ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

@Έντονη παρουσία στα ΜΜΕ σχεδιάζουν για την προεκλογική περίοδο το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και οι λοιπές δυνάμεις της Κεντροαριστεράς! Το σχέδιο περιλαμβάνει την ενεργοποίηση όλων των φιλομνημονιακών δυνάμεων στην τηλεόραση. Οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, ΑΝΤ1, Mega και ΣΚΑΪ, θα ενισχύσουν τη συγκυβέρνηση και ανάλογα με τις συζητήσεις που θα γίνουν θα δώσουν προβάδισμα στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ. Ο βασικός τηλεοπτικός «βραχίονας» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης είναι το Action 24 του Διονύση Παναγιωτάκη. Το ζεύγος Παναγιωτάκη – Κούρκουλα και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος είχαν πολλές βραδινές συναντήσεις για φαγητό σε συγκριμένη ταβέρνα των Πετραλώνων, παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην κορυφή του… γωνιακού τραπεζιού του μαγαζιού. «Όπλο» της συγκυβέρνησης είναι και η ΝΕΡΙΤ, στην οποία το ΠΑΣΟΚ έχει φροντίσει να έχει τον πρώτο ρόλο. Η κατεύθυνσή της είναι υπέρ της κυβέρνησης, όπως έχει φανεί και από την περίπτωση της ΔΤ. Στο ραδιόφωνο είναι… φανερό πως ο ΣΚΑΪ δεν θα αλλάξει τη στάση του υπέρ των Μνημονίων και των κυβερνήσεων που τα στηρίζουν. Τυπολογίες..
@ Η δυναμική παρουσία των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ, την περασμένη Πέμπτη, στα εγκαίνια των γραφείων της ertopen, απέναντι ακριβώς από το Ραδιομέγαρο, είναι σίγουρο ότι ανησύχησε την κυβέρνηση. Οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην παραγωγή προγράμματος, τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού, μέσω της ΕΡΤ3, της ertopen και των ραδιοφωνικών σταθμών, έχουν στόχο να βγάλουν στον αέρα το σήμα της ΕΡΤ πριν τις εκλογές! Στη συνέντευξη που δόθηκε την Πέμπτη εκ μέρους της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης σημείωσε πως όταν η κυβέρνηση έβγαλε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ από το ραδιομέγαρο, ο αγώνας συνεχίστηκε. Δημιουργήθηκε η υποδομή ενώ θα κρατηθεί η ΕΡΤ3 και οι περιφερειακοί σταθμοί στον αέρα μέχρι την τελική δικαίωση.
@Με κύριο στόχο την αξιοπιστία της είδησης και τον σεβασμό προς τον τηλεθεατή, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 συνεχίζει να βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων, να αναδεικνύει την ουσία της είδησης και να αποτελεί την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού. Το Κεντρικό Δελτίο του ΑΝΤ1 τον πρώτο μήνα του νέου έτους (έως και 31/1/14) παρουσιάζει καθολική επικράτηση τόσο στο σύνολο της εβδομάδας, όσο και τις καθημερινές. Η ισχυρή του επικράτηση παρατηρείται και τα Σαββατοκύριακα. Πιο συγκεκριμένα τον μήνα Ιανουάριο, όπως αποτυπώνεται στον πίνακα που ακολουθεί, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 στο σύνολο της εβδομάδας τερμάτισε πρώτο στο δυναμικό κοινό 15-44 με μερίδιο 22,7% αυξάνοντας τη διαφορά από το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που ακολουθεί (Μega) κατά 9,7 μονάδες.
@Τους αθλητικούς συντάκτες που εργάζονται σε ιντερνετικά sites αποφάσισε να εντάξει ως μέλη του ο ΠΣΑΤ. Ο σύλλογος έκανε αλλαγή του καταστατικού του, ζητώντας από τους αθλητικούς συντάκτες των πόρταλ να εγγραφούν στον ΠΣΑΤ.
@Το ποσό των 26,5 εκατ. ευρώ κόστισε μέσα σε διάστημα 7 μηνών το μόρφωμα της ΔΤ, σύμφωνα με τα λεγόμενα ο Παντελής Καψής, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο πρώην διευθυντής των εφημερίδων του ΔΟΛ, Π. Καψής επιχείρησε να συγκρίνει τη λειτουργία ενός και μόνο καναλιού της ΔΤ με το σύνολο των ΜΜΕ που είχε η ΕΡΤ. Οι αριθμοί τους οποίους επικαλέστηκε ο Π. Καψής δεν συνοδεύτηκαν από αναλυτικό λογαριασμό, ανά κόστος προγράμματος, όπως έκανε η ΕΡΤ, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που αποκτούσε (Champions League, Euroleague, Παγκόσμιο Κύπελλο «Το κόστος της Δημόσιας Τηλεόρασης σε όλο αυτό το διάστημα με βάση τα τελευταία στοιχεία που έχω για το τέλος Ιανουαρίου είναι 25,6 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα 14,1 εκατομμύρια ευρώ αφορούν το «Μουντιάλ», χρέη της ΕΡΤ προς την EBU, «Champions League» και «Euroleague» του μπάσκετ” είπε ο Παντελής Καψής “

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…