Δημόσια Νεομνημονιακή Τηλεόραση της σπατάλης και οι παχυλοί μισθοί στο MEGA


@Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης: «Είμαι ομοφυλόφιλος, κάνω την αρχή αψηφώντας τις κριτικές, αλλά δεν είμαι ήρωας»... Με αφορμή τη νέα αυτοκτονία ενός νεαρού ομοφυλόφιλου άνδρα στη Ρώμη, που δεν άντεξε το χλευασμό του περίγυρου του, ο γνωστός δημοσιογράφος με ένα συγκλονιστικό άρθρο του κατά της "ομοφοβίας", στην "Εφημερίδα των Συντακτών" αποκαλύπτει......πως είναι ομοφυλόφιλος του και όπως ο ίδιο χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ενας δημοσιογράφος, ανταποκριτής από τη Ρώμη, κάνει την αρχή, αψηφώντας τυχόν κριτικές και εκπλήξεις. Δεν είμαι ήρωας. Ζητώ να αλλάξουμε, επιτέλους, την ψυχή και τη σκέψη μας». @Άλλο ένα κόστος με πολλά ερωτηματικά ενέκρινε ο διαχειριστής της Δ.Τ. Γκίκας Μανάλης. Πρόσφατα ο Pressarismenos σας δημοσίευσε έγγραφα ντοκουμέντα σχετικά με την προχειρότητα και τις απαράδεκτες σπατάλες τις οποίες εγκρίνει ο κ.Μανάλης για εξοπλισμό στην Δ.Τ...... την ώρα που ήδη έχουν ήδη διατεθεί κονδύλια για ανάλογης χρήσης πανάκριβα μηχανήματα(;), τα οποία σαπίζουν στην αποθήκη της Κατεχάκη. Τα εν λόγω μάλιστα έγγραφα αλλά και αυτούσιο το κείμενο του Pressarismenos,...δημοσίευσε χωρίς καμία αναφορά στην πηγή και πράττοντας αντιδεοντολογικα γνωστό φιλοκυβερνητικό site.Στο εν λόγω anti-δεοντολογικό site, διαχειριστής του οποίου φέρεται στενός συνεργάτης και σύμβουλος του πρωθυπουργού (ο οποίος αρθρογραφεί εκεί), προκειμένου να "βαφτίσει" το "κλόπη paste"από το Pressarismenos ως... δημοσίευμα του με τίτλο: "Στον πρωθυπουργό το νέο “πλιάτσικο” της “Δημόσιας Τηλεόρασης".
@Γκρίνιες, παραιτήσεις και απολύσεις στο νεοσύστατο...κανάλι Εθνικής Εμβέλειας ! Φανερή είναι πλέον η έλλειψη έµπειρων διευθυντικών στελεχών στο κανάλι «Ε». Οι απαιτήσεις ενός ενηµερωτικού καναλιού πανελλαδικής εµβέλειας είναι τελείως διαφορετικές από ό,τι των περιφερειακών σταθµών, µε αποτέλεσµα οι καβγάδες...... να είναι στην ηµερήσια διάταξη. Ο µεγαλοµέτοχος του καναλιού, Φίλιππος Βρυώνης, είναι έξαλλος µε την κατάσταση και απειλεί µε απολύσεις όσους δεν προσαρµόζονται στις εντολές. Εσχάτως δηµιουργήθηκε νέος πονοκέφαλος, καθώς παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης, ∆ηµήτρης ∆εµεσούκας, ενώ η διοίκηση, για λόγους οικονοµίας, αποφάσισε η πρωινή εκποµπή του Ν. Νικολόπουλου να είναι µαγνητοσκοπηµένη. @Η "εξάρτηση" απ' το μνημόνιο και...το πάθος για το χρήμα...σε κάνουν Πρετεντέρη, Στραβελάκη, Καψή και Παύλο Τσίμα...Οι μισθοί των τηλεσχολιαστών του ΜΕGA, όπως τους παρουσίασε.....το περιοδικό UNFOLLOW, ζαλίζουν και εξηγούν κατά σημαντικό ποσοστό της στάση τους. To δημοσίευμα του περιοδικού εξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό την... αγάπη προς το Μνημόνιο και τη στάση του καναλιού προς διάφορες κοινωνικές ομάδες, καθώς και την κινδυνολογία: "Τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από... 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA"
@Μέχρι τη γειτονική Ιταλία και την αιώνια πόλη, τη Ρώμη ταξίδεψε η Τζένη Μπαλατσινού, ανήμερα των γενεθλίων της, με την οικογένειά της και μερικούς φίλους της.......Η παρουσιάστρια δε σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες από τη σύντομη απόδραση της, στη ρομαντική πόλη και να τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…