Μαύρο καλοκαίρι για εφημερίδες και κανάλια με άλλο ύφος

@Όπως φαίνεται σε διαφημιστικό trailer διάρκειας 20 περίπου δευτερολέπτων, που εμφανίζεται στο πρόγραμμα του 902 ΤV, το κανάλι που θα αντικαταστήσει τον τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ θα ονομάζεται E Channel. Αν και στο trailer δεν δίνονται λεπτομέρειες για την ημερομηνία ξεκινήματος του καναλιού, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιευθεί στο Digital TV Info, η ημερομηνία αυτή θα είναι η 10η Σεπτεμβρίου. Να σημειώσουμε ότι η αισθητική του σήματος του E Channel παραπέμπει στο γνωστό διεθνές life style κανάλι E (Entertainment).
@Στη δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ προχώρησε το Εποπτικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο τον καθηγητή, Θεόδωρο Φορτσάκη. Η αμοιβή του Διευθύνοντος Συμβούλου καθώς και η αποζημίωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και αρμόδιου για θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 6 Σεπτεμβρίου με το Εποπτικό Συμβούλιο να έχει στη συνέχεια την υποχρέωση να καταλήξει στα πρόσωπα μετά από ένα μήνα.
@ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΙ Με αφορμή την σημερινή δυσφημιστική και αήθη επίθεση του συγκροτήματος του ΣΚΑΪ κατά της εταιρείας μας, το Γραφείο Τύπου της Forthnet επισημαίνει τα ακόλουθα: Για άλλη μία φορά η διοίκηση του ΣΚΑΪ, κατά την συνήθη τακτική της, καταφεύγει στη γνωστή εκβιαστική λογική του «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Σήμερα, Παρασκευή 23 Αυγούστου, η διοίκηση του ΣΚΑΪ αντί να χρησιμοποιεί την ραδιοφωνική συχνότητα που της έχει παραχωρηθεί για την ενημέρωση του κοινού, την χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει τα επιχειρηματικά της συμφέροντα συκοφαντώντας την εταιρεία μας.
@Πτώση 14% καταγράφουν οι εφημερίδες τον Ιούλιο και συνολική μείωση 12% από τις αρχές του χρόνου καταγράφουν οι εφημερίδες. Ο μέσος όρος των πωλήσεων τον Ιούλιο, έπεσε στα 923.970 φύλλα(-129.188) και στο 7μηνο στο 1.307.636 (-141.843). Όλες οι κατηγορίες, πλην των εβδομαδιαίων, παρουσιάζουν μικρές ή μεγάλες απώλειες. Οι κυριακάτικες υποχώρησαν στα 551.341 φύλλα (-64.577) τον προηγούμενο μήνα και στο 7μηνο έπεσαν στα 639.657 φύλλα (-46.659). Οι απογευματινές εφημερίδες έχασαν 11.552, με μέσο όρο πωλήσεων στα 94.025 τον Ιούλιο και στα 96.062 φύλλα (-28.869) από τον Ιανουάριο. Η κατηγορία των λοιπών εβδομαδιαίων φύλλων παραμένει με θετικό πρόσημο, σημειώνοντας αύξηση 8% με μέσο όρο πωλήσεων στα 94.201 φύλλα( 7.248) και 23% στο 7μηνο με 119.508 φύλλα (22.261). Οι ημερήσιες αθλητικές υποχώρησαν στα 63.017 φύλλα(-7.986) τον Ιούλιο και από την αρχή του έτους στα 51.251 φύλλα(-15.271) ενώ οι αθλητικές της Δευτέρας, υποχώρησαν, κατά μέσο όρο, στα 56.509 φύλλα (-7.376) τον προηγούμενο μήνα και στα 56.287 φύλλα (-16.217) από τον Ιανουάριο. Οι εβδομαδιαίες των προγνωστικών έπεσαν στα 46.659 φύλλα(-18.226) τον Ιούλιο και στα 55.592 (-27.807) από τον Ιανουάριο. Οι πρωινές, χωρίς την καταμέτρηση της «Καθημερινής» πούλησαν, κατά μέσο όρο 6.171 και 7.099 φύλλα, αντίστοιχα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…