MEGA δάνεια και σοκ από το ΕΣΡ...με Πρόεδρο το ΕΔΟΕΑΠ

Διάλογο» με τη Μιμή Ντενίση έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος. «Δεν ασχολούμαι με τη Ντενίση της Ελλάδας, αλλά του εξωτερικού. Τώρα την σχολιάζω σαν ηθοποιό στην Κύπρο» είπε ο κωμικός. Ενώ συνέχισε λέγοντας εις διπλούν «είσαι ατάλαντη! Θα στο λέω αφού σου αρέσει»!
@Χρήματα και αντεπίθεση στην απογευματινή ζώνη. Σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για τη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Mega κατά 10-15 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα χρονιά, αν και η διακοπή των συζητήσεων μεταξύ ΔΟΛ - Πηγάσου για την εξαγορά-συγχώνευση πήγαν λίγο πίσω το θέμα. Είναι όμως σαφές πως χωρίς νέα χρήματα το κανάλι δεν μπορεί να κινηθεί. Από την άλλη πλευρά, έπειτα από πολλές δυσκολίες και πολλή δουλειά, το Mega είναι σε θέση να παρουσιάσει νέο ελληνικό πρόγραμμα από την ερχόμενη Δευτέρα. Το Mega θα μεταδίδει δύο ελληνικές σειρές: Την καινούργια παραγωγή «Με τα παντελόνια κάτω» και τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Πίσω στο σπίτι», καθώς και νέα επεισόδια από τον «Όμορφο κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μία εβδομάδα μετά, είναι προγραμματισμένες οι δύο πρεμιέρες εκπομπών: Το ανανεωμένο «Κάψε το σενάριο» και η νέα μαγειρική εκπομπή Dr. Cook, με τον Γιάννη Λουκάκο. Ενδιαφέρον έχει και η μετακίνηση της ελληνικής καθημερινής σειράς «Κλεμμένα όνειρα» στις 9, απέναντι στον «Σουλεϊμάν». Τέλος, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους εργαζόμενους και το στούντιο ΑΤΑ για το «Master Chef2». Η διεξαγωγή και η μετάδοση του τελικού του προσωρινά αναβάλλονται, μέχρι να βρεθεί μια λύση. @Νέο σοκ προκάλεσε η απόφαση του ΕΣΡ να «αθωώσει» το Mega για την επιλογή του να μη μεταδώσει την επικριτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο που έλαβε το κανάλι αλλά και για τη στάση του στη λίστα Λαγκάρντ. Με ψήφους 6-1 (μειοψήφησε η αντιπρόεδρος Λίνα Αλεξίου, η οποία πρότεινε σύσταση) το ΕΣΡ πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τη δεοντολογία, αναγνωρίζοντας στο Mega πως μόνο εκείνο, με τους όρους που θέλει και με τα στοιχεία που θέλει, θα ενημερώνει για το μοναδικό δάνειο που δόθηκε σε ΜΜΕ πριν αναλάβουν τον έλεγχο των τραπεζών οι «τροϊκανοί».
@Νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ορίστηκε ο Γκίκας Μάναλης, μετά την παραίτηση του Νίκου Σίμου, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου. Από τον Οκτώβριο του 2011, ο κ. Μάναλης κατείχε τη θέση του οικονομικού διευθυντή στη First Business Bank, ενώ είναι μέλος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Από τον Οκτώβριο 2010 έως Απρίλιο 2012 κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών. @Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ απαντώντας στην προκλητική στάση της διοικήσεως του ραδιοσταθμού «της Εκκλησίας της Ελλάδος», η οποία αρνήθηκε να παραστεί στην διαδικασία διαλόγου στον ΟΜΕΔ αποφάσισε την πραγματοποίηση της προκηρυχθείσας: 11ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την 06.00η ώρα της Πέμπτης 21ης Μαρτίου 2013 μέχρι και την 06.00η ώρα της Δευτέρας 1ης Απριλίου 2013, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5..
@Η εταιρεία παραγωγής που έχει χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό σπουδαίες εκπομπές και σειρές, τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που ως γνωστό έχει αναγκάσει να πέσουν αιφνιδιαστικά τίτλοι τέλους στους «Βασιλιάδες», αλλά και στο «Master Chef». Πριν από καιρό μάλιστα, σε αποκλειστικό κείμενο, είχα δημοσιοποιήσει το κύμα μαζικών απολύσεων στην εταιρεία παραγωγής, έχοντας αναφέρει ότι ο μόνος που παραμένει είναι ο Γενικός Διευθυντής, Νίκος Χριστοφόρου. Κι αυτός όμως, μέχρι σήμερα, αφού χθες, υπέβαλε την παραίτησή του...
@Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ που συνήλθε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στην ΕΣΗΕΑ, στην ΕΠΗΕΑ, στην ΕΣΗΕΜ-Θ και στην ΕΠΗΕΘ. Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Πάνος Σόμπολος, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου ο Παναγιώτης Νεστορίδης, γενικός γραμματέας ο Νίκος Καρούτζος. Τη θέση του ταμία κατέλαβε ο Γιώργος Χριστόπουλος, πρόεδρος ΤΥΠ αναλαμβάνει η Πόπη Χριστοδουλίδου και μέλη οι Γιάννης Αγγέλης, Ελένη Σπανοπούλου, Ειρήνη Ζαφειροπούλου και Σίμος Καταϊφτσής. Πρόεδρος της τριμελούς Επιτροπής ΤΥΠ ορίστηκε η Πόπη Χριστοδουλίδου και μέλη οι Γιάννης Αγγέλης και Ειρήνη Ζαφειροπούλου. Αντίστοιχα πρόεδρος της Επιτροπής ΤΥΠ Θεσσαλονίκης ορίστηκε ο Παναγιώτης Νεστορίδης και μέλος ο Σίμος Καταϊφτσής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…