Εκδοτικές κόντρες, αποζημιώσεις γιοκ και έκρηξη Μαλέλη...

ταμάτησαν να πληρώνουν τις δόσεις της αποζημίωσης των εργαζομένων στην ΕΡΤ! Η κυβέρνηση κατέβαλε δύο δόσεις τον Ιούνίου, λίγο μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ και τον Αύγουστο και εκ τότε δεν υπήρξε άλλη πληρωμή, αν και θα έπρεπε να είχαν μπει χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζομένων τον Οκτώβριο και τώρα να έχει ξεκινήσει η διαδικασία για το Δεκέμβριο. Αντί αυτών, το μόνο που υπήρξε ήταν η έκδοση (7.11.2013) στη Διαύγεια της απόφαση του Χρήστου Σταϊκούρα, ύψους 21,8 εκατ. ευρώ για τα ποσά που ήδη πληρώθηκαν. @Νέα κόντρα Σ. Ψυχάρη και Γ. Μπόμπολα για το μέλλον της «’Ίριδας» με αφορμή και τους χειρισμούς του Π. Κουβουτσάκη για λογαριασμό του ΔΟΛ. Η αντιπαράθεση έληξε, χωρίς να δοθεί λύση, και με τις μετοχές του Π. Κουβουτσάκη να πέφτουν κι άλλο εντός του οργανισμού. Ο Σ. Ψυχάρης αναζητάει ομολογιακό δάνειο ως 20 εκατ. ευρώ , προχωρώντας στην έξοδο της εταιρείας από το ΧΑΑ, όπως αποφάσισε η αυτόκλητη γενική συνέλευση που συνεδρίασε την περασμένη Πέμπτη. Ο εκδότης αφήνει να εννοηθεί πως η πληρωμή των εργαζομένων θα γίνεται πλέον χωρίς καθυστερήσεις.
@Εγκρίθηκε, από το ΕΣΡ, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίο της εταιρείας “Ραδιοφωνικές και τηλεπικοινιακές επιχειρήσεις”, που ελέγχει τον Σκάι 100,3 μόνο στο σκέλος της συμμετοχής του κύριου μετόχου, Γιάννη Αλαφούζου. Αντιθέτως απορρίφθηκε το σκέλος της αύξησης στην περίπτωση του άλλου μετόχου, Γιώργου Κυριακίδη. Πρόκειται για μία αύξηση που υλοποιήθηκε, σύμφωνα με το ΕΣΡ το 2011.
@Βόμβα στην ΕΕΤΤ από το δήμο Λέσβου. Με έγγραφο του ο δήμαρχος Λέσβου Λ.Βουνάτσος δηλώνει πως προτίθεται να κατεβάσει να κλείσει το ρεύμα στους τηλεοπτικούς πομπούς της τηλεόρασης και καλεί την ΕΕΤΤ να υποχρεώσει τη Digea να τοποθετήσει με δικά της έξοδα πομπούς προκειμένου να μεταδίδεται το τηλεοπτικό σήμα των ιδιωτικών καναλιών! Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει στη διάθεση της η στήλη, ο δήμαρχος της Λέσβου, αφού παραθέτει όλες τις υπάρχουσες διατάξεις με τις οποίες ο δήμος απειλείται με υψηλά πρόστιμα από τη λειτουργία αναμεταδοτών που έως σήμερα πλήρωνε ο ίδιος για να έχει το νησί τηλεόραση, δηλώνει πως αδυνατεί πλέον να λειτουργεί το τηλεπικοινωνιακό κέντρο.
 @Σε διοικητική δίνη εισέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες το Mega καθώς φαίνεται ότι οι πιέσεις των βασικών μετόχων για νέο πακέτο απολύσεων και περικοπών βρήκαν τη σθεναρή αντίσταση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ηλία Τσίγκα ο οποίος...... υπέβαλλε την παραίτησή του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται το ιστολόγιο fpress.gr, ο κ. Τσίγκας έκρουσε πρόσφατα για μια ακόμα φορά τον κώδωνα του κινδύνου στους βασικούς μετόχους της Τηλέτυπος σε ότι αφορά στην οικονομική κατάσταση της εταιρίας. Και αυτό διότι παρά την τελευταία κεφαλαιακή ενίσχυση και την αναχρηματοδότηση των δανείων η εταιρία συνεχίζει να γράφει ζημίες και στις αρχές του επόμενου έτους θα χρειαστεί πρόσθετα κεφάλαια.

@Τα "κομματόσκυλα", οι "επαναστάτες του γλυκού νερού" και...η οργή ενός πρώην επαναστάτη...μέσω facebook. Ξέσπασε ο Σταμάτης Μαλέλης και έβαλε στο στόχαστρο του τα κομματόσκυλα και τους...επαναστάτες του γλυκού νερού που θέλουν να κλείσουν τα κανάλια και να πεταχτούν χιλιάδες εργαζόμενοι στο δρόμο...... Αναδημοσιεύουμε το μήνυμα του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΙ, από τον προσωπικό του λογαρισμό στο facebook και...πάμε πάσο. Αφού...ο ΔΗΜΑΡίτης Σταμάτης Μαλέλης ξέρει καλύτερα όχι μόνο από κομματόσκυλα, αλλά και από "επαναστάτες του γλυκού νερού"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…