Loading…
Breaking News
recent

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΥΜΜΗΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Δήλωση του προεδρεύοντος στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη-Κεραίες Υμηττού: Βία, συλλήψεις και στημένες κατηγορίες 
Μια ειρηνική διαμαρτυρία εργαζομένων στην ΕΡΤ, συναδέλφων από ιδιωτικά Μέσα Ενημέρωσης και αλληλέγγυων άλλων πολιτών, στις κεραίες του Υμηττού, καταλήγει σε βίαιες και οπωσδήποτε αυθαίρετες συλλήψεις “στο σωρό”. Στη συνέχεια με χειροπέδες οκτώ πολίτες μεταξύ τους και η συνάδελφος, δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Εύα Μαυρογέννη, η οποία μετέδιδε για λογαριασμό της ΕΡΤ το ρεπορταζ, βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ. Μια κυρία από τους προσαχθέντες ήταν εμφανώς κακοποιημένη και ζητούσε από την πρώτη στιγμή, γύρω στις 11 μ.μ. που την είδα στον 6ο όροφο του αστυνομικού αρχηγείου της Λ. Αλεξάνδρας, να εξεταστεί από γιατρούς. Της το επέτρεψαν το ξημέρωμα. Μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα οι επικεφαλής της Αστυνομίας μας διαβεβαίωναν (τους παριστάμενους δηλαδή, βουλευτές, εκπροσώπους εργαζομένων και δικηγόρους) ότι πρόκειται για τυπική διαδικασία προσαγωγής, δεν υπάρχει τίποτα εναντίον των προσαχθέντων και ότι αφού πραγματοποιηθεί η “εξακρίβωση στοιχείων” θα πάνε στα σπίτια τους. Ομως για λόγους που δεν είναι δύσκολο να υποθέσει κανείς το κλίμα άλλαξε αμέσως μετά. Οι αστυνομικοί ξαφνικά εντόπισαν στα πρόσωπα των βιαίως προσαχθέντων και κακοποιηθέντων οκτώ πολιτών τους “τρομοκράτες” που έθεσαν σε κίνδυνο την περιουσία του κράτους, τη λειτουργία των δημοσίων συχνοτήτων, αντιστάθηκαν κατά της αρχής κ.λπ. κ.λπ. Τι είχε μεσολαβήσει; Οπως αποδείχτηκε είχε παρέμβει κατ’ εντολήν του σκληρού πυρήνα της κυβέρνησης ο κ. Γκίκας Μάναλης από το σπίτι του στη Βούλα. Αυτός διαπίστωσε τη φθορά της κρατικής περιουσίας στις κεραίες του Υμηττού από το σπίτι του. Ο ίδιος που ανέλαβε να κλείσει την ΕΡΤ, να κατεβάσει τους διακόπτες κατά παράβαση του Συντάγματος και των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο ίδιος που ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία της ΕΡΤ και κάνει δώρα στη διαπλοκή.
@Μετά την εκπομπή Dr. Cook του Γιάννη Λουκάκου που συνεχίζει και τα οδοιποροικά του Δημήτρη Σκαρμούτσου που θα βγουν στον αέρα από φθινόπωρο, ετοιμάζεται συμφωνα με ρεπορτάζ της REAL και τρίτη εκπομπή στο Mεγάλο Κανάλι. Όπως γράφει η εφημερίδα, πρόκειται για μαγειρικό πρόγραμμα - έκπληξη.
@ΔΟΛ-ΧΑΑ: Παύει σήμερα η διαπραγμάτευση της μετοχής το ΔΟΛ στη Χρηματιστήριο. Ο Σταύρος Ψυχάρης εξασφάλισε το σύνολο των μετοχών της εταιρείας και την αποσύρει από το χρηματιστήριο. Ο ΔΟΛ εισήχθη στο χρηματιστήριο τον Οκτώβριο του 1999 συγκεντρώνοντας 50 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια ένα χρόνο με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου άλλα 184 εκατ. ευρώ. Εξαγόρασε εταιρείες που αποδείχθηκε πως δεν είχαν δυναμική και στη συνέχεια τις έκλεισε, ενώ επένδυσε σημαντικά ποσά στο Internet, την εποχή της “Νέας Οικονομίας”, χωρίς τα προσδοκώμενα οφέλη.
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Παγώνει» η αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών στην ΕΕΤΤ. Η αδυναμία της Επιτροπής να αναζητήσει το φορέα που θα αναλάβει τη μεταφορά του ραδιοφωνικού σήματος, καθυστερεί την υλοποίηση της Μνημονιακής υποχρέωσης, προκήρυξης των ραδιοφωνικών αδειών από του ΕΣΡ.
Από το Blogger.