ΟΙ άδειες και οι ανακοινώσεις για την διαπλοκή...

@Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σπάσει το σύστημα διαπλοκής στα Μέσα Ενημέρωσης, δηλώνει ο Βασίλης Μουλόπουλος στο Real.gr σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί, με αφορμή την εκδήλωση για την ενημέρωση που πραγματοποιεί η Κουμουνδούρου την επόμενη Δευτέρα. Πρώτη προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ο υπεύθυνος του τομέα Ενημέρωσης της Κουμουνδούρου είναι να σπάσει το μονοπωλιακό καθεστώς των τηλεοπτικών αδειών. «Θα προχωρήσουμε άμεσα σε προκήρυξη αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών από μηδενική βάση», υπογραμμίζει και χαρακτηρίζει τους σημερινούς καναλάρχες «καταληψίες της δημόσιας περιουσίας».
@Μετά από τις αρχαιρεσίες που γίνανε στις 29/03/2013, προέκυψε το εξής, νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας : Πρόεδρος : Γιώργος Παπαδόπουλος Γεν. Γραμματέας : Άρης Κατσούδας Ταμίας : Στέφανος Κουζανίδης Α΄ Αντιπρόεδρος : Ρωμανός Κωτσερώνης Έφορος : Νίκος Ζιώγας Μέλη : Παπαμιχαλάκης Αντώνης, Γιώργος Σαράντος, Σώνης Θανάσης, Τσιόπλος Δημήτρης. Εργασιακός Εκπρόσωπος Θράκης : Δημόπουλος Γιώργος Εργασιακός Εκπρόσωπος Ανατ. Μακεδονίας : Παπαμιχαλάκης Αντώνης @ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΕΡ- Αυτό τον καιρό η Χώρα μας χειμάζεται και ο Λαός της, η εργατική τάξη, δοκιμάζει τις χειρότερες μέρες της. Η ανεργία, η απλήρωτη και η ανασφάλιστη ή επισφαλής εργασία, οι εξαφανισμένοι εργοδότες που μάζεψαν πολύ χρήμα και εξαφανίστηκαν μαζί με αυτό, σήμερα αποτελούν καθημερινότητα και συνηθισμένο φαινόμενο. Την ίδια ώρα από τους ανέργους, τους εργαζόμενους σε εξαφανισμένους εργοδότες και άρα απλήρωτους εργαζόμενους καθώς και από τους εργαζόμενους που βλέπουν μισθοδοσία κάθε 4 ή 5 μήνες, η κυβέρνηση ζητά να πληρώνουν ΕΕΤΗΔΕ επειδή έχουν πρώτη κατοικία και ένα σπίτι σε χωριό, να πληρώνουν υπέρογκα ποσοστά εφορίας σε ό,τι βγάζουν ανά μήνα και τους αντιμετωπίζει ως τα συνήθη υποζύγια την ώρα που γύρω μας γίνεται πάρτι εκατομμυρίων. Την ώρα αυτή λοιπόν κάποιοι εξυπνάκηδες εργοδότες την κοπανάνε από την Ελλάδα παίρνοντας μαζί τους εκατομμύρια ευρώ με ιδιωτικά τζετ και με κατεύθυνση οικονομικούς παραδείσους, αφήνοντας απλήρωτους εργαζόμενους που δεν μπορούν να αποζημιωθούν και να μπουν στο ταμείο ανεργίας, αφού κανείς δεν τους απέλυσε. Μια ιδιότυπη ομερτά σκεπάζει αυτή τη σχέση των φυγάδων εργοδοτών με το κράτος.
@Άρχισαν τα κόλπα στην ΕΡΤ.Πρώτα κατάργησαν την ενημέρωση επί των συνεδριάσεων του ΔΣ της ΕΡΤ, μετά την αποχώρηση του Νίκου Σίμου και τώρα στη Διαύγεια σταμάτησαν την αναλυτική καταγραφή των αποφάσεων, αντικαθιστώντας την, με μια λέξη. Τη λέξη απόφαση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…