ΤΗΛ-ΕΡΤ-ΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΆΤΙΚΟ ΤΥΠΟ

@ΠΟΛΙΤΙΚΟ χωρίς εκλογές παραμένει το θέμα της ΕΡΤ προκαλώντας πολιτικές αναταράξεις μέχρι την οριστικοποίηση αναμόρφωσης του κρατικού φορέα με άρωμα αποκαλύψεων στον Κυριακάτικο Τύπο. Αρχικά το 'ΕΘΝΟΣ της Κυριακής' γράφει ότι "Διαβουλεύσεις Σαμαρά, Κουβέλη, Βενιζέλου στο παρά 5 της σύσκεψης-Στην κόψη των εκλογών- Παρέμβαση Παπούλια για την εκτόνωση της κρίσης-Από τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ στο...ξαφνικό ατύχημα" παρότι εκπέμπει κανονικά σε μεγάλο μέρος της χώρας τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δηλαδή ΔΕΝ είναι κλειστή!!! Η 'Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' αναφέρει στο κύριο θέμα της ότι "Δραματικές εξελίξεις και Που οδηγεί η κρίση της ΕΡΤ-Οι προσπάθειες της τελευταίας στιγμής από το Μέγαρο Μαξίμου για προσωρινή λύση-Τα λογικά και τα ακραία σενάρια για διερευνητικές εντολές με υπηρεσιακό Πρωθυπουργό και εκλογές τον επόμενο μήνα" αλλά ΔΕΝ πρόκειται να γίνει σας λέμε...
@Η ΄ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' επιβεβαιώνει για "Σκληρό πόκερ με φόντο εκλογές-Σε καθοριστική σύσκεψη συνέρχονται οι πολιτικοί αρχηγοί- Η Παρέμβαση του Προέδρου και το παρασκήνιο της μεγάλης κρίσης". Το 'ΒΗΜΑ' καταγράφει ότι "Νάρκη στην Κυβέρνηση οι μαύρες οθόνες της ΕΡΤ-Μεγάλος συμβιβασμός ή εκλογές-Όλα παίζουν στο ραντεβού των τριών αρχηγών-Επαναλειτουργία με δόσεις και διακομματική εποπτεία για να αποφύγουμε περιπέτειες"..
@To 'Πρώτο ΘΕΜΑ' υποστηρίζει ότι "Γιατί θέλουν να κλείσουν και τις εφημερίδες και τα κανάλια-Βρώμικος ο πόλεμος στον Τύπο-Ύποπτο παιχνίδι των συνδικαλιστών, απώτερα σχέδια Νταβατζήδων και κρυφός ρόλος Τρόικας-ΕΡΤ αφού όλοι μαζί τα φάγανε: οι λίστες με τα χρυσά κουτάλια από 30.000- 250.000 ευρώ το εξάμηνο-9 πορίσματα με όλα τα ονόματα-Για απάτη κατά του Δημοσίου 40.000 ευρώ κατηγορήθηκε ο αρχισυντάκτης της ΕΡΤ με ψεύτικα δικαιολογητικά". O ΈΛΕΥΘΕΡΟΣ Τύπος' προσθέτει ότι "Οι πρωτοβουλίες Σαμαρά και οι ζυμώσεις σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ-Κινήσεις εκτόνωσης για να μην στηθούν κάλπες και ώρα ευθύνης για όλους στο τόπο μας".
@Το 'ΠΑΡΟΝ' συμπληρώνει επίσης ότι "Διώχνουν τον Σαμαρά οι Βενιζέλος και Κουβέλης αν δεν κάνει πίσω....Θα προτείνουν Κυβέρνηση με άλλο Πρωθυπουργό, τραβάει στα άκρα ο Πρόεδρος της Ν.Δ. γιατί θέλει εκλογές, ξένες Κυβερνήσεις και οικονομικοί παράγοντες εμπλέκονται στις εξελίξεις". Η 'ΒΡΑΔΥΝΗ' υπογραμμίζει την "Αποφασιστική στάση Σαμαρά-Δεν υποχωρεί στις συντεχνίες-Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων". Η ΆΥΓΗ' προτείνει "Να σπάσουμε την ομηρία".
@Με τίτλο: "Προτείνουν εκλογές στις 14 Ιουλίου" κυκλοφορεί η Realnews, η οποία θα βρίσκεται στα περίπτερα, εκτάκτως, από το Σάββατο. Η εφημερίδα δημοσιεύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις εισηγήσεις που δέχεται ο Αντώνης Σαμαράς για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Οπως επισημαίνει η Realnews: "Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτιμούν ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευνοϊκή δημοσκοπική συγκυρία και να προχωρήσει σε "εκλογικό αιφνιδιασμό". Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρεται στις μυστικές δημοσκοπήσεις που έχει στη διάθεσή του το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ σημειώνει ότι: "Κρίσιμες αποφάσεις αναμένονται στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, η οποία κατ' αρχάς είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα". Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Ο Μανιτάκης... έκλεισε την ΕΡΤ!". Αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών συμφωνεί με την εκ βάθρων αναδιάρθρωση της αμαρτωλής ΕΡΤ. Κανείς δεν επιθυμεί την παράταση του καθεστώτος της σπατάλης και της αδιαφάνειας. Το "μαύρο", όμως δεν είναι αποδεκτό, ούτε στις τηλεοράσεις μας, ούτε στην πολιτική μας ζωή".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…