Πολύ σκληρή για να...σβήσει η ΕΡΤ- Απολύσεις εκδοτών και δεν λένε τίποτα τα δελτία


@Για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής ο γενικός διευθυντής του εκδοτικού συγκροτήματος της εφημερίδας "Μακεδονία". Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Γιάννη Μάτσικα, έπειτα από μήνυση που υπέβαλαν τεχνικοί του ραδιοφώνου του συγκροτήματος και μέλη του σωματείου τους ΕΤΕΡ-ΜΘ...... Πέρασε το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας μέχρι υπάλληλοι της εταιρείας να του φέρουν τα χρήματα που απαιτούνταν, ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των εργαζομένων και να αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος.
@Μας είπε: "να σηκωθείτε να φύγετε από το Ραδιομέγαρο, ενώ παράλληλα έδειχνε με το χέρι του την πόρτα του γραφείου του" υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων της ΕΡΤ ! Οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ κατηγορούν τον Παντελή Καψή για αδιαλλαξία, μετά το αδιέξοδο στη συνάντηση μαζί του το απόγευμα της Παρασκευής. Χαρακτηρίζουν μάλιστα "εριστική" τη συμπεριφορά του.......απέναντι στους εκπροσώπους των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ.Ο υφυπουργός Ραδιοτηλεόρασης σύμφωνα με την αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσαν, εμφάνιζε τον εαυτό του "αναρμόδιο να αποφασίσει" στα ζητήματα που του τέθηκαν από τους εκπρόσωπους των εργαζομένων. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι όταν του κατέθεσαν πρόταση για την κάλυψη της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ από την ΕΡΤ, εκείνος όχι μόνο επέμενε στην εκκένωση του Ραδιομεγάρου, αλλά παράλληλα...τους έδειχνε με το δάχτυλο την έξοδο του γραφείου του !
@Και εκεί που οι δυο εκδότες του "Ελεύθερου Τύπου" και "Επενδυτή" είχαν εξαφανιστεί από τα μάτια των εργαζομένων, στέλνοντας την είδηση του διαζυγίου μέσω των στελεχών, κατέβηκαν αμέσως στους εργασιακούς χώρους.......Αυτό που τους ...τρόμαξε ήταν η απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων να κατεβάσουν τα πλήκτρα. Να απεργήσουν δηλαδή σήμερα Παρασκευή. Κι ας είχε συλλεχθεί η ύλη του φύλλου της Κυριακής και θα μπορούσε με τους ακριβοπληρωμένους των 4.000(!) και άνω χιλιάδων ευρώ, να βγει το φύλλο. @Εξακολουθεί να...καλπάζει απολύοντας, ο Πήγασος του Μπόμπολα ! Απολύσεις, περικοπές και εργασία χωρίς αμοιβή είναι το καθεστώς που επικρατεί στα μέσα του Ομίλου Πήγασος......Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις σημερινές απολύσεις, τις περικοπές και την επιβολή δωρεάν εργασίας πλήρους μάλιστα απασχόλησης στον SENTRA FM, στους δημοσιογράφους του Ομίλου συμφερόντων Μπόμπολα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η εργοδοσία του Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ» συνεχίζει να επιδεικνύει το πιο σκληρό της πρόσωπο και να εφαρμόζει τις γνωστές αντεργατικές πρακτικές της. Συγκεκριμένα, προχώρησε στις απολύσεις των συναδέλφων Μιχάλη Λαδόπουλου και Γιάννη Κατσαρού από το αθλητικό τμήμα («Goal News», «Sentra FM», «Sentragoal.gr»), αλλά και στην απόλυση των τριών διορθωτών της εφημερίδας «Goal News», τους οποίους επαναπροσέλαβε σε άλλη εταιρεία με χαμηλότερο μισθό!
 @Λίγες ημέρες μετά τη διακοπή του σήματος της ΝΕΤ και ΕΤ3 στις 23,5° ανατολικά (Astra 3G), τα δύο κανάλια εμφανίστηκαν ξανά σε δορυφόρο σήμερα, και συγκεκριμένα..... στον ρωσικό Express AM44 και στις 11 μοίρες δυτικά. Τα δύο κανάλια της ΕΡΤ εκπέμπουν από τις συχνότητες 11542,Η,1650 3/4 (NET) και 11545,Η,1667 3/4 (ΕΤ3). Στις δύο συχνότητες εκπέμπουν επίσης και δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΑ, ως δεύτερες επιλογές ήχου. Φαίνεται ότι τελικά η ΕΡΤ είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει»!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…