ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

@Ποσό που προσεγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ θα διαθέσει η ΝΕΡΙΤ για την παραγωγή ελληνικού προγράμματος. Εντύπωση προκαλεί πως κόπηκαν εκπομπές, όπως το «Μονόγραμμα» με πολυετή παρουσία στην ΕΡΤ και αποδεδειγμένη προσφορά. Ταυτόχρονα επιλέγονται νέες μουσικές εκπομπές, εκπομπές μαγειρικής, αλλά και πρόσωπα όπως η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μάγια Τσόκλη, με την «Onos production» για το διάστημα ως τον Ιούνιου του 2014. Ενδιαφέροντα μυστικά, ίσως να κρύβονται, στην κοστολόγηση του δευτερόλεπτου, η οποία αλλάζει από παραγωγή σε παραγωγή.
νάμεσα στους απλήρωτους του Mega για τις τηλεοπτικές του σειρές βρίσκονται και οι δεκάδες κομπάρσοι οι οποίοι εργάζονται για ελάχιστα χρήματα σε πολύωρα γυρίσματα. Εδώ και 3 χρόνια η “Άνωση”, θυγατρική εταιρεία του συγκροτήματος Μπόμπολα που είναι και μεγαλομέτοχος στο Mega, δεν έχει πληρώσει τους περίπου 500 κομπάρσους που χρησιμοποιήθηκαν στα “Κλεμμένα όνειρα”. Μια από τις πλέον πετυχημένες και πρώτη σε θεαματικότητα ελληνική σειρά. Εννοείται η εταιρεία Άνωση πληρώθηκε από το κανάλι για τα επεισόδια που έχει παραδώσει, αν και καθυστερημένα. Δεν πληρώνει όμως με τη σειρά της τους ανθρώπους που χρησιμοποίησε για κομπάρσους. Κι αυτοί δεν είναι διάσημοι όπως οι ηθοποιοί για να θέσουν τους όρους τους…
@Bρέθηκε και άλλο πλεόνασμα παραμονές των εκλογών. Πρόκειται για τα εκατομμύρια της κρατικής διαφημιστικής που προορίζονται για τον επαρχιακό και τοπικό τύπο αλλά και ιδιοκτήτες άλλων ΜΜΕ, με διαδικασίες που «μπάζουν» και με τους 6 πρόθυμους στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να βάζουν πλάτη. Τον έλεγχο του πακέτου και τις διαδικασίες κατανομής του διεκδικούν, προκαλώντας συνθήκες κυβερνητικού εμφυλίου , οι δύο γενικοί γραμματείς στη ΓΓ Τύπου. Βέβαια και οι δύο εποπτεύονται από το γραφείο του Πρωθυπουργού, που δεν παίρνει-όμως- θέση από τον φόβο μην αποδυναμωθεί εντελώς ,ο υποψήφιος της ΝΔ στην Πάτρα.
@Διατήρησε την πρώτη θέση το “Θέμα” και αυτή την Κυριακή με πωλήσεεις 137.000 φύλλων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πρακτορείων διανομής Τύπου. Δεύτερο το “‘Εθνος της Κυριακής” με 110.000 φύλλα, ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται το “Βήμα της Κυριακής” και η “Real News”. Με 24.000 φύλλα η “Κυριακάτικη Δημοκρατία”, με πωλήσεις 22.000 φύλλων ο “Τύπος της Κυριακής” και με 8.000 φύλλα η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”. Υπενθυμίζεται πως η “Καθημερινή” δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των κυκλοφοριών της από τα πρακτορεία.
@Στη δεύτερη θέση μετά από πολύ καιρό επανήλθε ο ΣΚΑΪ 100.3 στις αστάθμιστες απαντήσεις για το διάστημα 11 – 17/3/2014, σύμφωνα με την έρευνα της Focus. O Real είναι , φυσικά, πρώτος με 181 απαντήσεις κι ακολουθούν ο Σκάι με 139 και ο Μελωδία με 135. Ο Dee Jay συγκέντρωσε 123, ο Ρυθμός 11, ο NovaΣπορ ανέβηκε στις 108, ο Δίεση έχει 107, ο Sfera 105, ο RED 99 και ο Easy 89 απαντήσεις. @Χωρίς αλλαγές ο χάρτης της θεαματικότητας. Την τελευταία βδομάδα 10-16/3 ο ΑΝΤ1 έφτασε στο 19,8%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Mega με 18,3%. Ακολουθούν με μικρές απώλειες οι υπόλοιποι σταθμοί. Ο Alpha παραμένει με 15,4% στην τρίτη θέση, το Star με 11,4%, ο ΣΚΑΪ με 8,4%, ενώ η ΔΤ ανέβηκε στο 5,6%. Με 2,8% το E-TV και με 0,6% το Μακεδονία TV.
@Συνεχίζει να ηγείται της κούρσας του ραδιοφωνικού πρωταθλήματος και στην τελευταία μέτρηση της Focus/ΑΕΜΑΡ (17/2-16/3/2014) ο Real FM με ποσοστό 13,9%, με πολυετή παραμονή στην πρώτη θέση. Σταθερά, δεύτερος ο Μελωδία με ποσοστό 11,7%, έχοντας όμως αυξητική τάση έχοντας 10,9% τον προηγούμενο μήνα. Στην τρίτη θέση, με ποσοστό κάτω του 10% ο Σκάι με 9,7% (9,1%), με διαφορά 4 ποσοστιαίων μονάδων από τον Real.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…