ΔΑΝΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ

@Μια απίθανη ιστορία, που δείχνει το μέγεθος της αναλγησίας και της αδιαφορίας των κυβερνητικών στελεχών μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ, αποκαλύπτουν οι Τυπολογίες. Πολλοί από τους εργαζομένους της ΕΡΤ κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, καθώς το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο απαιτεί να πληρωθούν οι δόσεις των δανείων που είχαν λάβει. Μόνο που οι εργαζόμενοι έχουν ήδη πληρώσει τις δόσεις μέσω του μισθού τους στην ΕΡΤ. Τα χρήματα αυτά, όμως, παρότι παρακρατήθηκαν από τις υπηρεσίες της κρατικής τηλεόρασης, δεν πληρώθηκαν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο! Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που είχαν πάρει στο παρελθόν στεγαστικά δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πλήρωναν τις δόσεις μέσω της ΕΡΤ, με παρακράτηση από τον μισθό τους. Έκπληκτοι, έμαθαν από την απαίτηση του ΤΤ πως οι δόσεις του περασμένου Απριλίου και Μαΐου, που είχαν πληρωθεί από τους ίδιους μέσω του μισθού τους στην ΕΡΤ, δεν έχουν αποδοθεί στην τράπεζα. Όταν ενημέρωσαν τη διοίκηση της τράπεζας πως ουδεμία ευθύνη φέρουν, αφού τα χρήματα τα έπαιρνε κάθε μήνα από τις οικονομικές υπηρεσίες της ΕΡΤ, αυτή σήκωσε τα χέρια ψηλά, ζητώντας να (ξανα)πληρωθούν οι δόσεις και οι νόμιμοι τόκοι τους. Typologies..
@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ- Η Ανώνυμη Εταιρία υπό την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ανακοινώνει, ότι προέβη στη σύναψη Προγράμματος Εκδόσεως Κοινού Ενυπόθηκου Ομολογιακού δανείου, μετά συμβάσεων κάλυψης, το κεφάλαιο του οποίου ανέρχεται σε Ευρώ ογδόντα εκατομμύρια (€80.000.000,00), διαιρούμενο σε ογδόντα εκατομμύρια (80.000.000) ομολογίες, ονομαστικής αξίας Ευρώ ενός (€1,00) εκάστης και τιμή έκδοσης στο άρτιο, με τις τράπεζες «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» και «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 και του Ν. 3156/2003 ως ισχύουν. Εκ του ως άνω κεφαλαίου, ποσοστό 86,3% προορίζεται για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού και ποσοστό 13,7% για την κάλυψη γενικών επιχειρηματικών αναγκών.
@Μείωση 15% στους μισθούς των εργαζομένων στην ΕΠΗΕΑ αποφάσισε η διοίκηση της συνδικαλιστικής ένωσης, προκαλώντας την άμεση αντίδραση των άλλων παρατάξεων, που της καταλόγισαν συμπεριφορά… εργοδοτών. Τα επιχειρήματα της διοίκησης του σωματείου είναι παρόμοια με αυτά των εκδοτών. Μειώνονται τα έσοδα, δεν υπάρχουν δράσεις για αύξησή τους, άρα μειώνονται και οι μισθοί.
@Απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά 4,5 εκατ. ευρώ έλαβε η Digea στις 16 Σεπτεμβρίου 2013. Το μερίδιο που αντιστοιχεί σε κάθε μέτοχο είναι 702.420 ευρώ.
@Το άνοιγμα της διαθήκης του Ανδρέα Παπανδρέου που περιείχε τον χαρακτηρισμό "όνειδος", όπως ανέφερε ο συντάκτης της Βικηπέδιας, που μήνυσε ο Θοδωρής Κατσανέβας. Βαρύτατα εκτεθειμένος βγήκε σήμερα ο Θ Κατσανεβας μετά την υποβολή από την πλευρά των συνηγόρων του Συντάκτη της Βικιπαιδεια στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών επισήμου αντιγράφου της διαθήκης Α. Παπανδρέου που περιέχει...... τον επίμαχο χαρακτηρισμό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…