ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ...ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΕΡΤ ΛΟΓΩ ΣΤΑΗ

Λίγο πριν βγει στον αέρα του δελτίου χαρακτήρισε “τέρας” μία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που γνώριζε ότι την ακούνε… Όταν έπαιζαν βίντεο η παρουσιάστρια έκανε συνεχώς απαξιωτικά σχόλια για τη δουλειά των δημοσιογράφων… Της ζήτησα να σταματήσει επιτέλους τα σχόλια κατά πάντων… Και αντί απάντησης μου είπε ότι θέλει να κάνει κοντρόλ η συνεργάτης της Λειβαδάρη η οποία να σχεδιάζει και το δελτίο!!!… Δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου το πρόβλημα μεγάλωνε, πάντα με ευθύνη της παρουσιάστριας, κυρίως στην απογευματινή σύσκεψη, που ήταν η μόνη στην οποία η κα Στάη συμμετείχε αφού έρχεται στην ΕΡΤ στις 18.00!!!… Όταν της είπα να έρχεται τουλάχιστον στις 17.00 για να μπορεί να ενημερώνεται σωστά και να βελτιώσουμε την ποιότητα του κεντρικού δελτίου… αποχώρησε από το γραφείο μου λέγοντας μου “ψάξε παρουσιαστή”» αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει ή αν προτιμάτε «καταγγέλλει», ο διευθυντής ειδήσεων της ΝΕΤ, Βασίλης Θωμόπουλος για την Έλλη Στάη, σε εσωτερικό «ενημερωτικό σημείωμα» που έφθασε στο Enimerosi24 και αφορούσε στην ΕΔΕ που διατάχθηκε πριν λίγους μήνες. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που εξιστορεί ο διευθυντής ειδήσεων της ΝΕΤ, σκιαγραφούν ένα εγωπαθές προφίλ για την κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, που συμπεριφέρεται υποτιμητικά στους δημοσιογράφους, υβρίζει καλεσμένους, ενδιαφέρεται μόνο για τους στενούς της συνεργάτες, επιδεικνύοντας μια πρωτοφανή ασυνέπεια – αν όχι αδιαφορία, για το ωράριο εργασίας!
@ Αυτό θα πει ΒΕΡΟ ελληνική ενημέρωση. Να ασχολείται ολόκληρο το δημοσιογραφικό δυναμικό του Μπόμπολα , για το πως θα αγοράσει Τηλεθεατής-Αναγνώστης, 20 ευρώ πιο φθηνά τα πασχαλινά ψώνια από το Βερόπουλο. Να σ΄ αξιώσει ο Θεός (και οι πολιτικοί χορηγοί) να γίνεις Αρχισυντάκτης μιας μεγάλης (σε κυκλοφορία) Kυριακάτικης Eφημερίδας, και να "καταντήσεις" να... βγαίνεις στο γυαλί να ενημερώνεις, πόσο πάει το αρνί, στη Δύση και Ανατολή .
@Με βόμβα πολλών μεγατόνων ισοδυναμεί η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία η προσφυγή του τηλεοπτικού σταθμού Super B του Νομού Αχαΐας για απόρριψη σχετικής απόφασης του ΕΣΡ με την οποία του είχε επιβληθεί υψηλό πρόστιμο, δεν έγινε δεκτή «ως προδήλως απαράδεκτη». Ως αιτιολογικό προεβλήθη το ότι ο εν λόγω σταθμός λειτουργεί χωρίς άδεια. Το πρόστιμο έχει σχέση με το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «Call for Cash», που εδώ και αρκετά χρόνια εισήγαγε στη χώρα μας η γερμανική εταιρεία Torna και προβαλλόταν από πολλούς περιφερειακούς σταθμούς, και μέχρι πρότινος και από δύο τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, παρότι τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί είναι αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Βρισκόμαστε, όπως είναι φανερό, μπροστά σε μια νέα κατάσταση και, αν δεν κινηθεί η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, τα πράγματα από δω και πέρα φαντάζουν απελπιστικά. Και είναι απελπιστικά κυρίως για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, που ήλπιζαν ότι τα πρόστιμά τους θα πληρώνονταν από την εν λόγω εταιρεία σε περίπτωση που δεν δικαιώνονταν από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι: Θα αναλάβει τώρα η Torna όλα αυτά τα βάρη εκατομμυρίων ή μέσα σε μια νύχτα θα πάρει τον δρόμο για τη Φρανκφούρτη, όπου η έδρα της, και μην την είδατε; 'ΠΑΡΟΝ'.
@Το ποσόν των 1.031.400 ευρώ στοιχίζουν στην ΕΡΤ οι 26 ειδικοί σύμβουλοι και προσωπικό ειδικών θέσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία των δημοσιογράφων της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Το μηνιαίο κόστος ανέρχεται σε 89.950 ευρώ για την εταιρεία ή, διαφορετικά, ο μέσος όρος των αποδοχών τους ανέρχεται σε 3.459 ευρώ! Ορισμένοι από αυτούς εργάζονται πραγματικά στην ΕΡΤ και ίσως και να λαμβάνουν και λίγα, ενώ άλλοι είναι απλώς εξαφανισμένοι με άδεια «από τη σημαία». Από τα στοιχεία που διατέθηκαν από τους εργαζομένους, και στηρίζονται στη «Διαύγεια», ως προσωπικό ειδικών θέσεων βρίσκονται στην ΕΡΤ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…