Η αλλαγή εικόνας στα κανάλια και το νέο Ν-ΕΡ-Ι-Τ

Σταμάτης Μαλέλης συζητούσε εδώ και καιρό με το Γιάννη Αλαφούζο για την επιστροφή του μετά πολλά χρόνια στο ΣΚΑΪ, μετά την απόφαση του Βαρδή Βαρδινογιάννη να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα του Star. Η συμφωνία των δύο πλευρών επικυρώθηκε στις αρχές της περασμένης βδομάδας και ο Σταμάτης Μαλέλης αναλαμβάνει γενικός διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ, δίπλα στο διευθύνοντα σύμβουλο, Χρήστο Παναγόπουλο και το σύμβουλο του προέδρου Κώστα Κιμπουρόπουλο. Η πρόσληψη του Σ. Μαλέλη αναμένεται να προκαλέσει αλλαγή των ισορροπιών στο εσωτερικό του ΣΚΑΪ, επηρεάζοντας άμεσα την «ταυτότητα» του σταθμού. Την πρωινή ενημερωτική εκπομπή αναμένεται να αναλάβει ο Γιώργος Αυτιάς, στη θέση των Λυριτζή -Οικονόμου, ενώ συζητείται η καθημερινή παρουσία του Γιώργου Τράγκα καταρχάς στο δελτίο ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανανεωθεί η συνεργασία με τη Σία Κοσιώνη, ενώ μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι και της Αγγελικής Νικολούλη. Ο ΣΚΑΪ αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη, ενώ είναι φανερή πλέον η τάση της στροφής σε ένα πιο λαϊκό κοινό.
@Δελτίο Τύπου ΠΟΣΠΕΡΤ (20.07.2013)...155 άβουλοι βουλευτές, έρμαια του κατακτητή και της Τρόικας, που έχουν δήθεν τη νομοθετική εξουσία στα χέρια τους, προσπάθησαν να δώσουν μια νομοθετική χαριστική βολή στην εκτελεσθείσα από την εκτελεστική εξουσία ΕΡΤ Α.Ε , που εάν και την θέλουν να ψυχορραγεί παραμένει ζωντανή 40 ημέρες παράγοντας πλήρες πρόγραμμα ενός δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα εφαρμόζοντας την απόφαση του ΣτΕ, χάρη στους εργαζόμενους, στον ελληνικό λαό, στους φορείς, στους ανθρώπους του πολιτισμού, της τέχνης και της παγκόσμιας κοινότητας, που συμπαραστέκονται συγκινητικά στους αγώνες μας για το Συνταγματικό μας δικαίωμα στη δουλειά, για τη Δημοκρατία, για τους θεσμούς...
@Σε ελεύθερη μετάδοση παραμένουν, καταρχήν, το Mundial και το Euro, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Για πρώτη φορά όμως μπαίνει ένας αστερίσκος, που επιτρέπει την τμηματική πώληση των τουρνουά! Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε τις αιτιάσεις αναιρέσεως τις οποίες άσκησαν η FIFA και η UEFA κατά το Γενικού Δικαστηρίου σχετικά με τη μετάδοση του Παγκόσμιου Κυπέλλου και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Παράλληλα όμως θέτει όμως προϋποθέσεις για τους αγώνες που μπορεί να θεωρηθούν πως έχουν μείζονα σημασίας, επιτρέποντας επί της ουσίας, τη μεταφορά μέρος από τα δύο δημοφιλή τουρνουά και στη συνδρομητική τηλεόραση. @Το MEGA βλέποντας ότι ο Όμορφος κόσμος 2 δεν ενθουσιάζει το κοινό κάνει αλλαγή προγράμματος στη συγκεκριμένη ώρα.Έτσι στη θέση του από την Δευτέρα 22/7 και κάθε απόγευμα στις 18.00 θα παρακολουθούμε την επανάληψη της κωμικής σειράς με τον Γιάννη Μπέζο ''Ήρθε κι έδεσε''.
@Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την λειτουργία της νέας ΕΡΤ και σήμερα δίνονται στη δημοσιότητα οι προκηρύξεις για την πρόσληψη 2.000 ατόμων για τον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή με κόντρες και διαξιφισμούς μεταξύ μελών της κυβέρνησης και βουλευτών της αντιπολίτευσης, το νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή υπερψηφίστηκε. Σύμφωνα με τον αρμόδιο υφυπουργό, σε πρώτη φάση θα υπάρξει πρόσληψη 580 ατόμων έως ότου γίνει η μεταφορά στα κτίρια της Αγίας Παρασκευής καθώς μέχρι τώρα, η εκπομπή προγράμματος γίνεται από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, εξαιτίας του ότι στο Ραδιομέγαρο βρίσκονται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Όπως ξεκαθάρισε ο Παντελής Καψής, οι εργαζόμενοι θα υπογράψουν συμβάσεις διάρκειας δύο μηνών και οι οποίες θα ανανεώνονται μέχρι να εκπέμψει ο νέος φορέας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…