Μάχη για τους αγώνες και μετακινήσεις εκπομπών στα κανάλια

@Το πρώτο δημόσιο έγγραφο στο οποίο πιστοποιείται η «μεταφορά» του Champions League από την ΕΡΤ στο κράτος, πιστοποιεί ο Γκίκας Μάναλης. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ και Ειδικός Διαχειριστής της, στην ανακοίνωση πρόσληψης 4 τεχνικών αναφέρει (αρ. Πρωτ.2775/2013) πως «το Ελληνικό Δημόσιο ανέλαβε έναντι της UEFA την αναμετάδοση των αγώνων του Champions League” η οποία και ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου.
@Από τον ΑΝΤ1, στο Mega. Ο πρώην εκδότης και ιδιοκτήτης της ΙΜΑΚΟ που έκλεισε, ο Πέτρος Κώστοπουλος θα είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό Moυ» στο Mega . Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βίκυ Παγιατάκη, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Άρης Καβατζίκης. Παράλληλα ξεκινά κι η προετοιμασία για τη βραδινή εβδομαδιαία του εκπομπή που θα ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα του Mega.
@Στο ΕΣΡ μεταφέρεται εκ νέου ο έλεγχος της μεταβίβασης της «Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ από το ΚΚΕ στην «A-Orizon Media Ltd”. Αυτή την Τρίτη το ΕΣΡ θα αποφανθεί επί των στοιχείων που θα μεταφέρουν οι νόμιμοι εκπρόσωποι της off shore εταιρείας για το πρόγραμμα του νέου καναλιού που θα φέρει τον τίτλο «E Channel». Τα σωματεία των ΜΜΕ θέτουν το ζήτημα των θέσεων εργασίας τις οποίες θα πρέπει να εμφανίσει στο πρόγραμμα του , ο νέος μέτοχος, έχοντας στείλει ήδη σχετική επιστολή προς το ΕΣΡ.
@Τράγκας: Στο Extra, του κύκλου συμφερόντων του Φ. Βρυώνη μετακινείται από το Σκάι ο Γιώργος Τράγκας. Από τη Δευτέρα 23 ( 21:00-21:45) θα παρουσιάζει την εκπομπή “Χωρίς Αναισθητικό” και από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου (23:30) την εβδομαδιαία “Απαγορευμένη ζώνη”. OTE TV: Για παραβίαση του κανόνα της ... «γλωσσικής ευπρέπειας» στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος από το κανάλια ΟΤΕ TV Sport1HD, καλεί σε ακρόαση τους εκπροσώπους της εταιρείας αυτή την Τρίτη το ΕΣΡ. **Action 24: Σε συμφωνία με τη Nova για την απόκτηση των στιγμιοτύπων της SuperLeague προχώρησε το Action 24 του Διονύση Παναγιώτακη. Στόχος του σταθμού είναι να βγάλει στον αέρα μια εκπομπή που θα θυμίζει την αθλητική Κυριακή. @“Ραντεβού” ξανά στα δικαστήρια δίνουν ο Σκάι με τη Nova. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα τηλεοπτικά στιγμιότυπα της SuperLeague και η μετάδοση τους από τον Σκάι. Η Nova δηλώνει πως αυτό γίνεται χωρίς την άδεια της και επικαλείται την 4621/2012 απόφασης του δικαστηρίου. Ο Σκάι υποστηρίζει, από την πλευρά του, πως «με όλες τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις έχει αναγνωρισθεί στο ΣΚΑΪ το δικαίωμα της προβολής τους σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία”.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…