλιστα λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω και από τον RED 96.3, με το σαφώς μικρότερο και επαναλαμβανόμενο playlist.
@ Φυσικά πρώτος παραμένει ο Real 97.8 του «Χαιρετίσματα στην Θεσσαλονίκη, την κούκλα» Νίκου Χατζηνικολάου που δημιούργησε την παγκόσμια πρώτη εκπομπή πολιτικής ραδιο-πώλησης.
@ Μένοντας στο ραδιόφωνο, όταν ο Τάκης Καμπύλης αναλάμβανε τον Αθήνα 984 δεν φανταζόταν κανείς ότι η πτώση του δεν θα ήταν καμπύλη αλλά κατακόρυφη. Τελευταίος στη λίστα πληρώνει τα λάθη του «πιο αριστερό πεθαίνεις» αφεντικού που έτσι και δει εκπομπή να κάνει κανένα νούμερο κόβει τους παραγωγούς και τους βάζει σε «θέσεις γραφείου». Η Λαμπρινή Θωμά θα βρει πάντως ραδιοφωνικό αέρα, και ας μην είναι στα FM. Από τις 4 Απριλίου θα την ακούτε μια φορά την εβδομάδα στο ThePressProject.
@ Καταπληκτικά πρέπει να ένιωσαν οι δημοσιογράφοι που άσκησαν υπεύθυνα και υπερήφανα το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα και έβγαλαν πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ τον Πάνο (κάτω) Σόμπολο. Τον άνθρωπο που κάθε λεπτό πού-τον-ψάχνεις-πού-τον-βρίσκεις συγκρούεται με κάποιον εργοδότη. «Σε τραγωδία» θα κατέληγε έτσι και αλλιώς ο κλάδος.
@ Ο Γιώργος Μουρούτης αποφάσισε να συνεχίσει το υπόγειο αριστερό του έργο επιτιθέμενος στην Ελληνοφρένεια και στο ThePressProject. Και τα δύο μέσα τον ευχαριστούν θερμά, αν και η εκπομπή με τις φάρσες του Μίλτου Τερερέ (με δύο ρε) στους Τσίπριους βουλευτές είχε από μόνη της τόση επιτυχία που χρειάστηκε το 100% του datacenter της BitsnBytes μόνο για να μην πέσει το site. Με 343.000 ακροάσεις σε 3 ημέρες δεν χρειαζόταν ούτε άλλη μια γκάφα του Δένδια για να την ακούσει όλη η Ελλάδα. Για την επίθεση στο ThePressProject αναμείνατε στο τερματικό σας.
@ Ξεκίνησε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του «Με-διάγραψε-μέχρι-και-η-ΕΣΗΕΑ» Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Από τα 12 δευτερόλεπτα που παρακολουθήσαμε το GR είναι της γνώριμης αισθητικής του ανθρώπου που συγκρούστηκε με τον «κομιστή» (αλλά δεν τον γκρέμισε). Ο πρώτος που θα σκεφτεί να βγάλει στην αγορά τηλεκοντρόλ που να το προσπερνάει αυτόματα θα βγάλει πολλά λεφτά.
@ Ο Σεραφείμ Φυνταντίδης στις «6 μέρες» θα πρέπει τώρα να αποδείξει ότι η επιτυχία της τότε Ελευθεροτυπίας είχε σε κάτι να κάνει με την καλή του διεύθυνση. Του ευχόμαστε καλή τύχη.
@ Ο Γιώργος Τράγκας, ο μεγάλος αυτός ήρωας της αντίστασης, το ηθικό ντουβάρι του ελληνικού ραδιοφώνου, ο άνθρωπος που πέτυχε η εφημερίδα του να έχει περισσότερα εκατομμύρια κρατικών διαφημίσεων από ότι αναγνώστες, εκτός από την τηλεόραση του Contra είναι τώρα και στον ΣΚΑΪ. Αν δεν πετύχει και αυτό από τον άλλο μήνα θα τον μοιράσουν door to door.
@ Τα καλύτερα twitt για την κρίση στην Κύπρο τα έχει ο @adiasistos. Κορυφαία και η φωτογραφία του Νταλάρα που κυκλοφόρησε στο Facebook με λεζάντα: «Η Κύπρος μου χρωστάει λεφτά από τις πέντε τελευταίες αφιλοκερδώς συναυλίες μου».

Κώστας Εφήμερος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…