Παγώνουν θεαματικότητες, κυκλοφορίες και media των μεγαλοεργολάβων..

@Για μια ακόμη φορά το Δ΄ Τμήμα του ΣτΕ έκρινε πως το ΕΣΡ δεν διαθέτει νόμιμη συγκρότηση. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση ενώ το ΣτΕ ακυρώνει την επιβολή προστίμου ύψους 150.000 ευρώ σε βάρος του Channel Nine και δεν αναπέμπει σε νέα κρίση την υπόθεση, η ραδιοτηλεοπτική επαναφέρει το θέμα στη συνεδρίαση αυτή της Τρίτης! Η απόφαση για το πρόστιμο σε βάρος του Channel Nine ελήφθη στις 20 Φεβρουαρίου του 2012 σε διάστημα όπου είχε λήξει τόσο η θητεία όσο και η «αυτοδίκαιη παράταση της». Όπως όμως αναφέρεται στο ΣτΕ η διάταξη του άρθρου 57 παρ 1 του ν.3979/2011, βάσει της οποίας δίνονται οι εξάμηνες παρατάσεις της θητείας των μελών του ΕΣΡ, είναι «αντισυνταγματική» καθώς αντιβαίνει στο άρθρο 101Α του Συντάγματος. typologies.
@Εταιρεία μάρκετινγκ από τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Καπελετζή. Η σύζυγος του διαφημιστή Μακη Σεριάτου, συνέστησε την “BIG WSR υπηρεσίες μάρκετινγκ” με κεφάλαιο ύψους 10.800 ευρώ.
@Γέμισαν οι οθόνες των τηλεοπτικών σταθμών με τα γνωστά τηλεπαιχνίδια, ύστερα από την απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων, η οποία παρακάμπτει το ΕΣΡ. Τα “τηλεπαιχνίδια” μεταδίδονται ήδη από του τηλεοπτικούς σταθμούς, Alpha και E-TV και έχουν ήδη δίωρη διάρκεια.
@Συνάντηση κορυφής την περασμένη Πέμπτη στον Πήγασο. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς επισκέφτηκε τον Πήγασο και συναντήθηκε διαδοχικά με το Γιώρο Μπόμπολα και το Φώτη Μπόμπολα.
@Παρέμεινε στην πρώτη θέση το “Θέμα” με πωλήσεις 140 χιλ. φύλλων σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πρακτορείων διανομής Τύπου. Στη δεύτερη το “Έθνος της Κυριακής” με 126 χιλ. φύλλα και τρίτο το “Βήμα” με 105 χιλ. φύλλα. Στην τέταρτη θέση η “Real News” με 86 χιλ. φύλλα και ακολουθούν ο “Τύπος της Κυριακής” με 20 χιλ. φύλλα, η “Κυριακάτικη Δημοκρατία” με 15 χιλ. φύλλα και η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” με 9 χιλ. φύλλα. Υπενθυμίζεται πως η “Καθημερινή” δεν επιτρέπει τη δημοσιοποίηση της κυκλοφορίας της από τα πρακτορεία. @Με μια ανάρτηση που προσπαθεί -αλλά δεν καταφέρνει- να κρύψει την αμηχανία πίσω από ένα ύφος ανωτερότητας και, τελικά, προκαλεί περισσότερες απορίες από όσες λύνει, επιχείρησε σήμερα το απόγευμα να απαντήσει ΤΟ ΒΗΜΑ στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, σχετικά με την συνέντευξη του επιχειρησιακού αρχηγού της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, την οποία ζήτησε, πήρε αλλά ουδέποτε δημοσίευσε η κυριακάτικη ναυαρχίδα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
@Υποχώρησε στην έκτη θέση ο Σκάι τη βδομάδα 24/2-02/03/2014, σύμφωνα με την έρευνα της Focus. Λόγω της αργίας και της εξόδου της Καθαρής Δευτέρας, οι ενημερωτικοί σταθμοί σημείωσαν κάμψη, αλλά στην περίπτωση του Σκάι, υπάρχει εδώ και καιρό πτωτική πορεία. Ο Real συγκέντρωσε 169 αστάθμητες απαντήσεις, ο Μελωδία 141, ο RED ανέβηκε στις 123 ο Dee Jay στις 120, ο Δίεση στις 113, ο Σκάι 103, ο NovaΣπορ FM 101, Sfera 97, ο Kiss 96 και ο Ρυθμός 91. @Στην πρώτη θέση παρέμεινε ο ΑΝΤ1% με 19,1%, σε αντίθεση με το Mega με το Mega που υποχώρησε στο 17,9%. Σταθερός ο Alpha με 16,2% , όσο και το Star με 11,5%. Στο 5,1% η ΔΤ και με 2,7%.
@Συζητήθηκε στις7-3-2014, η υπόθεση της αντισυνταγματικής κατάργησης της ΕΡΤ Α.Ε. στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας μετά από εκδίκαση της αίτησης Ακύρωσης του δικηγόρου της ΕΡΤ Α.Ε. Γιώργου Κόκκα, που εκπροσώπησε και το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας. Για τον ίδιο και την ακύρωση της απόλυσης των εργαζομένων της ΕΡΤ Α.Ε. συμπαραστάθηκαν οι δικηγόροι

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…