ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΤΙΚΑ ΝΕΡΙΤ -ΛΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

@Πριν καν εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ ξεκίνησε να προσλαμβάνει …συμβούλους! Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Προκοπάκης υπέγραψε την ανάθεση συμβουλευτικών υπηρεσιών σε 4 ανθρώπους αντί ποσού 27,6 χιλιάδων ευρώ για 3 μήνες. Τα κριτήρια επιλογής των ανθρώπων που αναλαμβάνουν κρίσιμους τομείς, όπως ο σχεδιασμός του προγράμματος και της ιντερνετικής τους έκφρασης, παραμένουν άγνωστα. Την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι εργαζόμενοι καλούνται να διαβούν την πόρτα του Ραδιομεγάρου με διαγωνισμό, με υπουργικές αποφάσεις προσλαμβάνονται για 3μηνη συνεργασία με συνολική αμοιβή 6.900 ευρώ για τον καθένα, οι Αλέξανδρος Μελίδης, Μανόλης Ανδριωτάκης, Κωνσταντίνος Θεόφιλος – Φραγκόπουλος και Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου. Σε καμία από τις αποφάσεις δεν προσκομίζονται στοιχεία για τις γνώσεις και την εξειδίκευση των ανθρώπων για τον τομέα με το οποίο συνάπτονται οι συμβάσεις τουςΚαι φυσικά δεν υπήρξε διαγωνισμός για τις θέσεις.
λλαγή στην κατάταξη των κυκλοφοριών με τη “Real News” να αφήνει το “Βήμα της Κυριακής” στην τέταρτη θέση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πρακτορείων διανομής Τύπου το “Έθνος της Κυριακής” με την προσφορά των βιβλίων του Νίκου Καζαντζάκη διατήρησε την πρώτη θέση με 150 χιλ. φύλλα και δεύτερο το “Θέμα” με το δικό πακέτο δώρων με 143 φύλλων. Η “Real News” με τη διανομή του εξαιρετικού βιβλίου, “Ματωμένα Χώματα” της Διδώς Σωτηρίου πέρασε στην τρίτη θέση με 108 χιλ. φύλλα, έναντι 104 χιλ. φύλλων του “Βήματος”. Ο “Τύπος της Κυριακής” πούλησε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πρακτορείων 22 χιλ. φύλλα η Δημοκρατία” 18 χιλ. φύλλα και η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” 13 χιλ. φύλλα. Θυμίζουμε, πως η “Καθημερινή” δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίηση της κυκλοφορίας από τα πρακτορεία. @Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στους συνδικαλιστικούς κύκλους. Κατά πληροφορίες έγινε «μυστική» συνάντηση προέδρων συνδικαλιστικών ενώσεων στο Βόλο με θέμα συζήτησης την κατάργηση του αγγελιόσημου! Το περίεργο είναι πως για την εν λόγω συνάντηση ελάχιστοι γνώριζαν και λιγότεροι έμαθαν. Ξέρουν κάτι οι έχοντες σχέση με κυβερνητικούς αρμοδίους, συνδικαλιστές και δεν το ομολογούν;
@Στην πρώτη θέση, σχεδόν με τον ίδιο αριθμό αστάθμιστων αναφορών ο Rea FM και την εβδομάδα 21 – 27/1/2014. Ο σταθμός είχε 166 απαντήσεις και την πρώτη θέση και σταθερά δεύτερος ο Μελωδία με 127 και τρίτο το Ρυθμό με 119. Ο Σκάι παραμένει στην τέταρτη θέση με 118 απαντήσεις και πέμπτο ο Athens Dee Jay με 114. Ο NovaΣπορ FM και ο Δίεση έχουν από 111 αναφορές, ο Sfera 109, ο Kiss 105 και ο Derti, μαζί με το RED, 95.
@Δεν έπεισε ούτε τους προσκείμενους σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Παντελής Καψής με τη δήλωσή του πως η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει καλύτερο τηλεοπτικό σταθμό από την ΕΡΤ3! Οι αντιδράσεις για την εξαφάνιση της φωνής της περιφέρειας συνεχίζονται και είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΣΗΕΜ-Θ οι καλεσμένοι ζήτησαν την επαναλειτουργία της ΕΡΤ! Στο μεταξύ, τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών κατήγγειλαν το προεδρείο της ΕΣΗΕΜ-Θ ότι συνεχίζει την τακτική του στρουθοκαμηλισμού παρά την κυβερνητική κοροϊδία και επιμένει να συνδιαλέγεται με τους κυβερνητικούς κύκλους έναντι κάποιων διορισμών στη νέα ΝΕΡΙΤ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…